ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Bestemmingen

Populaire tags

Wat maakt Madagaskar bijzonder?

Eline 4 oktober 2022
Madagaskar Reistips

Het is misschien niet het eerste land waar je aan denkt bij een vakantie in Afrika, maar het is er zeker eentje voor op je must-visit lijstje: een rondreis Madagaskar. Baan je een weg door indrukwekkende regenwouden, spot talloze bijzondere dieren en snorkel boven kleurrijke riffen bij tropische eilandjes. Dit Afrikaanse eiland heeft een unieke flora en fauna, die je nergens anders ter wereld gaat vinden.

Nog niet overtuigd? Wij geven je 4 redenen voor jouw rondreis Madagaskar.

lees meer

Rondreis Madagaskar: ontelbaar veel dieren spotten

Adriënne 16 augustus 2022
Madagaskar Reistips, Beste reistijd, Rondreis Madagaskar

Wie wil er nou niet oog in oog staan met een ringstaartmaki-aapje? Madagaskar is voor dierenliefhebbers een waar paradijs! Zo’n 165 miljoen jaar geleden heeft Madagaskar zich afgescheiden van het Afrikaanse vasteland, waardoor het eiland zich in volledige isolatie heeft kunnen ontwikkelen. Hierdoor kent Madagaskar een unieke flora en fauna. Ben jij klaar om je onder te dompelen in deze paradijselijke wereld? Onze local hero reisspecialist helpt jou bij het plannen van je rondreis naar Madagaskar.

lees meer

3x bijzonder Madagaskar

Adriënne 16 oktober 2020
Madagaskar Reistips

In welk land waan je je eerst een weg door dichtbegroeide regenwouden om vervolgens het zand van de dorre woestijnvlaktes uit je schoenen te verwijderen en daarna te genieten van tropische eilanden met een kleurige onderwaterwereld? Inheemse flora en fauna die je nergens anders ter wereld ziet? Juist, we hebben het over Madagaskar.

Miljoenen jaren geleden behoorde het tot het vaste land van Afrika. Nu is het een uitgestrekt eiland voor de kust van Mozambique. Door haar geïsoleerde ontwikkeling is het eiland met recht uniek te noemen. In deze blog drie redenen waarom Madagaskar zo bijzonder is.

lees meer

Ontdek Madagaskar met Kim & Mark

Thom 14 februari 2020
Madagaskar Reiservaring

Onze reizigers Kim & Mark zijn met ons naar het schitterende Madagaskar geweest. In dit filmpje nemen ze je mee naar al het moois wat zij tijdens hun eigen, op maat gemaakte rondreis hebben gezien. Bekijk 'm nu en ontdek Madagaskar zoals je nog nooit eerder hebt gezien!

lees meer

De meest gestelde vragen over Madagaskar

Maureen 12 februari 2020
Madagaskar Reistips, Beste reistijd

Madagaskar, waar ligt dat eigenlijk? Mocht jij je dit afvragen, dan ben je niet de enige. Wij zullen even helpen: Madagaskar is een eiland ten oosten van Mozambique en hoort bij Afrika. Officieel heet het; de Republiek Madagaskar, maar wij noemen het gewoon Madagaskar. De hoofdstad van Madagaskar is Antananarivo en ligt in het midden van dit bijna 600 duizend vierkante kilometer grote eiland.

Madagaskar blijft voor veel mensen nog een onbekend land. Daarom beantwoorden wij in deze blog de meest gestelde vragen over Madagaskar, zodat jij straks goed voorbereid jouw Madagaskar reis kan gaan maken.

lees meer

Madagaskar tips volgens Robert van Traveljunks

Lotte 22 januari 2018
Madagaskar Interview

Met een 4x4 door de Australische outback, per Volkswagenbusje door Europa en slapen in typische houten huisjes in overweldigend Madagaskar. Robert, oprichter en eigenaar van Traveljunks, deed het allemaal. In deze blog deelt hij zijn Madagaskar tips en zijn reiservaringen met je.

lees meer