ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Snorkelen in Indonesië

Stef 18 september 2023
Indonesië Reistips, Maatwerk reis, Rondreis

Indonesië, niet voor niets een geliefde tropische vakantiebestemming bestaande uit duizenden eilanden. Als je hier niet kunt snorkelen? Maar wat zijn nou precies de beste plekken? Een overzicht van de beste snorkelplekken in Indonesië: 

lees meer

Beste reistijd Indonesië

Tessa 17 september 2023
Indonesië Reistips, Beste reistijd, Rondreis Indonesië, Eilanden Indonesië

Indonesië is een land rijk aan cultuur en avontuur, een ideale bestemming voor je rondreis. Maar dan is het wel handig om te weten wat de beste reistijd is. Om nu te voorkomen dat je met natte sokken door de rijstvelden rondloopt, delen wij de beste reistijd voor Indonesië. Nu valt een flinke regenbui ook af en toe in de meest gunstige maanden, maar dan is voorkomen nog altijd beter dan genezen.

lees meer

5 gave activiteiten voor tieners in Indonesië

Tessa 13 september 2023
Indonesië Reistips, reis met kinderen, Meet the locals, Gezin, Rondreis Indonesië, Eilanden Indonesië

Op vakantie met je tienerkinderen kan soms best een uitdaging zijn. Die puberende tieners weten héél goed wat ze wél en nièt willen. Gelukkig is er in dit land voor ieder wat wils. Je kunt met een gerust hart een prachtige rondreis maken naar dit culturele en avontuurlijke land: we hebben het natuurlijk over Indonesië.

We tippen je hieronder onze 5 to do’s voor een familiereis naar Indonesië, plezier voor jong en oud:

lees meer

Rondreis Indonesië: voor welke eilanden ga jij?

Veerle 28 september 2022
Indonesië Reistips, Rondreis Indonesië, Eilanden Indonesië

Wist je dat Indonesië maar liefst 14.572 eilanden heeft? Heel veel onbewoond en eigenlijk kennen we maar een paar eilanden als vakantiebestemming, namelijk: Sumatra, Java, Bali, Lombok, Flores en Sulawesi. Wanneer je een rondreis door Indonesië gaat maken is het lastig kiezen: welke eilanden kies je en waarom? Laat ik ze voor je op een rijtje zetten om dit makkelijker te maken:

lees meer