ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Verandering begint klein

Eline 1 december 2022
Argentinië Duurzaam


We schreven het al eerder: duurzaam ver op reis kan eigenlijk niet. En betalen voor CO2-compensatie helpt nauwelijks.

Daarentegen is verantwoord reizen wél mogelijk, waarbij je de lokale community ondersteunt en positief betrokken bent bij de bestemming.

lees meer

Must visit’s tijdens jouw rondreis Argentinië

Esmee 28 november 2022
Argentinië Reistips, Beste reistijd

Ben jij van plan binnenkort een rondreis Argentinië te maken? Dan ben je vast al een “must-visit” lijstje aan het maken? Begrijpelijk… Argentinië heeft veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan het mooie Patagonië of de indrukwekkende Iguazú watervallen of wat dacht je van een verkenningstocht door het bruisende Buenos Aires!

Om jou te helpen met je lijstje hebben wij ons eigen lijstje gemaakt, vol met bijzondere plekken in Argentinië. Lees snel de blog, doe inspiratie op en droom alvast lekker weg bij deze indrukwekkende plekken.

lees meer

Must do in Chili en Argentinië

Veerle 8 november 2022
Argentinië Reistips, Rondreis Argentinië, Rondreis Chili

Zo veel mogelijk uit je reis halen en twee landen combineren, dat kan! In de punt van Zuid-Amerika liggen Chili en Argentinië pal naast elkaar. Twee landen die heel goed met elkaar te combineren zijn in één reis. Er zijn veel hoogtepunten die je tijdens je reis tegen zult komen. Afhankelijk van de beschikbare tijd en budget, zal je keuzes moeten maken wat je gaat bezoeken. Hierbij de must-do’s die je zeker niet wilt missen:

lees meer

Beste reistijd Argentinië

Esmee 4 oktober 2022
Argentinië Reistips, Beste reistijd

Gaaf! Een rondreis Argentinië. Rondstruinen in de bruisende steden Mendoza en Buenos Aires, één worden met de natuur op Vuurland of op het randje van de wereld staan in de meeste zuidelijke stad Ushuaia. Dichter bij Antarctica kan je niet komen. Dit en nog veel meer, kun je beleven tijdens je rondreis Argentinië. Er is zoveel diversiteit in dit grote land, echt een bucketlist reis.

lees meer

Rondreis Argentinië: 5 redenen voor een bezoek aan Salta

Stef 10 augustus 2022
Argentinië Reistips

Je bent je rondreis door Argentinië aan het voorbereiden en je weet nog niet goed welke route je gaan nemen. Wel of niet naar Salta? Wij zeggen volmondig: "ja!", maar waarom? Dat vertelt Cynthia, onze lokale Argentinië reisexpert. Zij woont en werkt op deze bestemming.

lees meer

Wie, Wat, Waar, Argentinië… De meest gestelde vragen op een rijtje

Esmee 2 januari 2021
Argentinië Beste reistijd, Rondreis Argentinië, Maatwerk reis

Zie jij jezelf Buenos Aires al ontdekken, walvissen spotten in Valdés en de tango dansen in de wereldberoemde wijk ‘La Boca’? Argentinië is een indrukwekkend land en weet door haar variatie menig reizigershart te veroveren. Geniet van de indrukwekkende natuur, bruisende steden en lieve locals.

Voordat je je rondreis door Argentinië gaat maken is het slim om goed voorbereid te zijn. Om je daarbij te helpen, hebben we dit blog met antwoorden op de meest gestelde vragen rondom een Argentinië reis voor je geschreven.

lees meer