ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

                                                                                                      

24/7 een ervaren local Hero 

Onze local Hero’s zijn mensen die in het land zelf wonen. Inmiddels onze vrienden, die we graag met jou delen. 

Zij zijn eigenaar van (of werken voor) reisorganisaties die in het bezit zijn van alle ter plaatse benodigde vergunningen.

Fijn om te weten: zij zijn 24/7 je persoonlijke back-up ter plaatse.

Nederlandse ANVR / SGR  

Local Hero Travel is een handelsnaam van Askja Reizen B.V. Askja Reizen  is aangesloten bij het ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds. Zo heb je altijd volledige financiële zekerheid. 

Je regelt je reis ter plaatse en je lokale vertegenwoordiger is verantwoordelijk voor de juiste uitvoering. En wij garanderen dat dit naar tevredenheid gebeurt. 

Verantwoord op reis

Dat reizen invloed heeft op het milieu weten we allemaal. Daarom vinden wij het normaal dat we hier onze positieve bijdrage aan leveren. Dit doen we door al onze reizen te compenseren. Dus al je geboekte hotels, transfers, binnenlandse vluchten worden gecompenseerd.

CO2 compenseren betekent dat je betaalt voor de CO2 die je uitstoot in de atmosfeer tijdens je rondreis (vervoer, verblijf, excursies). Met het geld wordt een project ondersteund, waarmee CO2 weer in evenwicht wordt gebracht. Jouw voetafdruk wordt hierdoor kleiner. Zelf meer doen? Vlieg neutraal via bijvoorbeeld GreenSeat. Het zijn professionals, soms expats of Nederlanders, die 24/7 voor jou klaar staan.

Beste prijs garantie

Wij brengen je in rechtstreeks in contact met onze local Hero's. Samen ga je aan de slag met het organiseren en plannen van je reis.

Wie rechtstreeks bij één van onze local Hero’s boekt, haalt een schakel uit het boekingsproces. Zo ben je voordeliger uit en heb je altijd de beste prijs. 

Je local Hero is duidelijk over je reissom, er zijn geen verborgen kosten.

Gemakkelijk betalen 

Je betaalt in Nederland. Dus niet ter plaatse, maar via internet bankieren op een bankrekening van Local Hero Travel: betaalgemak en helemaal zonder extra kosten. Om die verder te vermijden, accepteren we dus ook geen creditcards. 

Tot 24 uur na boeking van je definitieve offerte kun je nog gratis annuleren (boeken tot 8 weken voor vertrek). Daarna gelden annuleringsvoorwaarden. Maar met een (doorlopende) annuleringsverzekering ben je ook daar voor gedekt.

Reviews / klantbeoordelingen

Wij én onze local Hero’s doen er alles aan om je reis top te organiseren. Van je complimenten worden we blij, van je kritische opmerkingen leren we. Deel je ervaringen met ons en op rondreis.nlreisgraag.nl en Trustpilot.

Kijk voor reviews bij de verschillende bestemmingen. We geloven dat je reis geslaagd is, als je én lekker bent uitgerust én even deel bent geweest van de lokale gemeenschap. Dat is waar we het voor doen. Ons motto: Meet the local, share the world.