ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Rondreis Java & Bali

Eline 20 oktober 2022
Java & Bali Reistips

Heb je het over een verre vakantie naar de zon, de zee en het strand? Dan denk je al snel aan Bali & Java. Dit is de kern van Indonesië: tropische landschappen, kleurrijke tempels, gezellige dorpjes en groene rijstvelden. Maar bovenal; een relaxte sfeer.

De Indonesische eilanden staan natuurlijk bekend om de witte zandstranden en knalblauwe wateren. Hier kan je helemaal tot rust komen, maar natuurlijk wil je ook wel de highlights mee pakken. Wat valt er allemaal te beleven op Java & Bali?

lees meer

De verschillen tussen de Gili eilanden

Stef 10 augustus 2020
Java & Bali Reistips

Je reis naar Java en Bali staat in de steigers en je wilt aftoppen met een tropisch eilandje, zoals de Gili’s, een eilandengroep voor de kust van Lombok. Maar welk eiland trekt welk publiek, welk eiland is de leukst en waarom dan? Onze local Hero van Java & Bali legt het uit:

lees meer

Beste reistijd Bali & Java

Evy 9 augustus 2019
Java & Bali Beste reistijd

De Indonesische eilanden Java en Bali: twee tropische bestemmingen met oneindige mogelijkheden voor een duurzame en lokale rondreis. Heb je besloten dat je er naar toe wilt, dan begint de vakantie voorpret al. In deze blog over Bali en Java helpen we je op weg. Wat is er te doen op Java en Bali, en wat is de beste reistijd voor een rondreis over deze twee eilanden?

lees meer

Eat the local way; rice, rice and rice

Evy 10 december 2018
Java & Bali Reistips, Eten

Altijd al willen weten wat de Indonesiër eet voor ontbijt, lunch and avondeten? Rijst, ja klopt. Maar niet 3x hetzelfde. Onze Local Hero in Indonesië vertelt je hier meer over. Ook legt ze uit wat hun motto "4 healthy, 5 perfect" betekent. 

lees meer

Bali Hidden Gems

Evy 8 februari 2017
Java & Bali Reistips

What is the first thing that popped in your mind when you hear the word “Bali”? Most people will say beach. Indeed Bali has beautiful beaches that stretch along the island. There are not only the white sandy beaches, but also the black ones. But do you know that Bali is more then only beach?

lees meer

Ontspan in Gili Trawangan

Veerle 27 januari 2017
Java & Bali Reistips

Een perfecte tussenstop of einde van je reis: Gili Trawangan. Onze vloggers; Hugo en Noemie hebben een leuke video gemaakt over hun dag op dit eiland. Geniet!

lees meer