ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Een greep uit onze reviews:

Reiziger Janine, China (sept. 2023)

"Via Local Hero een reis gemaakt door China, één van de weinige reisorganisaties die een individuele rondreis naar China aanbiedt. Wij spraken totaal geen Chinees, dus enige hulp vanuit onze local Hero was gewenst. En dat kregen we ook: we hebben een fantastische reis gemaakt van 5 weken lang. Met onze local Hero hadden we zo nu en dan contact als het nodig was.

Alles was super goed geregeld en de hotels waren top! Tijdens de voorbereiding heeft Stella (onze local Hero) ons reisplan een klein beetje aangepast. Daarvoor ben ik haar enorm dankbaar. De toevoegingen waren fantastisch! Zoveel complimenten, dit principe werkt heel erg goed. Fijn dat alles zo op maat te maken is."

Reiziger Daniëlle, Indonesië (aug. 2023)

"De reis verliep erg goed met aardige chauffeurs (Ahmad, Amri, Anton en Adė) en enorm goede gidsen. We hebben zoveel van hen geleerd. Echte toppers! Het is super dat jullie met vrouwelijke gidsen werken, we hebben van hen begrepen dat het moeilijk is om als vrouw dit werk te doen. 

Het was bijzonder om eindelijk het land van mijn vader te leren kennen en mijn opa ‘gedag’ te kunnen zeggen op het ereveld. En natuurlijk was het geweldig dat Jacqueline ons hielp wanneer nodig... Met de kaarten van de Borobudur en de door ons verloren treinkaarten!"

Reiziger Gitte, Galapagos (apr. 2023)

"Onze reis naar de Galapagos is perfect verlopen. Alles geboekt via Local Heroes en het was allemaal goed geregeld. Ook de Meet & Greets met lokale mensen was prettig.

Local Heroes maakt waar wat ze beloven. Door een vertraging van onze vlucht moest er veel verzet en omgeboekt worden. Ook dat is allemaal perfect geregeld door de Local Hero René ! Van het begin af aan verliep alle communicatie prettig en vlot.

We hebben een geweldige reis gehad!" 

Reiziger Frans, Antarctica (feb. 2023)

"Deze reis was voor mij een van de laatste wensen in mijn leven (ik kom uit 1941)!

Dat deze buitengewoon bevallen is, heeft te maken met de uitstekende organisatie en de nauwelijks te omschrijven zorg van vooral de zodiakgidsen die ze aan wal van de eilandjes tegenover mij betuigden! 

Heel veel dank daarvoor!"

Reiziger Henk, Zuid-Afrika (sept. 2022)

"We hebben een geweldige vakantie gehad in Zuid-Afrika. Onze complimenten aan Local Hero Tanja, een uitstekende invulling van onze wensen.

We hadden vooraf wel graag wat willen weten over de 'load shedding' (beperkte stroomtoevoer), maar dat had onze keuze niet beïnvloed. We hebben een fantastisch avontuur beleefd."

Reiziger Kiki, Sri Lanka (aug. 2022)

"Wat zijn we dankbaar voor onze onvergetelijke en avontuurlijke familiereis! We hebben het land op een hele mooie manier leren kennen. Het contact met de locals en de prachtige plekken waar we hebben overnacht hebben de reis heel bijzonder gemaakt.

Het goede contact met Local Hero gaf ons ondanks de moeilijke situatie in Sri Lanka vertrouwen om toch te gaan. Onze reis zat super mooi en afwisselend in elkaar en wij hadden veel app contact met onze Local Hero tijdens de reis. We missen Sri Lanka, alle mooie dieren, de natuur en vriendelijke mensen nu al."

Reiziger Clary, Indonesië (aug. 2022)

"We maakten met ons gezin een ongelofelijk mooie reis door Indonesië. Alles was tot in de puntjes geregeld, we werden overal verwacht en bij elke dagtrip was een guide aanwezig. We hoefden niets meer ter plekke te bedenken en konden heerlijk genieten.

We hebben enorm genoten, ECHT dikke complimenten aan jullie die dit mogelijk maakten. Wow wat een reis, en wow wat ongelofelijk goed uitgevoerd. We hadden zelf wel de ideeën, maar hoe jullie de hotels bij elkaar zochten en alle dagtrips organiseerden. Petje af."

Reiziger Freerk, Sri Lanka (feb. 2022) 

"Voordeel van LocalHero is dat je zeer flexibel vanuit huis je eigen reis kan samenstellen. De locale travelpartners geven daar goed en professioneel invulling aan. 

Ook waardeer ik de flexibiliteit van Local Hero toen door Covid onze reis meerdere malen moest worden uitgesteld. Gewoon een prima travelpartner dus!"

Reiziger Hanneke, Colombia (feb. 2022) 

"Wij hebben dankzij Local Hero een fantastische reis gehad in Colombia. Het contact met Sjors was top. We hebben hem toch een paar keer nodig gehad onderweg, omdat onze zijspiegel van de auto was gestolen in Cali en omdat we onze binnenlandse vlucht hadden gemist. Erg leuk contact met Sjors, echt een lieverd. 

De accommodaties waren allemaal super leuk en kleinschalig, precies wat we graag wilden en lagen allemaal prachtig centraal. Prima reis samen gesteld door mij en Local Hero samen. Fijn dat dat zo kon. Als wij volgend jaar weer ver weg gaan dan zeker weer met jullie!! Super super tevreden!"

Reiziger Eric, Tanzania (nov. 2021) 

"Fantastische Tanzania-reis gehad met Local Hero. Wij hadden al wat selfdrive ervaring in zuidelijk Afrika en waren eerst nogal terughoudend over een meer georganiseerde reis. Echter, Marion voelde onze wensen perfect aan en het voorgestelde programma bleek een schot in de roos te zijn. 

Ben was de perfecte gids en zorgde voor extra toegevoegde waarde. Ook als er een onverwachte kink in de kabel kwam, werden er flexibele en evenwaardige alternatieven voorzien. Een perfect team en zeker een aanrader."

Reiziger Corina, Georgië (aug. 2019) 

"Wat een geweldige ervaring om Georgië te ontdekken met Local Hero. Wij hadden 2 fantastische mensen (Simon en Lela) die ons de gehele reis hebben begeleid. Zo kom je echt in contact met het land en de locals! Ze passen alles aan waar nodig. Toen onze dochter ziek werd (helaas) pasten ze met gemak het schema aan, en deden er alles aan om te zorgen dat zij zich snel beter voelde. 

Echt een ervaring die ik met iedereen zou willen delen. Georgië...doen! Over een paar jaar zal het een stuk toeristischer zijn als iedereen het heeft ondekt en dat gaat gebeuren. Het heeft alles, bergen, natuurgebieden, zee, steden. Reis met Local Hero en je ziet ook echt het land met al zijn gebruiken en gewoontes."

Zij gingen je al voor.. 

Wil je nog meer reviews lezen? Op de website van Trustpilot, een onafhankelijk review platform, kunnen onze reizigers een beoordeling achterlaten: objectief en eerlijk. 

Lees hier nog meer beoordelingen van reizigers die jou al voor gingen.