5 redenen om naar Alaska te reizen

Lotte 10 december 2020
Alaska Reistips

Alaska is een droombestemming voor natuur- en roadtrip liefhebbers, voor jong en oud, koppels en gezinnen. Het is de Amerikaanse staat van de machtige gletsjers, hoge bergpieken, dichte wouden en spiegelgladde meren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de walvissen, orka’s, beren en al het ander wildlife dat je in Alaska kunt aanschouwen.

Mocht je nog twijfelen waarom je ooit een keer naar Alaska moet, wij geven je 5 hele goede redenen:

lees meer

Wat je moet weten voor je rondreis Alaska

Lisanne 30 oktober 2020
Alaska Reistips

Het gegrom van grizzly beren, om je heen dichte bossen en ruige berglandschappen. Je hoort het knappen van het ijs. Alaska staat vooral bekend om de grootse natuur. Zorg dat je een goede camera bij je hebt, zodat je al het moois kan vastleggen. In dit blog vertellen wij je alles wat je moet weten voor een rondreis Alaska.

lees meer

Selfdrive door het groene Alaska

Adriënne 22 september 2020
Alaska Reistips

Behoefte aan rust, natuur en ruimte? Het landschap ontdekken in de comfort van je eigen auto, terwijl je af en toe ook nog te water gaat? Dat klinkt toch als muziek in de oren. Selfdrive bestemming Alaska heeft het allemaal: geen grote steden en massatoerisme maar kilometers groene en wilde natuur vol gletsjers, stromende beekjes en grizzly beren.

Maar welke stops maak je onderweg? Er is zoveel te zien en doen. Van de besneeuwde bergen, hiken door natuurparken of een cruisetocht door de koude wateren. In onze blog helpen wij je alvast een beetje op weg.

lees meer

Alaska rondreis, waar zijn die beren?

Isabelle 19 april 2019
Alaska Reistips

Waar zijn die beren? Nou, híer zijn die beren, in Alaska. Beren zien is voor de meeste reizigers een van de hoogtepunten van de Alaska reis, dus meer informatie daarover is niet verkeerd. Isabelle, de lokale reisexpert van Local Hero Travel, die er woont, vertelt:

lees meer