Actuele reisadviezen op onze bestemmingen

Je bent enthousiast geworden en wilt op reis. Goed nieuws: als ANVR reisorganisatie kunnen we weer veilig reizen uitvoeren. Ook naar landen met een oranje reisadvies.

We houden de reisadviezen van onze bestemmingen goed in de gaten en vertellen je graag naar welke van onze reisbestemmingen je nu op vakantie kunt.

Natuurlijk kun je ook alvast een reis plannen naar een land die er (nog) niet bij staat. Want je boekt altijd met financiële zekerheid. Verandert er iets op je bestemming? Dan ben je nooit je geld kwijt, onze reisvoorwaarden zijn zo flexibel mogelijk.

Naar welke landen kan ik nu op vakantie?

Bestemmingen waar je nu op reis kunt:
(Laatste update: 13 januari 2022)

Landen met een code geel reisadvies: ArgentiniëColombiaIJslandPeruSpitsbergen, Antarctica

We hebben deze landen geselecteerd want er is geen quarantaine plicht bij aankomst en bij thuiskomst mits je kunt aantonen dat je (volledig) gevaccineerd bent en/of een negatieve corona test kunt laten zien. Wel dien je voor je teugreis naar Nederland een negatieve test uitslag te kunnen tonen. Deze test regel je eenvoudig ter plaatse met je local Hero.

Ver op reis, wat kan ik verwachten?

Reizen naar een code oranje of code geel gebied is voor jou als reiziger niet heel anders. Het lijkt alsof er een hoop regels zijn maar dat valt eigenlijk wel mee. Natuurlijk zijn er lokale maatregelen, zoals bijvoorbeeld het dragen van mondkapjes, maar die gelden hier immers ook.

Belangrijk om te weten is dat je op reis altijd verzekerd bent voor ziektekosten via je reisverzekering en, standaard, via je gewone basis-zorgverzekering. Vraag je verzekeraar naar de details en lees ons blog met tips: Ver op reis, goed verzekerd.

24/7 ondersteuning ter plaatse

De local Hero van jouw vakantiebestemming woont ter plaatse en kent alle lokale maatregelen. Mocht er dus iets zijn om rekening mee te houden, dan informeert hij of zij je vooraf. Zo reis je altijd goed geïnformeerd en zonder zorgen.

Eenmaal op reis is het fijn om te weten dat je 24/7 bij je local Hero terecht kunt. Zelfs voor last-minute aanpassingen onderweg.

Vragen?

Heb jij vragen over een reis naar een van onze bestemmingen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust ons kantoor in Arnhem of stuur een mailtje naar hello@localherotravel.nl.

Check https://www.nederlandwereldwijd.nl/ voor de meest actuele reisadviezen op jouw reisbestemming;

Reis je met Local Hero Travel, dan..

  • ..reis je individueel en weg van de massa
  • ..slaap je in kleinschalige hotels en guesthouses
  • ..krijg je 24/7 assistentie van je ervaren local Hero ter plaatse
  • ..boek je met flexibele reisvoorwaarden
  • ..boek je met financiële garanties via ANVR, SGR en calamiteitenfonds
  • ..heb je snel persoonlijk contact met je local Hero en het team in Nederland