Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Kleinschalig en lokaal

We geloven in lokale hotels en family-run guesthouses. Comfortabele lodges en goed gelegen boutique hotels. Plekken waar de receptionist je kent, de schoonmaakster geen nummer is en je met iedereen een praatje maakt. Je local Hero regelt je reis en boekt deze kleinschalige hotels, lodges, camps, farms, bivak en homestays. 

Op je reis slaap je dus in verschillende soorten hotels en op steeds andere plekken. Veel afwisseling maar wél precies daar waar het gebeurt. Op loopafstand van leuke restaurantjes of net buiten de drukte als dat beter is. Vlakbij de luchthaven bij late aankomst, of met uitzicht wat de moeite waard is. 

Hier slaap je 

Je local Hero kiest in overleg met jou voor kleinere, charmante hotels. Gerund door een lokale familie en echt deel van het dorp of de wijk. Het zijn dé plekken om locals te ontmoeten. 

DIt zijn 3 tot 4 sterren hotels, in de sfeer van het land waar je rondreist. Afhankelijk van de plek soms met een minnetje, soms met een flinke plus. Uitgangspunt is een goede prijs/kwaliteit verhouding, een verzorgde, schone kamer met eigen sanitair en airco als dat nodig is. Prima toch?

Een nachtje in een homestay

Dé manier om de mensen op je bestemming te leren kennen. Door een nachtje te slapen bij mensen thuis, krijg je de kans om het gewone leven van dichtbij mee te maken. 

Homestays zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan een casa particular in Cuba, community stay in Nepal, farmstay op een koffieplantage in Nicaragua, bij de Xhosa in Zuid-Afrika of in een homestay op Tonle Sap lake in Cambodja. In elk land zijn er wel mogelijkheden. Wedden dat het een van de mooiste ervaringen van je reis wordt?

Meer luxe, een ‘upgrade’

Soms wil je toch gewoon lekker luxe. Net wat meer uitgeven of even minder local maar wat groter en luxer. Niet je hele vakantie maar daar waar het wat toevoegt. 

Je local Hero stelt altijd upgrade mogelijkheden voor. Hotels of lodges die de meerprijs waard zijn vanwege hun authenticiteit, comfort of vanwege de ligging. Vooral fijn na een lange vlucht of juist als afsluiter van je laatste vakantiedagen aan het strand.

Boetiek 

Boetiek hotels: kleinschalig en in de sfeer van het land. Verzorgd, comfortabel en met slimme luxe.
Kortom, overnachten op de mooiste plekjes.  

Hotels, lodges, haciendas of fincas met aandacht voor jou als reiziger, waarop je al dagen tevoren kunt verheugen. Een plons in het zwembad, een lekker diner en heerlijk bed. Zo’n ervaring willen wij jou niet onthouden.

Welke hotels zijn het precies? 

Onder de voorbeeldreizen krijg je een indruk van wat voor hotels je local Hero voor je kan reserveren. Je local Hero gebruikt sfeervolle lokale hotels met een beperkt aantal kamers. Vaak worden meerdere, vergelijkbare hotels gebruikt, die met elkaar samenwerken. Bij de bevestiging van je boeking krijg je de naam en het juiste adres door. 

Zelf hotelsuggesties? Geen probleem, je local Hero boekt het in. Liever zelf een paar nachten regelen aan het begin of eind van je reis? Geef het door of vink het aan.