ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Local Hero Marion in West-Kilimanjaro

Marion 17 juni 2022
Tanzania Meet the locals

Onze local Hero’s houden ook van reizen. Ze trekken er dan ook regelmatig op uit in eigen land om de mooiste plekjes te ontdekken. De meest bijzondere plekken zijn voor hen vaak heel dichtbij. Zoals voor Marion, onze lokale reisspecialist in Tanzania, die vanuit haar woonplaats Moshi in no time tussen het groen en de wilde dieren staat. 

lees meer

Top 5 to do in Albanië

Lotte 6 mei 2022
Albanië Reistips

Albanië, een nog weinig bezochte vakantiebestemming en vooral bekend geworden door het tv programma ‘Wie is de Mol’.

Wie de afleveringen heeft gezien weet al dat dit Balkanland (net iets kleiner dan België) verassend afwisselend is. Van fijne Middellandse zee stranden, met een ruig binnenland dat perfect is voor outdoor activiteiten, tot sfeervolle, historische steden en de moderne hoofdstad Tirana.

Tel de gastvrije bevolking erbij op en je hebt een ideale off the beaten track Europa bestemming op slechts 2,5 uur vliegen. Benieuwd naar onze highlights in Albanië? We maakten er een Albanië top 5 van:

lees meer

Een reis door Nepal in onze zomer

Adriënne 26 april 2022
Nepal Reistips, Beste reistijd

Nepal, als een zomerbestemming? Ja, zeker! Is het dan niet moesson? Klopt, maar ook in onze zomer kun je naar Nepal. 

Ben je nog niet helemaal overtuigd? In dit blog vertellen wij je de redenen waarom een rondreis Nepal tijdens onze zomermaanden juist een goed idee is.

lees meer

Een rondreis Costa Rica, hoe is dat? Erik & Lisa vertellen...

30 maart 2022
Costa Rica Reiservaring

Wandelen door het nevelwoud, nieuwsgierige aapjes die op je neerkijken en luieren onder een wuivende palmboom op een tropisch zandstrand. Ja, je bent in Costa Rica.

Benieuwd hoe reizen door Costa Rica eruit ziet? Wij spraken bloggers Lisa en Erik over hun rondreis door Costa Rica.

lees meer

De mooiste nationale parken Tanzania

Adriënne 9 maart 2022
Tanzania Reistips

De Big-5 spotten, dat is de droom van iedere wildlife liefhebber. In Tanzania ben je op de uitgelezen plek voor een groots safari avontuur en kun je alle dieren van de Big 5 in het echt tegenkomen.

Turend met je verrekijker over de Afrikaanse savanne houd je je adem in. Tot opeens de manen van een leeuw of de oren van een olifant in je vizier komen. Dat willen we toch allemaal. Maar wat zijn nu de mooiste nationale parken van Tanzania om wilde dieren te zien? Wij zetten enkele van onze favoriete parken op een rij:

lees meer

Rondreis Colombia, onze highlights

Adriënne 2 maart 2022
Colombia Reistips

Koloniale pleinen, koffieplantages in de bergen van de Andes, metershoge waspalmen en kleinschalige posada’s, dat is reizen door het veelzijdige Colombia. 

Je hebt plannen om een rondreis door Colombia te gaan maken. Er is veel te zien en te doen en als je 2,5 tot 3 weken vakantie hebt betekent dat keuzes maken. Welke plekken mogen niet ontbreken op je must visit lijstje? Wij tippen je enkele van onze Colombia highlights:

lees meer