ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

10 tips voor een kleinschalige rondreis door Chili

Julia 14 oktober 2021
Chili Reiservaring, Reistips

Waar denk jij aan bij Chili? Proef je al bijna de Chileense wijnen in je mond? Of denk je juist aan off-the-beaten track reizen en het bewonderen van de ongerepte natuur? Een hoop ideeën die je kan hebben bij het langwerpige land. Chili is wel 4.275 kilometer lang, dat is 4x groter dan Nederland.

Dat is Chili maar in een notendop. Er is zoveel meer te zien! Je Chili reisspecialist, je local Hero, heeft het voor je op papier gezet. Lees hier de plekken die je absoluut niet mag missen tijdens een bijzondere rondreis door Chili.

lees meer

Beste reistijd Chili

Naomi 4 maart 2021
Chili Reistips, Beste reistijd

Van het Chileense Patagonië met mistige fjorden en besneeuwde bergtoppen tot de droge Atacama woestijn en Chileense stranden in het noorden. Het landschap van Chili is divers en heeft heel wat te bieden. Door de enorme lengte van het land is er een groot variatie in natuur en klimaat.

Of je nu van plan bent om een trekking te maken in Torres del Paine, een selfdrive avontuur toe doen over de bekende Carretera Austral of wijntjes wilt proeven in de zon. Het is zeker handig om te weten wat voor weer je kunt verwachten en in welke periode je het beste naar Chili kunt afreizen. In dit blog vertellen we je meer over de beste reistijd in Chili.

lees meer

Op avontuur in Chili met Reisstel.nl

Lisanne 21 oktober 2020
Chili Reiservaring

Bloggers Erik & Lisa hebben een liefde voor reizen, zijn gek op backpacken en schrijven hierover op hun reisblog reisstel.nl. In dit blog delen zij hun leukste reiservaringen in Chili. 

Erik en Lisa: ''Als er iets is wat al jaren op onze bucketlist stond is het wel hiken in het Chileense Nationale Park ‘Torres del Paine’. Toen wij in 2017 de mogelijkheid kregen om voor 3 maanden op reis te gaan hoefden we dan ook geen seconde na te denken: wij gaan naar Zuid Amerika. De diversiteit van de natuur in Chili is iets wat ons altijd bij zal blijven. We raakten betoverd door het ruige zuiden, vol met gletsjers en vulkanen, maar ook de pastelkleurige landschappen, zoutvlaktes en geisers in het noorden waren een lust voor het oog. Wij nemen je graag mee op avontuur door Chili!''

lees meer

De 5 vooroordelen over een Patagonië reis

Cynthia 16 september 2020
Chili Reiservaring, Reistips

Patagonië, het zuidelijkste stuk van Argentinië en Chili, staat op de bucketlijst van heel wat fervente reizigers. Blijft het bij dromen en reviews lezen? Of zit je binnenkort in het vliegtuig naar de zuidpunt van het Latijns-Amerikaanse continent? We vroegen onze local hero, de Chili reisspecialist, die er woont, naar de meest genoemde vooroordelen over deze exclusieve reisbestemming: 

lees meer