Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Waar slapen we in Colombia? Bijzonder en kleinschalig overnachten

Corine 17 juni 2024
Colombia Kleinschalig overnachten, Rondreis Colombia

Colombia is: levendige steden als het koloniale Bogotá en historische Cartagena, uitgestrekte koffievalleien, dichtbegroeide bergbossen en de relaxte Caribische stranden. Er is genoeg te doen en te zien voor een rondreis Colombia van een paar weken. Je zult je niet vervelen! Maar waar slaap je dan? Ook daarin is er genoeg keuze. In dit blog lees je over de verschillende mogelijkheden.

lees meer

Familiereis Colombia

Eline 22 november 2022
Colombia Gezin

Verre, avontuurlijke reizen maken met je gezin blijft altijd een beetje spannend, en al helemaal als het de eerste keer is. Je wilt een veilige, comfortabele bestemming en dat het (voor zowel jezelf als de kinderen) een onvergetelijke ervaring wordt. 

Weinig mensen denken als eerste bestemming aan Colombia voor hun gezinsreis, maar wij leggen je uit waarom je het Zuid-Amerikaanse land zeker eens moet meenemen in de overwegingen. Historische steden, avontuurlijke activiteiten en helemaal bijkomen op het strand: alles kan op een rondreis Colombia

lees meer

Kleinschalige boetiek reis Colombia

Eline 26 oktober 2022
Colombia Reistips

Steeds meer mensen weten de weg naar het veelzijdige Colombia te vinden: van bruisende steden als het koloniale Bogotá en historische Cartagena, tot de uitgestrekte koffievalleien, dichtbegroeide bergbossen en de relaxte Caribische kust.

lees meer

Reis je mee door Colombia?

Eline 27 september 2022
Colombia Reiservaring

Heb je al eens gedacht aan een rondreis Colombia met je gezin? Familie Kruijff deelde dit filmpje met ons, waarbij ze met een kano varen door de Colombiaanse Amazone. Wij konden het niet laten om ook even met jullie te delen...

lees meer

Rondreis Colombia, onze highlights

Adriënne 2 maart 2022
Colombia Reistips

Koloniale pleinen, koffieplantages in de bergen van de Andes, metershoge waspalmen en kleinschalige posada’s, dat is reizen door het veelzijdige Colombia. 

Je hebt plannen om een rondreis door Colombia te gaan maken. Er is veel te zien en te doen en als je 2,5 tot 3 weken vakantie hebt betekent dat keuzes maken. Welke plekken mogen niet ontbreken op je must visit lijstje? Wij tippen je enkele van onze Colombia highlights:

lees meer

Beste reistijd Colombia

Veerle 19 januari 2022
Colombia Beste reistijd, Maatwerk reis, Rondreis Colombia

Wat is de beste reistijd voor Colombia? Een goede vraag, met niet een makkelijk antwoord. Het ligt namelijk niet alleen aan wanneer de zon schijnt, maar ook aan de regio (lees: hoogte) waar je naar toe gaat en drukte door vakantie of feestdagen. Onze local Hero licht graag toe wanneer de beste reistijd Colombia is.

lees meer