ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Je boekt altijd met financiële zekerheid

Je bent enthousiast en wilt op reis. Dan wil je ook weten wat er gebeurt als de reis onverwachts niet doorgaat. Ben ik dan mijn geld kwijt? Geen zorgen, onze reisvoorwaarden zijn zo flexibel mogelijk. 

Boek je een nieuwe reis en is het reisadvies van je bestemming tot vier weken voor vertrek (nog steeds) rood of oranje? Dan kun je:

- je reis kosteloos verplaatsen naar een later moment
- de (aan)betaling van je reis terugvragen*
- je reis door laten gaan, mits dat veilig kan

Binnen vier weken voor vertrek:

Is de reis uitvoerbaar, en besluit je (ondanks bijvoorbeeld code oranje) te gaan, dan gelden de normale annuleringsvoorwaarden.

Kunnen wij zélf, vanwege lokale omstandigheden, de reis onverhoopt niet uitvoeren, dan nemen wij contact met je op. In dat geval wordt je reissom uiteraard direct terugbetaald.

Check altijd waarvoor je verzekerd bent. Via je basis-zorgverzekering ben je standaard verzekerd voor ziektekosten. Reis je met Local Hero Travel, dan gaan we er van uit dat je daarnaast een reisverzekering hebt.

24/7 ondersteuning ter plaatse

Je hebt een vast contactpersoon ter plaatse, je local Hero. Eenmaal op reis is het fijn om te weten dat je 24/7 bij hem of haar terecht kunt, voor:

- vragen en tips over de plek waar je bent
- eventuele last-minute aanpassingen onderweg
- onverwachte gebeurtenissen of calamiteiten

Meer weten? Bel gerust ons kantoor in Arnhem, of neem rechtstreeks contact op met je local Hero.

*O.a. binnenlandse vluchten en parkfees kunnen doorgaans niet kosteloos worden geannuleerd. Dat geldt ook voor een aantal bestemmingen zoals o.a. Ecuador / Galapagos en Tanzania. Je local Hero informeert je daarover bij het maken van je reisplan. 

De meest actuele reisadviezen: Nederlandwereldwijd.nl