Wat je moet weten voor je rondreis Sri Lanka

Adriënne 6 januari 2020
Sri Lanka Sri Lanka, Reistips

Je kunt wel zeggen dat Sri Lanka heel Azië is in een notendop. Alles wat Azië zo fijn maakt, kun je hier vinden. Van de kleurrijke marktjes, groene rijstvelden, dichtbegroeide jungle tot de mooie oude boeddhistische tempels en fijne palmstranden. Sri Lanka biedt meer dan voldoende mogelijkheden en activiteiten voor een afwisselende en memorabele rondreis. 

Voordat je je rondreis door Sri Lanka gaat maken is het slim om goed voorbereid te zijn. Om je daarbij te helpen, hebben we dit blog met antwoorden op de meest gestelde vragen rondom een rondreis Sri Lanka reis voor je geschreven.

lees meer

Wie, Wat, Waar, Argentinië… De meest gestelde vragen op een rijtje

Esmee 2 januari 2020
Argentinië Beste reistijd, Argentinië, Plaatsen

Zie jij jezelf Buenos Aires al ontdekken, walvissen spotten in Valdés en de tango dansen in de wereldberoemde wijk ‘La Boca’? Argentinië is een indrukwekkend land en weet door haar variatie menig reizigershart te veroveren. Geniet van de indrukwekkende natuur, bruisende steden en lieve locals.

Voordat je je rondreis door Argentinië gaat maken is het slim om goed voorbereid te zijn. Om je daarbij te helpen, hebben we dit blog met antwoorden op de meest gestelde vragen rondom een Argentinië reis voor je geschreven.

lees meer

Wat je moet weten voor je rondreis Namibië

Adriënne 13 december 2019
Namibië Reistips, Beste reistijd

Namibië, het is één van de minst dichtbevolkte landen ter wereld, waardoor de natuur overweldigend, ongerept en kolossaal is. Wanneer je het land doorkruist kom je allerlei verschillende natuurfenomenen tegen. Van de droge Kalahari woestijn, tot de eindeloze duinvlaktes van de Sossusvlei en de bush van Etosha National Park. Als natuurliefhebber kun je in Namibië je geluk niet op en zie je plaatjes die je voor altijd bij zullen blijven. 

Voor je voet gaat zetten op dit ‘stukje’ Afrikaanse bodem wil je er natuurlijk zoveel mogelijk over weten. In dit blog beantwoorden wij daarom de meest gestelde vragen over een rondreis door Namibië. Zo kun jij goed geïnformeerd op reis.

lees meer

Alles wat je moet weten voor je rondreis Vietnam

Adriënne 6 december 2019
Vietnam Reistips, Beste reistijd

Overal waar je kijkt in Vietnam is het groener dan groen door de rijstvelden, akkers en bebossing. Aan de kust vind je paradijselijke zandstranden en idyllische palmeilandjes met een levendige onderwater wereld. En ook in het Vietnamese binnenland kun je veel beschermde diersoorten tegenkomen. Onder andere de Indische olifant. Maar ook de tijger, het luipaard en de zwarte beer komen er voor. Kleine kans dat je die tegenkomt tijdens je Vietnam reis. Op de vele akkers die het land rijk is, wordt thee, koffie of rubber geproduceerd. De boeren die hier de akkers bewerken zorgen met hun wereldbekende ‘non la’ hoed voor magische plaatjes.

Kun jij ook niet wachten tot je Vietnam rondreis? Voordat je vertrekt, wil je natuurlijk zoveel mogelijk te weten komen over het land: Hoe is het weer in Vietnam? Hoe verplaats je je ter plaatse? Is Vietnam ook mogelijk met het gezin? In deze blog beantwoorden wij de meest gestelde vragen over Vietnam, zodat jij straks onbezorgd op reis kunt.

lees meer

Must visit’s tijdens jouw Argentinië rondreis…

Esmee 28 november 2019
Argentinië Reistips, Beste reistijd, Argentinië, Plaatsen

Ben jij van plan binnenkort een rondreis Argentinië te maken? Dan ben je vast al een “must-visit” lijstje aan het maken? Begrijpelijk… Argentinië heeft veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan het mooie Patagonië of de indrukwekkende Iguazú watervallen of wat dacht je van een verkenningstocht door het bruisende Buenos Aires!

Om jou te helpen met je lijstje hebben wij ons eigen lijstje gemaakt, vol met bijzondere plekken in Argentinië. Lees snel dit blog, doe inspiratie op en droom alvast lekker weg bij deze indrukwekkende plekken.

lees meer

Op vakantie naar Thailand, de meest gestelde vragen op een rijtje.

Esmee 11 november 2019
Thailand Reistips, Beste reistijd

Zit je te denken aan een rondreis door Thailand? Groot gelijk! Thailand is een gevarieerde bestemming voor elke type reiziger. Voor zowel reisveteranen als reizigers die voor het eerste buiten Europa gaan reizen, voor jong & oud, voor avontuurlijke of juist relaxte reizigers: Thailand heeft het. Het land verdient door haar reisgemak en uitgebreide aanbod vakanties zeker wel de titel ‘Azië in een notendop’. Kortom, of je nou wilt relaxen op je vakantie of juist een avontuurlijke rondreis wilt maken, alles is mogelijk in Thailand.

lees meer