ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Een greep uit onze reviews:

Reiziger Freerk, Sri Lanka (feb. 2022) 

"Voordeel van LocalHero is dat je zeer flexibel vanuit huis je eigen reis kan samenstellen. De locale travelpartners geven daar goed en professioneel invulling aan. 

Ook waardeer ik de flexibiliteit van Local Hero toen door Covid onze reis meerdere malen moest worden uitgesteld. Gewoon een prima travelpartner dus!"

Reiziger Hanneke, Colombia (feb. 2022) 

"Wij hebben dankzij Local Hero een fantastische reis gehad in Colombia. Het contact met Sjors was top. We hebben hem toch een paar keer nodig gehad onderweg, omdat onze zijspiegel van de auto was gestolen in Cali en omdat we onze binnenlandse vlucht hadden gemist. Erg leuk contact met Sjors, echt een lieverd. 

De accommodaties waren allemaal super leuk en kleinschalig, precies wat we graag wilden en lagen allemaal prachtig centraal. Prima reis samen gesteld door mij en Local Hero samen. Fijn dat dat zo kon. Als wij volgend jaar weer ver weg gaan dan zeker weer met jullie!! Super super tevreden!"

Reiziger Eric, Tanzania (nov. 2021) 

"Fantastische Tanzania-reis gehad met Local Hero. Wij hadden al wat selfdrive ervaring in zuidelijk Afrika en waren eerst nogal terughoudend over een meer georganiseerde reis. Echter, Marion voelde onze wensen perfect aan en het voorgestelde programma bleek een schot in de roos te zijn. 

Ben was de perfecte gids en zorgde voor extra toegevoegde waarde. Ook als er een onverwachte kink in de kabel kwam, werden er flexibele en evenwaardige alternatieven voorzien. Een perfect team en zeker een aanrader."

Reiziger Corina, Georgië (aug. 2019) 

"Wat een geweldige ervaring om Georgië te ontdekken met Local Hero. Wij hadden 2 fantastische mensen (Simon en Lela) die ons de gehele reis hebben begeleid. Zo kom je echt in contact met het land en de locals! Ze passen alles aan waar nodig. Toen onze dochter ziek werd (helaas) pasten ze met gemak het schema aan, en deden er alles aan om te zorgen dat zij zich snel beter voelde. 

Echt een ervaring die ik met iedereen zou willen delen. Georgië...doen! Over een paar jaar zal het een stuk toeristischer zijn als iedereen het heeft ondekt en dat gaat gebeuren. Het heeft alles, bergen, natuurgebieden, zee, steden. Reis met Local Hero en je ziet ook echt het land met al zijn gebruiken en gewoontes."

Zij gingen je al voor.. 

Wil je nog meer reviews lezen? Op de website van Trustpilot, een onafhankelijk review platform, kunnen onze reizigers een beoordeling achterlaten: objectief en eerlijk. 

Lees hier nog meer beoordelingen van reizigers die jou al voor gingen.