Boek rechtstreeks bij onze ´local Hero´: je reisspecialist ter plaatse. Met lokale kennis wordt je reis écht uniek. Betaalbaar maatwerk voor de doe-het-zelf reiziger, zoals jij.

lees meer

Travel the real world? Travel local

Over Cuba reizen kan op veel manieren. Je kunt in drie weken een complete Cuba rondreis maken maar ook twee weken comfortabel en kleinschalig Cuba is mogelijk. Lees verder

Met een oldtimer door Havana cruisen. Slapen bij de locals in hun casa particulares. Even heerlijk bijkomen aan een van de tropische witte stranden van Varadero. Het kan, nog steeds, al wordt Cuba drukker en drukker. Alles tijdig, zeker 3-6 maanden tevoren, vastleggen is daarom écht een must.

Ga wandelen tussen de tabaksvelden van Vinales, snorkelen tussen de koralen aan de rustige stranden van Playa Larga en slenter door het gezellige stadje Trinidad. Vraag je local Hero, je reis specialist ter plaatse. Hij regelt tevoren al die overnachtingen in casas particulares. Wel vroeg boeken, dan heb je precies de plekjes die je wilt.

Ben je er voor het eerst, kijk dan bij de Cuba Top 5: de leukste dingen die je er kunt doen. Zo zie je kleinschalig Cuba op zijn best.

Local Hero Travel

Onze local Hero, je Cuba reisspecialist ter plaatse, helpt je bij het plannen van een kleinschalige Cuba rondreis  Dat is ideaal als je het als doe-het-zelver eigenlijk liever helemaal zelf wilt uitstippelen maar het toch prettig vindt om daarbij wat hulp te hebben.

Neem direct contact op met je reisspecialist on-the-spot en laat je voor je Cuba rondreis door hem of haar verder inspireren. Kijk eerst eens bij de Cuba Top 5, de leukste dingen die je kunt doen.

Met jarenlang ervaring met comfortabel, kleinschalig Cuba reizen en up-to-date lokale kennis wordt jouw Cuba rondreis top! Local Hero Travel ondersteunt de lokale communities. Doe mee, boek een Cuba homestay, drink iets in een lokale kroeg, ga eens eten in een typisch Cubaans buurtrestaurant, kortom meet the locals.

Want: To travel the world is to travel local.

Budget

Cuba rondreis betaalbaar

16 dagen €858,-
 • Cuba doen, gewoon per bus
 • Slapen in casas particulares
 • Vrij reizen, toch geregeld
 • Meet the locals, join the fun
bekijk en pas aan

Meest geboekt

Cuba rondreis de leukste

16 dagen €1109,-
 • Comfortabel met je huurauto
 • Slapen in casas particulares
 • Combi strand en rondreizen
 • Net de activiteiten die je wilt
bekijk en pas aan

Met je gezin

Cuba rondreis familieavontuur

12 dagen €707,-
 • Alternatief voor all inclusive
 • Slapen in de casas particulares
 • Alle highlights maar wel relaxt
 • Bijkomen op de stranden
bekijk en pas aan

Weet je het zelf al? Je eigen Cuba rondreis al samengesteld?
Bijzondere wensen of nog meer van de gebaande paden af?

stuur Dariel een email

Leuk: een sms van Dariel!

3 November 2016, Esther & Teun te Gouderak

We hebben een super reis gehad! Alles was top geregeld.

Tijdens de reis verliep alles prima naar wens! Alles was goed geregeld, heel fijn! De auto kregen we alleen een paar uur later mee, maar dat lag volgens mij meer aan de tranquilo Cubanen.

Wat ik wel heel leuk vond was dat Dariel mij nog een sms stuurde toen we net een paar dagen in Cuba waren, met de vraag hoe we het hadden en of alles goed was. Nou zeker wel, we hebben genoten!

Bedankt voor de fijne reis en de mooie herinneringen!

Met het gezin in Cuba.

25 October 2016, Familie Meijer te Den Bosch

Wij hebben er met ons vijftallig gezin enorm van genoten, een ervaring rijker! Dariel had alles perfect geregeld en begeleid, ook toen er geen huurauto beschikbaar was: alternatief transport.

Wij kwamen een NL stelletje tegen, backpackers. Zij werkte ook in de reisbranche in NL. Ze vertelde: ja Cuba is het erg moeilijk om afspraken te maken. Bij jullie niet. Ons transport stond zes keer exact op tijd klaar ’s morgens om 09.00 uur! 

Dank!

Onze garanties

De hotspots van je Local Hero

* Streetbar: drink suikerrietsap in Trinidad
* Restaurant: 24 hrs tapas eten in Trinidad
* Join: straatdomino met de locals, Trinidad

lees meer