ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Rondreis Colombia, onze highlights

Adriënne 2 maart 2022
Colombia Reistips

Koloniale pleinen, koffieplantages in de bergen van de Andes, metershoge waspalmen en kleinschalige posada’s, dat is reizen door het veelzijdige Colombia. 

Je hebt plannen om een rondreis door Colombia te gaan maken. Er is veel te zien en te doen en als je 2,5 tot 3 weken vakantie hebt betekent dat keuzes maken. Welke plekken mogen niet ontbreken op je must visit lijstje? Wij tippen je enkele van onze Colombia highlights:

lees meer

Tips 4x bijzonder Colombia

Adriënne 6 januari 2022
Colombia Reistips

Het is een land in opkomst en steeds meer toeristen weten de weg naar Colombia te vinden. Terecht, want het land heeft reizigers veel te bieden: van de bruisende steden Bogotá en Medellín, de Caribische kust bij Santa Marta en de bekende waxpalmen van Salento. Natuurlijk ga je tijdens je rondreis koffie proeven in dé koffie regio van het land (misschien van de wereld) en bezoek je ook de sfeervolle oude nederzetting Cartagena. 

Toch kent het land ook nog andere bezienswaardigheden. Net iets meer van de gebaande paden en nog een stapje dichterbij de vriendelijke lokale bevolking. In deze blog zetten wij 4 bijzondere plekken in Colombia voor je op een rij. 

lees meer

Is Colombia veilig?

Julia 18 oktober 2021
Colombia Reiservaring, Reistips

Het zal je niet ontgaan zijn dat Colombia wel eens negatief in het nieuws komt als het gaat om veiligheid. Colombia heeft daardoor gelijk een stempel als onveilig gekregen, wij vinden dat onterecht. Is Colombia veilig voor toeristen? Je Colombia reisspecialist vertelt het je in deze blog.

lees meer

Colombia volgens Sabine van "Besabine"

Veerle 1 juni 2020
Colombia Interview

Dat we reistips van locals vragen en delen, dat is logisch. Maar reizigers zelf hebben ook veel tips, sommigen schrijven hierover hun eigen blog. Zo ook Sabine, ze woont in Colombia en schrijft hierover op haar blog "Besabine". Daarom vragen we om haar tips en reiservaring in Colombia en maken we kennis met haar zelf en haar blog. Zie hier ons interview: 

lees meer

Beste reistijd Colombia

Veerle 19 januari 2020
Colombia Beste reistijd

Wanneer kun je het beste naar Colombia reizen? Een goede vraag, met niet een makkelijk antwoord. Het ligt namelijk niet alleen aan wanneer de zon schijnt, maar ook aan de regio (lees: hoogte) waar je naar toe gaat en drukte door vakantie of feestdagen. Onze local Hero licht graag toe wanneer de beste reistijd Colombia is.

lees meer