ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

5 gave activiteiten in Albanië

Tessa 2 oktober 2023
Albanië Reistips, Meet the locals, familiereis, Kleinschalig overnachten, Rondreis Albanië

Laat je verrassen door het veelzijdige Albanië. Barstensvol cultuur, een kleinschalig homestay verblijf bij de locals, een wandel avontuur in de Albanese bergen en uitrusten aan de stranden van de Middelandse zee. Bekijk hier onze 5 tips voor gave activiteiten in Albanië.

lees meer

Beste reistijd Albanië

Eline 11 september 2022
Albanië Beste reistijd

Een rondreis door Albanië, weinig mensen zullen ervan gehoord hebben. Historische steden, avontuurlijke bergwegen, het culturele platteland, maar ook de lange stranden aan de blauwe zee: dit onontdekte Balkanland is ideaal voor een afwisselende en avontuurlijke rondreis!

Voordat je deze ideale vakantiebestemming gaat verkennen, is het handig om te weten wanneer je het beste naar dit Europese land kan reizen. Een rondreis met de auto maak je het liefst in de zonnige periode. Wat is de beste reistijd? Wanneer kan je de zon verwachten? Hoe is het weer langs de kust? En hoe is het klimaat in de bergen? Je leest er alles over in dit blog.  

lees meer

Top 5 to do in Albanië

Lotte 6 mei 2022
Albanië Reistips

Albanië, een nog weinig bezochte vakantiebestemming en vooral bekend geworden door het tv programma ‘Wie is de Mol’.

Wie de afleveringen heeft gezien weet al dat dit Balkanland (net iets kleiner dan België) verassend afwisselend is. Van fijne Middellandse zee stranden, met een ruig binnenland dat perfect is voor outdoor activiteiten, tot sfeervolle, historische steden en de moderne hoofdstad Tirana.

Tel de gastvrije bevolking erbij op en je hebt een ideale off the beaten track Europa bestemming op slechts 2,5 uur vliegen. Benieuwd naar onze highlights in Albanië? We maakten er een Albanië top 5 van:

lees meer