Must do in Chili en Argentinië

Veerle 8 november 2017
Argentinië Reistips

Zo veel mogelijk uit je reis halen en twee landen combineren, dat kan! In de punt van Zuid-Amerika liggen Chili en Argentinië pal naast elkaar. Twee landen die heel goed met elkaar te combineren zijn in één reis. Er zijn veel hoogtepunten die je tijdens je reis tegen zult komen. Afhankelijk van de beschikbare tijd en budget, zal je keuzes moeten maken wat je gaat bezoeken. Hierbij de must-do’s die je zeker niet wilt missen:

lees meer

5 redenen voor een bezoek aan Salta

Stef 10 augustus 2017
Argentinië Reistips

Je bent je Argentinië reis aan het voorbereiden en je weet nog niet goed welke route je gaan nemen. Wel of niet naar Salta? Wij zeggen volmondig: "ja!", maar waarom? Dat vertelt onze Local Hero Lilian, die woont en werkt in Argentinië. 

lees meer

Argentinië volgens Silke van Reis je mee?

Veerle 4 mei 2017
Argentinië Interview

Dat we reistips van locals vragen en delen, dat is logisch. Maar reizigers zelf hebben ook veel tips, sommigen schrijven hierover hun eigen blog. Zo ook Silke, ze schrijft over haar reizen op "Reis je mee?". Wij willen haar tips horen over haar reiservaring door Argentinië, maar maken ook graag kennis met haar zelf en haar blog. Zie hier ons interview: 

lees meer