ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Marion in Zanzibar, Tanzania

Marion 25 september 2022
Tanzania Meet the locals

Onze local Hero's zijn niet voor niets reisexperts. Zelf houden ze ook van reizen. Zo ook Marion, onze local Hero in Tanzania. Ze stuurde ons dit filmpje van haar verblijf op Zanzibar, direct aan het parelwitte strand. Een ideale plek voor een aantal relaxte stranddagen, toch?

lees meer

Tanzania van gebaande paden met familie de Groof

Adriënne 12 september 2022
Tanzania Reiservaring

Een familiereis Tanzania, hoe ziet dat er dan uit en is dat niet spannend? Ja een beetje spannend is het wel, maar het is vooral een groots familie avontuur. Samen met je kinderen de dieren uit de Lion King spotten en zien rondhuppelen voor je tended camp.

Wouter en Saskia de Groof maakten samen met hun twee kinderen een rondreis door Tanzania. Ze kozen voor een off the beaten track route, de uitkomst een onvergetelijke vakantie. Bij thuiskomst deelden zij hun verhaal met ons:

lees meer

Local Hero Marion in West-Kilimanjaro

Marion 17 juni 2022
Tanzania Meet the locals

Onze local Hero’s houden ook van reizen. Ze trekken er dan ook regelmatig op uit in eigen land om de mooiste plekjes te ontdekken. De meest bijzondere plekken zijn voor hen vaak heel dichtbij. Zoals voor Marion, onze lokale reisspecialist in Tanzania, die vanuit haar woonplaats Moshi in no time tussen het groen en de wilde dieren staat. 

lees meer

De mooiste nationale parken Tanzania

Adriënne 20 maart 2022
Tanzania Reistips

De Big-5 spotten, dat is de droom van iedere wildlife liefhebber. In Tanzania ben je op de uitgelezen plek voor een groots safari avontuur en kun je alle dieren van de Big 5 in het echt tegenkomen.

Turend met je verrekijker over de Afrikaanse savanne houd je je adem in. Tot opeens de manen van een leeuw of de oren van een olifant in je vizier komen. Dat willen we toch allemaal. Maar wat zijn nu de mooiste nationale parken van Tanzania om wilde dieren te zien? Wij zetten enkele van onze favoriete parken op een rij:

lees meer

Tanzania: meest gestelde vragen

Julia 3 februari 2022
Tanzania Reiservaring, Reistips, Gezin

Misschien is het wel de eerste keer dat je op safari gaat in Afrika, misschien ook niet. Wel is het fijn om te weten wat je nodig hebt tijdens je safari rondreis.

In Tanzania vindt je een uniek aanbod aan allerlei verschillende soorten wildlife, tropische eilanden maar ook cultuur zoals: de Maasai stam. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden tijdens je Tanzania rondreis? Wij vertellen het je in deze blog.

lees meer

Tips voor je kleinschalige Tanzania Rondreis

Julia 4 oktober 2021
Tanzania Reiservaring, Reistips

Een kleinschalige reis door Tanzania, hoe doe je dat betaalbaar en toch bijzonder? Wij delen 10 tips met je.

Bij Local Hero Travel geloven wij dat kleinschalig reizen de basis legt voor een mooie reisherinnering. Ga op reis door Tanzania en maak contact met de locals. Je overnacht in homestays en family run guesthouses.

lees meer