Local Hero Marion bezoekt de Maasai lodge

Lisanne 10 november 2020
Tanzania Meet the locals, Bijzonder overnachten

Onze local Hero’s houden ook van reizen. Ze trekken er dan ook regelmatig op uit in eigen land om de mooiste plekjes te ontdekken. Zo bezocht local Hero Marion in Tanzania de Masaai lodge met uitzicht op de Kilimanjaro. Maak kennis met de Maasai en kijk met haar mee.

lees meer

5x bijzonder overnachten in Tanzania

Marion 20 oktober 2020
Tanzania Bijzonder overnachten

De eerste zonnestralen komen je tent al binnen. Je knippert twee keer met je ogen, is het wel echt? Ja! Je slaapt midden op de steppe in Tanzania. Om je heen hoor je het getjirp van de vogels bij de eerste ochtendgloren. Wat ga je vandaag nog meer spotten? Olifanten, zebra’s? Het kan allemaal in tijdens een rondreis Tanzania.

Maar kun je je Tanzania rondreis ook upgraden? Dus wel dicht bij de lokale cultuur, slapen onder de sterren, maar ook bijkomen in een verfrissend zwembad en een comfortabel en kleinschalig hotel? Niet alleen overnachten in basic tenten of in grote resorts? Dat kan zeker. Kortom, sfeervol, lokaal en bijzonder overnachten in Tanzania, je leest het in dit blog.

lees meer

Beste reistijd Tanzania

Lisanne 13 oktober 2020
Tanzania Beste reistijd

De Afrikaanse big 5 spotten op safari, tot de top van Kilimanjaro klimmen en ontspannen met een cocktail op het strand van Zanzibar. Klinkt niet verkeerd, toch? Het kan allemaal tijdens een Tanzania rondreis. Al deze activiteiten wil je natuurlijk beleven onder goede weersomstandigheden. Wat is de beste reistijd naar Tanzania? Wij zochten het voor je uit.

lees meer

Local Hero Marion in Serengeti National Park

Marion 20 augustus 2020
Tanzania Reiservaring

Onze local Hero’s houden ook van reizen. Ze trekken er dan ook regelmatig op uit in hun eigen land om de mooiste plekjes te ontdekken. Zo bezocht local Hero Marion de ‘beroemde’ river crossings bij de Mara River in Serengeti National Park, Tanzania.

Geniet met haar mee:

lees meer

Goedkope budget safari Tanzania?

Marion 7 februari 2019
Tanzania Reistips

Wat kost een safari naar Tanzania nu eigenlijk? Waarom liggen de safari prijzen zo hoog en kan dat niet goedkoper? Tanzania is toch geen Zwitserland? Zo maar wat vragen van reizigers die Marion, de lokale reisspecialist van Local Hero Travel, vaak krijgt. Hieronder vertelt ze uitgebreid, deelt ze haar ervaringen en geeft tips:

lees meer

5 tips - De Grote Trek Tanzania

Stef 23 augustus 2018
Tanzania Reistips, Beste reistijd

Honderden, nee duizenden dieren steken de rivier over, de aarde trilt van het gestamp van hoeven, de lucht is zwanger van stof en dierlijk (angst) zweet: de vele families met jonkies worden belaagd door hongerige leeuwen, krokodillen, jachtluipaarden en andere roofdieren. Een aflevering van National Geografic, maar dan ‘live’. En vlak voor je ogen, een verrekijker heb je niet nodig..

lees meer