Beste prijs garantie
Wie rechtstreeks bij een van onze local Hero’s boekt, haalt een schakel uit het boekingsproces. Zo ben je voordeliger uit en heb je altijd de beste prijs. Je local Hero is duidelijk over je reissom, er zijn geen verborgen kosten.

Gemakkelijk betalen 
Je betaalt in Nederland. Dus niet ter plaatse, maar via internet bankieren op een bankrekening van local Hero: betaalgemak en helemaal zonder extra kosten. Om die verder te vermijden, accepteren we dus ook geen creditcards.

Kosteloos annuleren 
Tot 24 uur na boeking van je definitieve offerte kun je nog gratis annuleren (boeken tot 8 weken voor vertrek). Daarna gelden annuleringsvoorwaarden. Maar met een (doorlopende) annuleringsverzekering ben je ook daar voor gedekt.

Ervaren local Hero 
Onze ‘local Hero’s zijn mensen die in het land zelf wonen. Inmiddels onze vrienden, die we graag met jou delen. Zij zijn eigenaar van (of werken voor) reisorganisaties die in het bezit zijn van alle ter plaatse benodigde vergunningen. Het zijn altijd professionals, soms expats of Nederlanders.

Nederlandse ANVR / SGR 
Local Hero Travel is als onderdeel van Askja Reizen B.V. aangesloten bij het ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds. Zo heb je altijd volledige financiële zekerheid. 

Je regelt je reis ter plaatse en je lokale vertegenwoordiger is verantwoordelijk voor de juiste uitvoering. En wij garanderen dat dit naar tevredenheid gebeurt. 

Klantbeoordelingen
Wij én onze local Hero’s doen er alles aan om je reis top te organiseren. Van je complimenten worden we blij :-), van je kritische opmerkingen leren we. Deel je ervaringen met ons en op rondreis.nl en reisgraag.nl

Kijk voor reviews bij de verschillende bestemmingen. We geloven dat je reis geslaagd is, als je én lekker bent uitgerust én even deel bent geweest van de lokale gemeenschap. Dat is waar we het voor doen.  Ons motto: Travel the real world? Travel local.