Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Bestemmingen

Populaire tags

Hoe gedraag ik me in Japan?

Corine 23 mei 2024
Japan Reistips, Rondreis Japan, Etiquette Japan

Japan is een land dat bol staat van tradities, oude gebruiken en etiquette. Er zijn zoveel ongeschreven regels, dat je je als reiziger soms vertwijfeld afvraagt: ’Hoe moet ik me gedragen zonder iemand voor het hoofd te stoten’? Want dat is wel het laatste wat je wilt, toch? Maak je binnenkort een rondreis Japan? In dit blog geven we je alvast een paar tips.

lees meer

Japan met kinderen

Lotte 17 januari 2024
Japan Reistips, reis met kinderen, avontuurlijke reis met kinderen

Japan is modern en futuristisch, en tegelijkertijd vol traditie, cultuur en tempels. Het is enorm afwisselend, heeft van alles te bieden voor jong en oud en is verassend geschikt als vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen.

In dit blog laten we je kennis maken met Japan en de beste activiteiten om te doen met je kinderen.

lees meer

Beste reistijd Japan

Adriënne 16 februari 2021
Japan Reistips, Beste reistijd

Het mystieke Japan: bosrijke heuvels, besneeuwde bergtoppen, hoge watervallen en pittoreske dorpjes met oude tempels, rode torii’s (traditionele poorten) en sierlijke theehuizen. Maar ook hypermoderne steden met hedendaagse architectuur, groene stadsparken en punctuele hogesnelheidstreinen die je comfortabel van stad naar stad brengen.

Een rondreis door Japan is afwisselend en maak je natuurlijk het liefst met een zonnetje en aangename temperaturen. Wat is de beste reistijd voor Japan? En welke bijzondere highlights mag je niet missen? Wij vertellen je er meer over in ons blog.

lees meer