ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Wat eet je in Zuid-Afrika?

Corine 25 januari 2024
Zuid-Afrika Reistips, Meet the locals, Rondreis Zuid-Afrika, Eten in Zuid-Afrika

In Azië verwacht je dat je veel noodles en rijst zult eten. In Latijns-Amerika ligt er vaak ceviche of een taco op je bord te shinen. Maar eten in Zuid-Afrika? Wat moet je je daar eigenlijk bij voorstellen?  

lees meer

Leukste bestemmingen van zuidelijk Afrika

Tessa 18 oktober 2023
Zuid-Afrika Reiservaring, Reistips, Meet the locals, UNESCO, Rondreis, Bijzondere plekken, Gezin, Rondreis Madagaskar, Rondreis Zuid-Afrika

Uitgestrekt landschap, hoge bergtoppen en jungle. In een stoere jeep ga je op safari en spot je de leeuw. Een eindje verder zie je de giraffen uit een boom eten en een olifant water drinken bij een beekje.

Trekkend door de jungle slingeren de halfapen in de boomtoppen. Eenmaal aangekomen op het strand, geniet je van de onderwater wereld tijdens je snorkeltocht. Zomaar een paar highlights van bestemmingen in zuidelijk Afrika.

lees meer

Tips om kerst en Nieuwjaar te vieren in Zuid-Afrika!

Veerle 13 augustus 2023
Zuid-Afrika Reistips, Beste reistijd, kerstvakantie

Wat een heerlijk vooruitzicht: de warme zon in onze koude winter! Niet voor niets is Zuid-Afrika een populaire wintervakantie, want wanneer het bij ons winter is, is het in Zuid-Afrika hartje zomer.

lees meer

De mooiste stranden bij Kaapstad

Lotte 17 maart 2023
Zuid-Afrika Reistips

Denk je aan Zuid-Afrika, dan denk je al snel aan safari, de Big 5 en de wijnlanden. Maar wist je dat je er ook hele fijne stranden vindt? Wij tippen je er vijf in de omgeving van Kaapstad:

lees meer

Rondreis Zuid-Afrika: spoedcursus Afrikaans

Veerle 27 december 2022
Zuid-Afrika Reistips, Meet the locals

Ga of wil je binnenkort op reis naar Zuid-Afrika? Probeer dan eens deze brief te vertalen. Local Hero Tanja verteld je alvast wat je kan gaan zien en doen, in het Afrikaans. Ontcijfer jij wat zij vertelt? Dan ben je wat ons betreft klaar voor je reis! 

lees meer

Beste reistijd Zuid-Afrika

Tanja 13 februari 2022
Zuid-Afrika Beste reistijd, Maatwerk reis, Rondreis Zuid-Afrika

Je hebt je Afrikaans geoefend en je safari-tenue klaarliggen, Zuid-Afrika, ek kom! Maar wacht, wat voor weer kun je in Zuid-Afrika verwachten? Is het er momenteel wel zomer of is het strand straks eerder wit van de sneeuw? Het is uiteraard nooit fijn voor onverwachte (negatieve) verassingen te staan. Local Hero Tanja, reisspecialist Zuid-Afrika, legt uit: wat is nu de beste reistijd voor Zuid-Afrika.

lees meer