ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Thailand, het leukste land ter wereld

Stef 10 november 2022
Thailand Reistips

Als enthousiaste reizigers hebben we inmiddels wel 100 landen bereisd. Maar we weten het zeker: Thailand is en blijft het leukste land ter wereld! Want waar wordt, met een echte glimlach,  je ‘vakantiemenu’ al jarenlang zó opgediend: een groot bord barstensvol cultuur, tropische jungles en witte zandstranden. Lekker eten én bijzonder betaalbaar. Thailand is een ideale bestemming als eerste verre (familie)reis, maar ook voor de ervaren reizigers onder ons blijft Thailand een geweldig vakantieland. 

lees meer

Met de nachttrein tijdens je rondreis Thailand

Eline 21 september 2022
Thailand Bijzonder overnachten

Eindelijk! Na alle kleurrijke tempels en gezellige marktjes gezien te hebben in de klamme warmte van Bangkok, staat de reis naar het koelere noorden van Thailand op de planning. Midden in de jungle en tussen de bergen ligt deze historische stad. Next stop: Chiang Mai. En hoe reis je daar beter heen dan slapend? Reis je mee met de Thaise nachttrein van Bangkok naar Chiang Mai?

lees meer

Thailand combineren met Laos

Julia 22 december 2021
Thailand Meet the locals, Reiservaring, Reistips

Thailand, het land van de glimlach. Waarschijnlijk heb je dat wel eens vaker gelezen maar het is ook echt zo. De locals zijn ontzettend gastvrij en laten je met plezier hun land zien. Ga je binnenkort op reis naar Thailand maar wil je het graag combineren met een buurland? Dan kan dat zeker! Zuidoost-Azië is een bijzondere regio om te ontdekken, zeker als je het combineert met meerdere bestemmingen.

In meerdere blogs laten we je zien hoe én met welke landen je Thailand het beste kan combineren. Om te beginnen: Laos. In deze blog heeft je Thailand reisspecialist, local Hero Henk, alles voor je op een rijtje gezet.

lees meer

Podcast Thailand, Thais koken met Noi Pia-Ud

14 juli 2021
Thailand Reistips, podcast

Luister naar de podcast over de Thaise keuken. Van streetfood walhalla Bangkok tot sateetjes op het strand.

Thailand is al jaren één van de populairste bestemmingen van Azië. En niet voor niks, want je vindt er alles wat je op een rondreis door Azië zoekt: boeddhistische tempels, groene rijstvelden, tropische stranden, vriendelijke locals én de lekkerste streetfood. Reis je door Thailand dan kan je niet om de Thaise keuken heen. Er is voor ieder wat wils, voor jong en oud. Van Pad Thai tot Massaman curry en sticky rice met verse mango. Wil jij ook kennis maken met de Thaise keuken?

lees meer

Praktische reistips Thailand

Naomi 17 juni 2021
Thailand Reistips

Een rondreis Thailand staat bij vele op de bucketlist. Ook niet gek, want in Thailand kun je het ultieme vakantie gevoel beleven. Van de fietsen door de kleine achteraf straatjes in Bangkok tot relaxen onder de kokospalmen van Koh Samui.

In dit blog geven wij je wat praktische tips voor je rondreis Thailand. Zo ga je goed voorbereid op reis.

lees meer

Kleinschalig overnachten in Thailand

Adriënne 28 augustus 2020
Thailand Bijzonder overnachten, Meet the locals

Thailand is al jaren één van de populairste bestemmingen van Azië. En niet voor niks, want je vindt er alles wat je op een rondreis door Azië zoekt: oude boeddhistische tempels, overheerlijke streetfood, mooie tropische stranden, een bijzondere onderwaterwereld én fijne accommodaties.

Geen Holiday Inn’s, maar kleinschalige hotels en guesthouses: weg van de massa, dichtbij de locals en met je gewenste comfortniveau. Plekken waar de receptionist je kent, de schoonmaakster geen nummer is en je met iedereen een praatje maakt. Kleinschalig overnachten in Thailand, het kan en je doet het zo:

lees meer