Boek rechtstreeks bij onze ´local Hero´: je reisspecialist ter plaatse. Met lokale kennis wordt je reis écht uniek. Betaalbaar maatwerk voor de doe-het-zelf reiziger, zoals jij.

lees meer

Travel the real world? Travel local

Door Ecuador reizen kan op veel manieren. Je kunt een complete 3-weekse Ecuador rondreis maken, incl. Galapagos, maar ook 2 weken comfortabel en kleinschalig Ecuador is mogelijk. Lees verder

Hoogvlaktes, stomende Amazone jungle en toch ook nog strand. Na de hoofdstad Quito en Otovalo reis je naar de jungle bij Tena. Verder kun je fietsen of paardrijden bij de Cotopaxi en in Papallacta heb je een eigen hotspring naast de deur. Dit is kleinschalig Ecuador op zijn best. Vraag je local Hero, je Ecuador reisspecialist ter plaatse.

Ben je er voor het eerst, kijk dan bij de Ecuador Top 5: de leukste dingen die je er meemaakt. Zo kun je in Banos soaken in de hotsprings, ziplinen en mountainbiken. Je pakt er de ‘Devils Nose’ trein naar Cuenca en topt af op het brede surf zandstrand van Ayampe. Nog niet moe? Ga mee op een walvisexcursie of bezoek Isla de La Plata, ook wel ‘klein Galapagos’ genoemd.

Local Hero Travel

Onze local Hero, je Ecuador reisspecialist ter plaatse, helpt je bij het plannen van een kleinschalige Ecuador rondreis. Dat is ideaal als je het als doe-het-zelver eigenlijk liever helemaal zelf wilt uitstippelen maar het wel prettig vindt om daarbij wat hulp te hebben.

Neem direct contact op met je reisspecialist on-the-spot en laat je voor je Ecuador rondreis door hem of haar verder inspireren. Kijk eerst eens bij de Ecuador Top 5, de leukste dingen die je kunt doen.

Met jarenlang ervaring met kleinschalig Ecuador reizen en up-to-date lokale kennis wordt jouw Ecuador rondreis helemaal top! Local Hero Travel ondersteunt lokale communities. Doe mee, boek een Ecuador homestay, drink wat in een lokale kroeg, ga wat eten in een typisch Ecuadoriaans restaurant, kortom meet the locals.

Want: To travel the world is to travel local.

Budget

Ecuador rondreis betaalbaar

18 dagen €1069,-
 • Hiking door de Andesvalleien
 • Koloniale steden, kleine dorpen
 • Homestay in het Amazonewoud
 • Lokaal strand i.p.v. Galapagos
bekijk en pas aan

Meest geboekt

Ecuador rondreis de leukste

19 dagen €2249,-
 • Indianenmarkt & homestay
 • Met locals door de Andes
 • Koloniale patio’s en pleintjes
 • Mét Galapagos island hopping
bekijk en pas aan

Met je gezin

Ecuador rondreis familie avontuur

16 dagen €2089,-
 • Fietsen tussen lama’s en vicuñas
 • Naar de leukste indianenmarkten
 • Hiken in het Amazone regenwoud
 • Mét Galapagos island hopping
bekijk en pas aan

Weet je het zelf al? Je eigen Ecuador rondreis samengesteld?
Bijzondere wensen of van de gebaande paden af?

stuur Jonatan een email

Biologie les voor het hele gezin.

16 August 2017, familie Smits, Heerenveen

We waren eerder al eens in Thailand geweest met het gezin en wilde nu wat anders. Wat is Ecuador afwisselend! In de twee weken dat we er waren hebben we door het Amazone regenwoud gelopen (ja ook in de regen, wat een geruis hoor je dan), Andes dorpjes bezocht (en die schattige lama’s geaaid) en zijn we op de Galapagos geweest. Een soort super biologie les voor onze kinderen. Dank Javier voor de goede zorgen.

Veel foto’s

15 May 2017, Mariëlle Jongen

Wij wilden laten weten dat wij bijzonder happy zijn dat we onze Ecuador reis via jullie geboekt hebben! Javier’s inzet was bijzonder. Het was geweldig!!! Heb wel 900 foto’s gemaakt. Wellicht kan je er iets mee op jullie pagina.

Onze garanties

De hotspots van je Local Hero

* Bar: piratenbar en vuurtoren in Guayaquil
* Restaurant: super mals vlees in Cuenca
* Doen: escape room in een park van Quito

lees meer