ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Werken bij local Hero

Wij zijn Local Hero Travel, geen gewone reisorganisatie. Vanuit ons kantoor in Arnhem coördineren wij een internationaal netwerk van lokale reisexperts. Onze reizigers slaan de schakel reisbureau over en maken direct contact met onze Hero’s om met hen de meest verrassende rondreizen in elkaar te zetten.

Reizen waarbij je deelneemt aan de lokale gemeenschap en écht contact maakt. Eigenlijk de leukste manier van reizen, ons motto luidt dan ook: “meet the locals, share the world”.  

Actuele vacatures

Op deze pagina publiceren we, als die er zijn, vacatures op ons kantoor in Arnhem. Heb je interesse, mail Wilkin op wilkin@localherotravel.nl.

We praten je graag bij, eventueel met een kop koffie op kantoor. Is er op dat moment niet direct iets beschikbaar, dan vinden we het fijn als we je CV in file mogen houden, zodat we later weer contact met elkaar kunnen opnemen.

Stage lopen?

Elk jaar bieden we plaats voor een of twee stagiaires. “Interns” zoals onze local Hero’s je noemen. Je zult ze snel leren kennen, met al hun ideeën uit al die verschillende culturen.

Goed Engels spreken en schrijven is dus wel nodig. Ook je Nederlandse taal beheer je prima, onze reizigers hechten waarde aan zorgvuldige communicatie en mailtjes. Heb je gevoel voor lay-out, foto’s en fotografie dan is dat mooi meegenomen. 

Ons team

We zijn een klein (6 pers.) team, dus je bent al snel met van alles en nog wat bezig. Voordeel daarvan is dat je veel leert en vlug verantwoordelijkheid draagt.

Net als wijzelf ben je een spin in het web. Reizen organiseren in de breedste zin dus. Je bent flexibel, neemt initiatief en houdt van aanpakken. Met je (nieuwe) inzichten houd je ons scherp én maak je ons blij met je input en collegialiteit. 

Wat doe je zoal?

Een greep uit je werk: je schrijft aan de website en stelt voorbeeldreizen samen. Je onderhoudt contacten met onze Local Hero’s in het buitenland en met onze reizigers in Nederland. Je deelt resultaten en draagt bij aan effectieve marketingacties en blogs. Je helpt bij online zichtbaarheid, advertising en onze kwaliteitscontroles.

Doorgaans 4 dagen op kantoor en een dag thuiswerken aan je opdracht en werkverslag. Een kijkje achter de schermen? Lees hier meer.

Is dat alles?

Local Hero Travel staat voor direct contact met een lokale reisexpert. Je helpt onze reizigers zo goed mogelijk te assisteren bij het organiseren en boeken van hun reis.

Bij onze bijzondere reizen staat de lokale ontmoeting voorop. Je helpt mee bij het zoeken naar nieuwe, kleinschalige hotelletjes en verrassende plekjes. Je ideeën over bijzondere lokale activiteiten zijn welkom.

Ook duurzaamheid vinden wij belangrijk. Samen met onze local Hero’s blijven we werken aan een zo verantwoord mogelijke reis voor wie bij ons boekt.

Wat zeggen anderen?

Als sinds onze oprichting in 2016 mochten wij nieuwe collega’s en stagiaires verwelkomen. Hier een aantal van hun ervaringen:

Lotte (36), office manager Local Hero Travel: 'Werken bij Local Hero Travel voelt niet als werken. Elke dag bezig zijn met reizen, contact met enthousiaste local hero’s wereldwijd én veel afwisseling en verantwoordelijkheden. Leuker kan toch niet! 

Julia (22), 3e jaars Tourism Management BUAS: Al op de 1e dag werd duidelijk dat ik stage ging lopen bij een klein bedrijf waar gezelligheid en open communicatie belangrijk is. Ik voelde mij meteen onderdeel van het team en ging direct aan de slag met het schrijven van blogs en hielp met het verbeteren van het reisaanbod. Meedenken en eigen inbreng wordt echt gewaardeerd. Op je eigen manier in een gezellige omgeving nieuwe dingen leren en ontdekken.' 

Enthousiast geworden? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Kijk op de contactpagina of stuur een mail naar wilkin@localherotravel.nl.