Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Een greep uit onze reviews:

Reiziger Angela (mrt. 2024) "Voor de 2e keer met Local Hero op reis. Na een geweldige en goed georganiseerde reis door Zuid-Afrika vorig jaar, dit jaar naar Panama, Costa Rica en Nicaragua! En weer een fantastische, op maat gemaakte en op onze wensen afgestemde reis. Ondanks dat we laat waren met de aanvraag en de locaties in Costa Rica al redelijk vol zaten in deze periode heeft Wil er een onvergetelijke reis van gemaakt! Het contact met Wil verliep uitstekend, niet alleen tijdens de voorbereiding, maar ook tijdens de reis hadden we regelmatig contact en werden vragen altijd beantwoord. De combinatie van de 3 landen was ook geweldig, zoveel variatie en verschillende ervaringen! Aanrader! Niet alleen de reisbestemming, maar zeker ook Wil en Local Hero. Pura vida!"

Reiziger Meriam (mrt. 2024) "Wij hebben een geweldige reis naar Nepal gemaakt, georganiseerd door Local Hero Abika. 

Er wordt goed meegedacht naar wat mogelijk is, en stellen een superleuk programma samen. Volgende keer boeken we zeker weer bij Local Hero. Aanrader dus!"

Reiziger Janine, China (sept. 2023) "Via Local Hero een reis gemaakt door China, één van de weinige reisorganisaties die een individuele rondreis naar China aanbiedt. Wij spraken totaal geen Chinees, dus enige hulp vanuit onze local Hero was gewenst. En dat kregen we ook: we hebben een fantastische reis gemaakt van 5 weken lang. Met onze local Hero hadden we zo nu en dan contact als het nodig was. Alles was super goed geregeld en de hotels waren top! Tijdens de voorbereiding heeft Stella (onze local Hero) ons reisplan een klein beetje aangepast. Daarvoor ben ik haar enorm dankbaar. De toevoegingen waren fantastisch! Zoveel complimenten, dit principe werkt heel erg goed. Fijn dat alles zo op maat te maken is."

Reiziger Daniëlle, Indonesië (aug. 2023) "De reis verliep erg goed met aardige chauffeurs (Ahmad, Amri, Anton en Adė) en enorm goede gidsen. We hebben zoveel van hen geleerd. Echte toppers! Het is super dat jullie met vrouwelijke gidsen werken, we hebben van hen begrepen dat het moeilijk is om als vrouw dit werk te doen. 

Het was bijzonder om eindelijk het land van mijn vader te leren kennen en mijn opa ‘gedag’ te kunnen zeggen op het ereveld. En natuurlijk was het geweldig dat Jacqueline ons hielp wanneer nodig... Met de kaarten van de Borobudur en de door ons verloren treinkaarten!"

Reiziger Ids (aug. 23) "Wat is Sri Lanka een mooi land! Via Local Hero op een leuke interactieve manier een reisschema van 24 dagen opgesteld, dat daarna tot in de puntjes is gevolgd! Complimenten aan deze reisorganisatie. Ons lokaal aanspreekpunt op Sri Lanka en onze chauffeur mr. Kosala hebben voor een onvergetelijke vakantie met ons hele gezin gezorgd. Tot op het laatste moment was er een heel goed contact met de lokale reisagent. Iedere locatie was uniek en we hebben het land van de beste kant leren kennen: met recht 'Best of Lanka'!

Onze chauffeur reed voorzichtig, heeft geen afspraak met ons gemist en regelde alles tot in de puntjes - inclusief kleine wijzigingen in de planning. We hebben genoten van de vriendelijke mensen, de kleurrijke diversiteit van de streken en de rijke natuur met veel dieren en vruchten."

Reiziger Clary, Indonesië (aug. 2022) "We maakten met ons gezin een ongelofelijk mooie reis door Indonesië. Alles was tot in de puntjes geregeld, we werden overal verwacht en bij elke dagtrip was een guide aanwezig. We hoefden niets meer ter plekke te bedenken en konden heerlijk genieten.

We hebben enorm genoten, ECHT dikke complimenten aan jullie die dit mogelijk maakten. Wow wat een reis, en wow wat ongelofelijk goed uitgevoerd. We hadden zelf wel de ideeën, maar hoe jullie de hotels bij elkaar zochten en alle dagtrips organiseerden. Petje af."

Zij gingen je al voor...Wil je nog meer reviews lezen? Op de website van Trustpilot, een onafhankelijk review platform, en op Google kunnen onze reizigers een beoordeling achterlaten: objectief en eerlijk.

Lees hier nog meer beoordelingen van reizigers die jou al voor gingen.