ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Bestemmingen

Populaire tags

Stadstour Vientiane tijdens je rondreis Laos

Mark 12 maart 2024
Laos Reistips

Over grote brede lanen, met hier en daar gebouwen die aanvoelen alsof je in Parijs bent, manoeuvreer je je door de stad. Tijdens een rondreis door Laos mag een bezoek aan hoofdstad Vientiane zeker niet ontbreken.

De leukste manier om deze gemoedelijke stad te ontdekken is via een stadstour met gids. Zo hoor je de verhalen achter de sierlijk blikkerende tempels. Blogger Mark deed een stadstour en deelde zijn ervaringen met ons:

lees meer

De ochtend- en avondmarkt van Vientiane

Mark 7 maart 2024
Laos Reistips, Meet the locals

Een rondreis Laos is verrassend, afwisselend én authentiek. Dompel je onder in het leven van de lokale bevolking, maak een praatje en meet the locals van Laos.

Vanuit 'zijn' Thailand bezocht reisblogger Mark buurland Laos, waar hij in hoofdstad Vientiane over de ochtend- en avondmarkt liep: bijzonder en lokaal. Met elk zijn eigen sfeer beschrijft Mark in dit blog zijn ervaringen, wandel je met hem mee?  

lees meer

Luang Prabang, de mooiste stad van Laos (en omgeving)

Mark 31 oktober 2023
Laos Reistips, Rondreis, Bijzondere plekken

We menen het echt: er is geen stad in Zuidoost-Azië waar we ons prettiger voelen dan in Luang Prabang.

Daarmee willen we andere mooie, indrukwekkende, historische en gezellige steden in die regio zeker niet tekort doen, want die zijn stuk voor stuk ook fantastisch, maar de kleine vroegere hoofdstad van Laos is voor ons de meest complete.

We verklappen vier redenen waarom wij zo dol zijn op Luang Prabang. Natuurlijk zijn er nog meer redenen, en die kan je zelf gaan ontdekken!

lees meer

Laos: een bestemming op zich

Julia 23 september 2021
Laos Reiservaring, Reistips

Op zoek naar een off-the-beaten track reisbestemming? Laos is één van de weinige bestemmingen die je nog ongerept kan noemen. Het toerisme staat in Laos nog in de kinderschoenen. Luang Prabang en Vientiane zijn daarentegen wel erg populaire steden onder reizigers. Maar hoe is Laos eigenlijk? Wat kan je er allemaal zien?

Veel reizigers weten nog niet zoveel van Laos af, misschien ben jij daar wel een van? Daarom vertelt je Laos reisspecialist, je local Hero Eric, je alles wat je moet weten voor je (eerste) rondreis door Laos. Je lees het in deze blog.

lees meer