Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Bestemmingen

Populaire tags

Eat the local way; rice, rice and rice

Evy 10 december 2022
Java & Bali Reistips, Eten, Rondreis Indonesië

Altijd al willen weten wat de Indonesiër eet voor ontbijt, lunch and avondeten? Rijst, ja klopt. Maar niet 3x hetzelfde. Onze Local Hero in Indonesië vertelt je hier meer over. Ook legt ze uit wat hun motto "4 healthy, 5 perfect" betekent. 

lees meer

Bali rondreis met (kleine) kinderen?

Stef 10 november 2022
Java & Bali Reistips, reis met kinderen, familiereis

Een familiereis helemaal naar Bali? Is dat wel te doen met (jonge) kinderen? Niet te vermoeiend voor een avontuurlijke rondreis met je gezin? Waar moet je op letten? Wat is de beste reistijd voor een rondreis Bali? Wat is er te doen voor de kinderen en wat eet je ter plaatse?

lees meer

Rondreis Java & Bali

Eline 20 oktober 2022
Java & Bali Reistips

Heb je het over een verre vakantie naar de zon, de zee en het strand? Dan denk je al snel aan Bali & Java. Dit is de kern van Indonesië: tropische landschappen, kleurrijke tempels, gezellige dorpjes en groene rijstvelden. Maar bovenal; een relaxte sfeer.

De Indonesische eilanden staan natuurlijk bekend om de witte zandstranden en knalblauwe wateren. Hier kan je helemaal tot rust komen, maar natuurlijk wil je ook wel de highlights mee pakken. Wat valt er allemaal te beleven op Java & Bali?

lees meer

Beste reistijd Bali & Java

Evy 9 augustus 2022
Java & Bali Beste reistijd, Reistips

De Indonesische eilanden Java en Bali: twee tropische bestemmingen met oneindige mogelijkheden voor een duurzame en lokale rondreis. Heb je besloten dat je er naar toe wilt, dan begint de vakantie voorpret al. In deze blog over Bali en Java helpen we je op weg. Wat is er te doen op Java en Bali, en wat is de beste reistijd voor Bali en/of Java?

lees meer

Off the beaten track Indonesië: Bali

Evy 8 februari 2021
Java & Bali Reistips, Rondreis Indonesië

What is the first thing that popped in your mind when you hear the word “Bali”? Most people will say beach. Indeed Bali has beautiful beaches that stretch along the island. There are not only the white sandy beaches, but also the black ones. But do you know that Bali is more then only beach?

lees meer

Beste duikspots Indonesië

Evy 4 januari 2021
Java & Bali Reistips, Rondreis Indonesië, Eilanden Indonesië

Waar kun je het beste duiken in Indonesië? Wij vroegen het aan Evy, onze local Hero in Indonesië. Ze vertelt je waar de beste duikspots zijn rond Bali en in Indonesië. Ook voor de niet duikers heeft ze tips. Haar advies: blijf niet alleen bovenwater wanneer je op haar eiland bent, maar duik vooral ook de zee in! 

lees meer