Boek rechtstreeks bij onze local Hero: je reisspecialist ter plaatse. Met lokale kennis wordt je reis écht uniek. Betaalbaar maatwerk voor de doe-het-zelf reiziger, zoals jij.

lees meer

Meet the locals, share the world

Door Panama reizen kan op veel manieren. Je kunt in 3 weken een complete Panama rondreis maken maar ook 2 weken comfortabel en kleinschalig Panama is mogelijk. Lees verder

De meeste reizigers vliegen met KLM naar Panama City. Na een bezoek aan de koloniale wijk Casco Viejo en de sluizen van het Panama kanaal (naar de Miraflores sluis of een cruise tot het Gatun meer) stap je in je huurauto voor het eerste traject naar Valle de Anton waar je kunt ziplinen door het regenwoud. Daarna naar het vissersdorp Santa Catalina en een boottocht naar Coiba Island. Je kunt er ook een duikcursus volgen of meerdaagse boottrips maken. Vraag je local Hero, je Panama reisspecialist.Verder naar het Chiriqui hoogland waar je vanuit het plaatsje Hornito, vlakbij Boquete de koffie plantages en het woud erom heen verkent.

Uiteraard kun je lekker bijkomen aan de tropische stranden van Panama, op de eilanden Bocas de Toro of de San Blas eilanden (Kuna Yala). Ben je er voor het eerst, kijk dan bij de Panama Top 5: de leukste dingen die je er kunt doen.  

Local Hero Travel                                   

Onze local Hero, je Panama reisspecialist ter plaatse, helpt je bij het plannen van een kleinschalige Panama rondreis. Dat is ideaal als je het als doe-het-zelver eigenlijk liever zelf wilt uitstippelen maar het prettig vindt om daarbij wat hulp te hebben.

Neem direct contact op met je reisspecialist on-the-spot en laat je voor je Panama rondreis door hem of haar verder inspireren. Kijk eens bij de Panama Top 5, de leukste dingen die je er kunt doen.

Met jarenlang ervaring met comfortabel, kleinschalig Panama reizen en up-to-date lokale kennis wordt je Panama rondreis top! Local Hero Travel ondersteunt de lokale communities. Doe mee, boek een verblijf bij de Kuna indianen, drink wat in een lokale bar, ga eens wat eten in een typisch Panamees buurtrestaurant, kortom meet the locals.

Want: Meet the locals, share the world.

Budget

Panama rondreis betaalbaar

13 dagen €1175,-
 • De highlights van Panama
 • Indian community stay
 • Witte stranden van San Blas
 • Bijboeken: 2 lokale vluchten
bekijk en pas aan

Meest geboekt

Panama rondreis de leukste

14 dagen €1465,-
 • Populair rondje Panama
 • Las Lajas indian community
 • Goede hotels, lodges, finca’s
 • Bijboeken: 2 lokale vluchten
bekijk en pas aan

Met je gezin

Panama rondreis familieavontuur

12 dagen €915,-
 • Stad, hoogland en strand
 • Reizen per privébusje
 • Comfortabele resorthotels
 • Bijboeken: 2 lokale vluchten
bekijk en pas aan

Weet je het zelf al? Je eigen Panama rondreis samengesteld?
Bijzondere wensen of van de gebaande paden af?

stuur Sashara een email

De San Blas eilanden zijn prachtig

27 mei 2018, Dirk en Bregje de Vries - Haarlem

Voor onze huwelijksreis zochten we eilanden met hagel wit strand en heldere blauwe zee. Nou die hebben we gevonden in Panama, de San Blas eilanden zijn prachtig én niet te vergelijken elder op de wereld. We verbleven op één van de vele eilandjes in een hutje. Wat een gave ervaring, om nooit te vergeten. 

Wat een verrassing!

19 december 2017, Frans en Ineke - Venlo

Eigenlijk kende ik Panama alleen van het kanaal, maar dat het zo veel meer te bieden heeft wist ik niet! We hebben genoten van de groene natuur, bounty eilandjes en vriendelijke bevolking. Zeker op Bocas met de reggea-vibe, heerlijk!

Onze garanties

De hotspots van je Local Hero

* Bar: drink cola in Café Coca Cola 
* Restaurant: ga naar dé vismarkt van Panama
* Meemaken: vier Carnaval de las Tablas

lees meer