ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Alaska rondreis: 5x duur, 5x goedkoper

Tessa 11 januari 2024
Alaska Reistips, Reiservaring, Maatwerk reis, Rondreis Alaska, Betaalbaar Alaska

Dromen van een avontuurlijke rondreis door Alaska. Je even nietig wanen op de eindeloze vlakten. Lekker toeren langs ruige fjordkusten. Vanachter je autoraam het krakende ijs horen van die imposante gletsjers. Een wildlife cruise maken in het Kenai Fjords Nationaal Park of per stoer watervliegtuig op bruine-beer-safari in het Katmai National Park. Hoe geweldig klinkt dat?

Kiezen voor Alaska is bijzonder. Je moet er een paar weken voor uittrekken. Belangrijker nog: ook je vakantiebudget moet matchen. Al bij het voorbereiden van je rondreis naar Alaska zul je zien: goedkoop is het allemaal niet. De vraag: is Alaska je zuurverdiende vakantie dollars wel waard? In dit blog proberen we daar antwoord op te geven. Waar die kosten vandaan komen. En onze tips om het benodigde budget voor je Alaska rondreis wat te beperken.

lees meer

Rondreis Alaska, waar zijn die beren?

Isabelle 19 april 2022
Alaska Reistips, Rondreis Alaska, Betaalbaar Alaska

Waar zijn die beren? Nou, híer zijn die beren, in Alaska. Beren zien is voor de meeste reizigers een van de hoogtepunten van de Alaska reis, dus meer informatie daarover is niet verkeerd. Isabelle, de lokale reisexpert van Local Hero Travel, die er woont, vertelt:

lees meer

5 dingen die je niet mag overslaan tijdens je Alaska rondreis

Julia 20 oktober 2021
Alaska Reistips

Baan je een weg door het meest noordelijke punt van Amerika: Alaska. Wist je dat Alaska ruim 40 keer zo groot is als Nederland? Rust, natuur en ruimte spelen een grote rol tijdens je Alaska rondreis.

Je Alaska reisspecialist, je local Hero ter plaatse, kan je alle ins en outs vertellen over haar land. Maar wij hebben ook nog een aantal reistips om alles uit je Alaska rondreis te halen. In deze blog schrijven wij over de 5 dingen die je niet mag overslaan tijdens je reis door Alaska.

lees meer

Paklijst selfdrive door wild Alaska

Adriënne 9 juli 2021
Alaska Reistips, Beste reistijd

Alaska, het land van afgelegen goudzoekersdorpjes, ruige natuur met magische gletsjers, hoge bergpieken, dichte wouden en spiegelgladde meren. Alaska staat niet voor niets hoog op de bucketlist van menig roadtripper en natuurliefhebber.

Een rondreis Alaska plan je natuurlijk het liefst tijdens de beste reistijd. Wat is de beste tijd voor een selfdrive door de wildernis van Alaska? En wat neem je mee in je bagage? In dit blog geven wij je onze (pak)tips. 

lees meer

Podcast Alaska, contradictie en afgelegen plekken

6 juli 2021
Alaska Reistips, podcast

Luister naar de podcast over Alaska. Over de fascinatie voor deze bijzondere Amerikaanse staat met afgelegen plekken en grootse wilde natuur.

Een rondreis Alaska voert je over verlaten vlakten met goudzoekersdorpjes, ruige fjordkusten en imposante gletsjers. Wil jij ook kennis maken met het wilde Alaska? 

lees meer

5 redenen om naar Alaska te reizen

Lotte 13 april 2021
Alaska Reistips

Alaska is een droombestemming voor natuur- en roadtrip liefhebbers, voor jong en oud, koppels en gezinnen. Het is de Amerikaanse staat van de machtige gletsjers, hoge bergpieken, dichte wouden en spiegelgladde meren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de walvissen, orka’s, beren en al het ander wildlife dat je in Alaska kunt aanschouwen.

Mocht je nog twijfelen waarom je ooit een keer naar Alaska moet, wij geven je 5 hele goede redenen:

lees meer