ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Local Hero Marion in West-Kilimanjaro

Marion 17 juni 2022
Tanzania Meet the locals

Onze local Hero’s houden ook van reizen. Ze trekken er dan ook regelmatig op uit in eigen land om de mooiste plekjes te ontdekken. De meest bijzondere plekken zijn voor hen vaak heel dichtbij. Zoals voor Marion, onze lokale reisspecialist in Tanzania, die vanuit haar woonplaats Moshi in no time tussen het groen en de wilde dieren staat. 

lees meer

De mooiste nationale parken Tanzania

Adriënne 20 maart 2022
Tanzania Reistips

De Big-5 spotten, dat is de droom van iedere wildlife liefhebber. In Tanzania ben je op de uitgelezen plek voor een groots safari avontuur en kun je alle dieren van de Big 5 in het echt tegenkomen.

Turend met je verrekijker over de Afrikaanse savanne houd je je adem in. Tot opeens de manen van een leeuw of de oren van een olifant in je vizier komen. Dat willen we toch allemaal. Maar wat zijn nu de mooiste nationale parken van Tanzania om wilde dieren te zien? Wij zetten enkele van onze favoriete parken op een rij:

lees meer

Tanzania: meest gestelde vragen

Julia 3 februari 2022
Tanzania Reiservaring, Reistips, Gezin

Misschien is het wel de eerste keer dat je op safari gaat in Afrika, misschien ook niet. Wel is het fijn om te weten wat je nodig hebt tijdens je safari rondreis.

In Tanzania vindt je een uniek aanbod aan allerlei verschillende soorten wildlife, tropische eilanden maar ook cultuur zoals: de Maasai stam. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden tijdens je Tanzania rondreis? Wij vertellen het je in deze blog.

lees meer

Tips voor je kleinschalige Tanzania Rondreis

Julia 4 oktober 2021
Tanzania Reiservaring, Reistips

Een kleinschalige reis door Tanzania, hoe doe je dat betaalbaar en toch bijzonder? Wij delen 10 tips met je.

Bij Local Hero Travel geloven wij dat kleinschalig reizen de basis legt voor een mooie reisherinnering. Ga op reis door Tanzania en maak contact met de locals. Je overnacht in homestays en family run guesthouses.

lees meer

Wat kost een safari rondreis Tanzania?

Marion 21 juli 2021
Tanzania Reistips

Tijdens je rondreis door Tanzania mag een safari niet ontbreken. We willen immers allemaal de Big 5 in het echt spotten. Maar wat kost een safari naar Tanzania nu eigenlijk? Waarom liggen de safari prijzen zo hoog en kan dat niet goedkoper? Tanzania is toch geen Zwitserland?

Zo maar wat vragen van reizigers die Marion, de lokale reisspecialist van Local Hero Travel, vaak krijgt. Hieronder beantwoort ze uitgebreid de meest gestelde vragen en deelt ze haar ervaringen en tips:

lees meer

Podcast Tanzania: safari, Masai, onontdekt gebergte en bounty-stranden

7 juli 2021
Tanzania Reistips, podcast

Luister naar de podcast over Tanzania. Over reizen per trein, leeuwen die tegen de safari truck plassen, waarom een gids een must is tijdens je safari én de beste spots op Zanzibar. 

Tanzania is een grote wildernis. Eindeloos rijden over vlaktes en door ruige natuur. Geen hekken om de parken, giraffen en olifanten langs de weg. Een ultiem safari land. Maar ook bijzondere lokale ontmoetingen en overnachten bij de Masai. Tot slot afsluiten op een fijn strand onder de palmbomen en je hebt een reis die je niet snel meer vergeet. Wil jij ook een avontuurlijke reis door Tanzania maken?

lees meer