Travel the world, travel local

Je local Hero regelt je reis en boekt  hotels, lodges, camps, farm, bivak, boot of homestay voor je.
Op je reis slaap je dus in verschillende soorten hotels en op steeds andere plekken. Veel  afwisseling maar  wél precies daar waar het gebeurt. 

Op loopafstand van leuke restaurantjes of juist net buiten de drukte als dat beter is. Vlakbij de luchthaven als je laat aankomt, of met uitzicht als dat de moeite waard is. Zo profiteer je optimaal van de lokale kennis. 

Hier slaap je meestal

Meestal kiest je local Hero in overleg met jou voor de kleine charmante hotels. Gerund door een lokale familie en echt deel van het dorp of de wijk. Het zijn dé plekken om locals te ontmoeten. 

Je local Hero boekt doorgaans 3-sterren hotels, in de sfeer van het land waar je rondreist. 
Afhankelijk van de plek soms met een minnetje, soms met een flinke plus. Uitgangspunt is  een verzorgde, schone kamer met eigen sanitair en airco als dat nodig is. Prima toch?

Meer luxe, een ‘upgrade’

Soms wil je toch gewoon lekker luxe. Net wat meer uitgeven voor een ‘boutique’ hotel of even minder local maar wat groter en luxer. Niet je hele vakantie maar daar waar het wat toevoegt.

Je local Hero stelt altijd upgrade mogelijkheden voor. Hotels of lodges die de meerprijs waard zijn vanwege hun authenticiteit, comfort of vanwege de ligging. Vooral fijn na een lange vlucht of juist als afsluiter van je laatste vakantiedagen aan het strand.

Denk aan je portemonnee

Op elke bestemming kan je Local Hero ook een reis voor je organiseren waar je portemonnee blij van wordt. Want ook met een kleiner budget kun je goed reizen. Soms zelfs is dat leuker en meer local! 

Waar weinig goede hotels zijn, of waar die relatief duur zijn, kiezen we voor een budget hotel. Eenvoudig qua comfort maar altijd schoon en in de sfeer van het land. 

Welke hotels zijn het precies? 

Onder de voorbeeldreizen krijg je een indruk van wat voor hotels je local Hero voor je kan reserveren.

Je local Hero gebruikt sfeervolle lokale hotels met een beperkt aantal kamers. Vaak worden meerdere, vergelijkbare hotels gebruikt, die met elkaar samenwerken. Bij de bevestiging van je boeking krijg je de naam en het juiste adres door. 

Zelf hotelsuggesties? 

Geen probleem, je local Hero boekt het in. Liever zelf een paar nachten regelen aan het begin of eind van je reis? Geef het door of vink het aan.