Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

                                                                                                      

24/7 een ervaren local Hero ter plaatse

Onze local Hero’s zijn reisexperts die in het land zelf wonen. Inmiddels onze vrienden, die we graag met jou delen. 

Zij zijn eigenaar van (of werken voor) reisorganisaties die in het bezit zijn van alle ter plaatse benodigde vergunningen.

Fijn om te weten: zij zijn 24/7 je persoonlijke back-up ter plaatse. Ook hebben zij de leukste insiderstips voor je reis. Zo begint de voorpret al in Nederland.

Nederlandse ANVR / SGR  

Local Hero Travel is aangesloten bij het ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

Zo heb je altijd volledige financiële zekerheid. 

Je regelt je reis ter plaatse en je lokale vertegenwoordiger is verantwoordelijk voor de juiste uitvoering. En wij garanderen dat dit naar tevredenheid gebeurt. 

Verantwoord op reis

Duurzaam ver reizen gaat niet, maar zo verantwoord mogelijk, dat zou gewoon moeten zijn. Je plant je trip en verwacht van de mensen die je daarbij helpen, dat ze dat net als jij, verantwoord doen. Niet omdat het moet, maar omdat het vanzelf spreekt.

De lokale reisspecialist, de local Hero is deel van de lokale gemeenschap. Zo kan je er van op aan dat hij of zij de reis niet alleen goed regelt, maar óók met respect voor mens en dier, kleinschalig en zo min mogelijk vervuilend. Mét kansen voor de locals: op werk, inkomen en op een eerlijke kennismaking met jou als reiziger.

Leukste ervaringen

Een onverwacht gesprek of een inzicht uit een andere cultuur: dat is de échte waarde van reizen. In 2016 begonnen wij een reissite met dat als uitgangspunt.

Wij geloven dat een bijzondere ontmoeting je beste reisherinnering is. Want reizen is meer dan hotels boeken, highlights afvinken en kant-en-klaar avontuur.

Bezoek een lokale community, deel je passie met een local of boek een homestay. We regelen kleinschalige hotels, geven je tips waar je wat kunt eten of drinken en welk feest of festival je absoluut niet moet missen: Meet the locals.

Gemakkelijk betalen 

Je betaalt in Nederland. Dus niet ter plaatse, maar via internet bankieren op een bankrekening van Local Hero Travel: betaalgemak en helemaal zonder extra kosten. Om die verder te vermijden, accepteren we dus ook geen creditcards. 

Tot 24 uur na boeking van je definitieve offerte kun je nog gratis annuleren (boeken tot 8 weken voor vertrek). Daarna gelden annuleringsvoorwaarden. Maar met een (doorlopende) annuleringsverzekering ben je ook daar voor gedekt.

Reviews & klantbeoordelingen

Wij én onze local Hero’s doen er alles aan om je reis top te organiseren. Van je complimenten worden we blij, van je kritische opmerkingen leren we. Deel je ervaringen met ons op rondreis.nl, ons Google profiel en Trustpilot.

Kijk voor reviews bij de verschillende bestemmingen en op onze reiservaringen pagina.

Wij geloven dat je reis geslaagd is, als je én lekker bent uitgerust én even deel bent geweest van de lokale gemeenschap. Dat is waar we het voor doen. Meet the locals, share the world!