ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

5 dingen die je niet mag overslaan tijdens je Alaska rondreis

Julia 20 oktober 2021
Alaska Reistips

Baan je een weg door het meest noordelijke punt van Amerika: Alaska. Wist je dat Alaska ruim 40 keer zo groot is als Nederland? Rust, natuur en ruimte spelen een grote rol tijdens je Alaska rondreis.

Je Alaska reisspecialist, je local Hero ter plaatse, kan je alle ins en outs vertellen over haar land. Maar wij hebben ook nog een aantal reistips om alles uit je Alaska rondreis te halen. In deze blog schrijven wij over de 5 dingen die je niet mag overslaan tijdens je reis door Alaska.

lees meer

Paklijst selfdrive door wild Alaska

Adriënne 9 juli 2021
Alaska Reistips, Beste reistijd

Alaska, het land van afgelegen goudzoekersdorpjes, ruige natuur met magische gletsjers, hoge bergpieken, dichte wouden en spiegelgladde meren. Alaska staat niet voor niets hoog op de bucketlist van menig roadtripper en natuurliefhebber.

Een rondreis Alaska plan je natuurlijk het liefst tijdens de beste reistijd. Wat is de beste tijd voor een selfdrive door de wildernis van Alaska? En wat neem je mee in je bagage? In dit blog geven wij je onze (pak)tips. 

lees meer

Podcast Alaska, contradictie en afgelegen plekken

6 juli 2021
Alaska Reistips, podcast

Luister naar de podcast over Alaska. Over de fascinatie voor deze bijzondere Amerikaanse staat met afgelegen plekken en grootse wilde natuur.

Een rondreis Alaska voert je over verlaten vlakten met goudzoekersdorpjes, ruige fjordkusten en imposante gletsjers. Wil jij ook kennis maken met het wilde Alaska? 

lees meer

5 redenen om naar Alaska te reizen

Lotte 13 april 2021
Alaska Reistips

Alaska is een droombestemming voor natuur- en roadtrip liefhebbers, voor jong en oud, koppels en gezinnen. Het is de Amerikaanse staat van de machtige gletsjers, hoge bergpieken, dichte wouden en spiegelgladde meren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de walvissen, orka’s, beren en al het ander wildlife dat je in Alaska kunt aanschouwen.

Mocht je nog twijfelen waarom je ooit een keer naar Alaska moet, wij geven je 5 hele goede redenen:

lees meer

Wat je moet weten voor je rondreis Alaska

Lisanne 30 oktober 2020
Alaska Reistips

Het gegrom van grizzly beren, om je heen dichte bossen en ruige berglandschappen. Je hoort het knappen van het ijs. Alaska staat vooral bekend om de grootse natuur. Zorg dat je een goede camera bij je hebt, zodat je al het moois kan vastleggen. In dit blog vertellen wij je alles wat je moet weten voor een rondreis Alaska.

lees meer

Selfdrive door het groene Alaska

Adriënne 22 september 2020
Alaska Reistips

Behoefte aan rust, natuur en ruimte? Het landschap ontdekken in de comfort van je eigen auto, terwijl je af en toe ook nog te water gaat? Dat klinkt toch als muziek in de oren. Selfdrive bestemming Alaska heeft het allemaal: geen grote steden en massatoerisme maar kilometers groene en wilde natuur vol gletsjers, stromende beekjes en grizzly beren.

Maar welke stops maak je onderweg? Er is zoveel te zien en doen. Van de besneeuwde bergen, hiken door natuurparken of een cruisetocht door de koude wateren. In onze blog helpen wij je alvast een beetje op weg.

lees meer