ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Local Hero Marion in Tanzania

Marion 28 februari 2023
Tanzania achter de schermen

Onze local Hero’s houden van reizen. Ze trekken er dan ook regelmatig op uit in eigen land om de mooiste plekjes te ontdekken. De meest bijzondere plekken zijn voor hen immers vaak heel dichtbij.

lees meer

Wat kost een safari rondreis Tanzania?

Marion 23 januari 2023
Tanzania Reistips

Tijdens je rondreis door Tanzania mag een safari niet ontbreken. We willen immers allemaal de Big 5 in het echt spotten. Maar wat kost een safari naar Tanzania nu eigenlijk? Waarom liggen de safari prijzen zo hoog en kan dat niet goedkoper? Tanzania is toch geen Zwitserland?

Zo maar wat vragen van reizigers die Marion, de lokale reisspecialist van Local Hero Travel, vaak krijgt. Hieronder beantwoort ze uitgebreid de meest gestelde vragen en deelt ze haar ervaringen en tips:

lees meer

Marion in Zanzibar, Tanzania

Marion 25 september 2022
Tanzania Meet the locals

Onze local Hero's zijn niet voor niets reisexperts. Zelf houden ze ook van reizen. Zo ook Marion, onze local Hero in Tanzania. Ze stuurde ons dit filmpje van haar verblijf op Zanzibar, direct aan het parelwitte strand. Een ideale plek voor een aantal relaxte stranddagen, toch?

lees meer

Tanzania van gebaande paden met familie de Groof

Adriënne 12 september 2022
Tanzania Reiservaring

Een familiereis Tanzania, hoe ziet dat er dan uit en is dat niet spannend? Ja een beetje spannend is het wel, maar het is vooral een groots familie avontuur. Samen met je kinderen de dieren uit de Lion King spotten en zien rondhuppelen voor je tended camp.

Wouter en Saskia de Groof maakten samen met hun twee kinderen een rondreis door Tanzania. Ze kozen voor een off the beaten track route, de uitkomst een onvergetelijke vakantie. Bij thuiskomst deelden zij hun verhaal met ons:

lees meer

Local Hero Marion in West-Kilimanjaro

Marion 17 juni 2022
Tanzania Meet the locals

Onze local Hero’s houden ook van reizen. Ze trekken er dan ook regelmatig op uit in eigen land om de mooiste plekjes te ontdekken. De meest bijzondere plekken zijn voor hen vaak heel dichtbij. Zoals voor Marion, onze lokale reisspecialist in Tanzania, die vanuit haar woonplaats Moshi in no time tussen het groen en de wilde dieren staat. 

lees meer

De mooiste nationale parken Tanzania

Adriënne 20 maart 2022
Tanzania Reistips

De Big-5 spotten, dat is de droom van iedere wildlife liefhebber. In Tanzania ben je op de uitgelezen plek voor een groots safari avontuur en kun je alle dieren van de Big 5 in het echt tegenkomen.

Turend met je verrekijker over de Afrikaanse savanne houd je je adem in. Tot opeens de manen van een leeuw of de oren van een olifant in je vizier komen. Dat willen we toch allemaal. Maar wat zijn nu de mooiste nationale parken van Tanzania om wilde dieren te zien? Wij zetten enkele van onze favoriete parken op een rij:

lees meer