Je boekt altijd met financiële zekerheid

Je bent enthousiast en wilt weer op reis. Dan wil je wel weten wat er gebeurt als de reis onverwachts niet doorgaat. Ben ik dan mijn geld kwijt? Geen zorgen, onze reisvoorwaarden zijn zo flexibel mogelijk. Boek je een nieuwe reis en is het reisadvies vier weken voor vertrek (nog steeds) rood of oranje? Dan kun je:

- je reis kosteloos verplaatsen naar een later moment
- de (aan)betaling van je reis terugvragen*
- je reis door laten gaan, mits dat veilig kan

* O.a. voor het boeken van een reis naar de Galapagos en voor binnenlandse vluchten en parkfees gelden afwijkende voorwaarden. 

Op reis, natuurlijk wel veilig

Uiteraard gelden er lokale regels, zoals het tonen van een vaccinatiebewijs, een negatieve (PCR) test of het dragen van een mondkapje. Bij terugkomst in Nederland hoef je niet meer in thuisquarantaine.

Check goed waarvoor je verzekerd bent. Via je basis-zorgverzekering ben je standaard verzekerd voor ziektekosten. Reis je met Local Hero Travel, dan gaan we er van uit dat je daarnaast een reisverzekering hebt afgesloten. Vraag je verzekeraar tevoren naar de details rondom Covid. In ons blog lees je er meer over.

Altijd 24/7 ondersteuning ter plaatse

Je hebt een vast contactpersoon ter plaatse, je local Hero. Eenmaal op reis is het fijn om te weten dat je 24/7 bij hem of haar terecht kunt, voor:

- vragen en tips over de plek waar je bent
- eventuele last-minute aanpassingen onderweg
- onverwachte gebeurtenissen of calamiteiten

Meer weten? Bel gerust ons kantoor in Arnhem, of neem rechtstreeks contact op met je local Hero.

De meest actuele reisadviezen: Nederlandwereldwijd.nl