Boek rechtstreeks bij onze ´local Hero´: je reisspecialist ter plaatse. Met lokale kennis wordt je reis écht uniek. Betaalbaar maatwerk voor de doe-het-zelf reiziger, zoals jij.

lees meer

Meet the locals, share the world

Over Madagaskar reizen kan op veel manieren. Je kunt in 3 weken een complete Madagaskar rondreis maken maar ook 2 weken comfortabel en kleinschalig Madagaskar is mogelijk. Lees verder

De meeste reizigers vliegen met Air France naar Antananarivo. De dag erop rijd je in zo’n 6 uur rijd je naar Hazyview, het hart van de Panoramaroute. Bezoek de Blyde River Canyon en geniet van het uitzicht bij de "Drie Rondawels". Na twee dagen safari in en rond het Kruger park rijd je in circa 3 uur naar het Mlilwane Park in Swaziland. Vraag je local Hero, je reis specialist ter plaatse.

Na alle natuur langs de Indische Oceaan op naar de badplaats Salt Rock, niet ver van Durban. Een vlucht naar Port Elizabeth en je bent zo in Addo, het beroemde olifantenpark. Bij Knysna kun je een township tour maken, in Oudtshoorn zie je de struisvogel boerderijen en in Stellenbosch of Franschhoek is het tijd voor een fietstocht tussen de wijnranken. En dan heb je het mondaine Kaapstad met zijn Tafelberg nog niet eens gehad. Ben je er voor het eerst, kijk dan bij de Madagaskar Top 5: de leukste dingen die je er kunt doen.  

Local Hero Travel

Onze local Hero, je Madagaskar reisspecialist ter plaatse, helpt je bij het plannen van een kleinschalige Madagaskar rondreis. Dat is ideaal als je het als doe-het-zelver eigenlijk liever zelf wilt uitstippelen maar het prettig vindt om daarbij wat hulp te hebben.

Neem direct contact op met je reisspecialist on-the-spot en laat je voor je Madagaskar rondreis door hem of haar verder inspireren. Kijk eens bij de Madagaskar Top 5, de leukste dingen die je er kunt doen.

Met jarenlang ervaring met comfortabel, kleinschalig Madagaskar reizen en up-to-date lokale kennis wordt je Madagaskar rondreis top! Local Hero Travel ondersteunt de lokale communities. Doe mee, boek een Madagaskar home stay, drink wat in een lokale bar, ga eens wat eten in een typisch Malagasisch buurtrestaurant, kortom meet the locals.

Want: To travel the world is to travel local.

Budget

Madagaskar rondreis betaalbaar

15 dagen €1320,-
 • Complete reis, maar wel flexibel
 • Reizen per auto met chauffeur
 • Hotels in de sfeer van het land
 • Bijboeken: 1 lokale vlucht
bekijk en pas aan

Meest geboekt

Madagaskar rondreis de leukste

21 dagen €2169,-
 • Met Baobab Alley en Tsingy NP.
 • Reizen per auto met chauffeur
 • Comfort hotels, deels zwembad
 • Bijboeken: 2 lokale vluchten
bekijk en pas aan

Met je gezin

Madagaskar rondreis familie

17 dagen €910,-
 • Baobab Alley én Sainte Mariecf
 • Reizen per privébusje / 4WD
 • Goede hotels met zwembad
 • Bijboeken: 2 lokale vluchten
bekijk en pas aan

Weet je het zelf al? Je eigen Madagaskar rondreis samengesteld?
Bijzondere wensen of van de gebaande paden af?

stuur Anja een email

Wat een chauffeur

13 November 2017, Fred en Rachel Koorn

Een heerlijke vakantie in Madagascar gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld. Marc, onze chauffeur, was geweldig. We hoefden niets te doen, alleen maar te genieten.

Vlekkeloos

25 August 2017, Nel en Frits Vloemans

De reis is vlekkeloos verlopen. Madagascar is een fantastisch land om op vakantie te gaan. Een ieder die wij kennen en onze wijze van vakantie ambiëren raden wij aan dit eiland te bezoeken.

Onze garanties

De hotspots van je Local Hero

* Bar: een drankje met expats én locals
* Restaurant: hip eten Malagasy style
* Meemaken: de enorme Zebu veemarkt

lees meer