Thailand: veilig op reis in coronatijd

Adriënne 26 april 2021
Thailand Reistips

Met je snorkel het water inspringen om de kleurrijke onderwaterwereld te ontdekken. Je handdoek uitslaan op een hagelwit palmstrand, terwijl lokale vissers op hun longtailboten de zee op varen. Je smaakpapillen verwennen bij de streetfoodkraampjes van Bangkok en wildlife spotten tijdens een trekking door de dichtbegroeide jungle. Dit is Thailand op z’n best.

In dit blog delen wij hoe reizen door Thailand er in coronatijd uit ziet. Welke voorzorgsmaatregelen zijn er getroffen en hoe kun je toch corona-proof genieten van je rondreis door dit fijne vakantieland.

lees meer

Kleinschalig overnachten in Thailand

Adriënne 28 augustus 2020
Thailand Meet the locals, Bijzonder overnachten

Thailand is al jaren één van de populairste bestemmingen van Azië. En niet voor niks, want je vindt er alles wat je op een rondreis door Azië zoekt: oude boeddhistische tempels, overheerlijke streetfood, mooie tropische stranden, een bijzondere onderwaterwereld én fijne accommodaties.

Geen Holiday Inn’s, maar kleinschalige hotels en guesthouses: weg van de massa, dichtbij de locals en met je gewenste comfortniveau. Plekken waar de receptionist je kent, de schoonmaakster geen nummer is en je met iedereen een praatje maakt. Kleinschalig overnachten in Thailand, het kan en je doet het zo:

lees meer

Eerste verre reis met kinderen? Thailand!

Wilkin 11 juni 2020
Thailand Reiservaring, Reistips, Gezin

We kennen het allemaal wel. Vroeger kon je zo weg met je partner. Weinig gedoe en overwegingen vooraf. Nu met kinderen is het toch echt wel even een ander verhaal: kunnen we ze wel ver op reis meenemen? Buiten Europa? Welke landen zijn eigenlijk het meest geschikt voor zo’n verre reis?

lees meer

Het leukste land ter wereld

Stef 5 maart 2020
Thailand Reistips

Als enthousiaste reizigers hebben we inmiddels wel 100 landen bereisd. Maar we weten het zeker: Thailand is en blijft het leukste land ter wereld! Want waar wordt, met een gemeende glimlach,  je ‘vakantiemenu’ al jarenlang zó opgediend: een groot bord barstensvol cultuur, tropische natuur en wit zandstrand. Lekker eten en uiterst betaalbaar voor iedereen. Voor velen is Thailand hun eerste intercontinentale backpack bestemming. Maar ook daarna blijft Thailand een geweldig vakantieland.

lees meer

Beste reistijd Thailand

Henk 9 januari 2020
Thailand Beste reistijd

Voor zowel reisveteranen als reizigers die voor het eerste buiten Europa gaan reizen, voor jong & oud, voor avontuurlijke of juist relaxte reizigers: Thailand heeft het. Het land verdient door haar reisgemak en uitgebreide aanbod vakanties zeker wel de titel ‘Azië in een notendop’. Maar wat is de beste reistijd voor een reis naar Thailand? Kun je beter in de zomer of winter naar Thailand reizen? En welke Thaise feestdagen mag je echt niet missen? Local Hero Henk legt het je uit:

lees meer

Op vakantie naar Thailand, de meest gestelde vragen op een rijtje.

Esmee 11 november 2019
Thailand Reistips, Beste reistijd

Zit je te denken aan een rondreis door Thailand? Groot gelijk! Thailand is een gevarieerde bestemming voor elke type reiziger. Voor zowel reisveteranen als reizigers die voor het eerste buiten Europa gaan reizen, voor jong & oud, voor avontuurlijke of juist relaxte reizigers: Thailand heeft het. Het land verdient door haar reisgemak en uitgebreide aanbod vakanties zeker wel de titel ‘Azië in een notendop’. Kortom, of je nou wilt relaxen op je vakantie of juist een avontuurlijke rondreis wilt maken, alles is mogelijk in Thailand.

lees meer