Alles wat je moet weten voor je rondreis Vietnam

Adriënne 6 december 2019
Vietnam Reistips, Beste reistijd

Overal waar je kijkt in Vietnam is het groener dan groen door de rijstvelden, akkers en bebossing. Aan de kust vind je paradijselijke zandstranden en idyllische palmeilandjes met een levendige onderwater wereld. En ook in het Vietnamese binnenland kun je veel beschermde diersoorten tegenkomen. Onder andere de Indische olifant. Maar ook de tijger, het luipaard en de zwarte beer komen er voor. Kleine kans dat je die tegenkomt tijdens je Vietnam reis. Op de vele akkers die het land rijk is, wordt thee, koffie of rubber geproduceerd. De boeren die hier de akkers bewerken zorgen met hun wereldbekende ‘non la’ hoed voor magische plaatjes.

Kun jij ook niet wachten tot je Vietnam rondreis? Voordat je vertrekt, wil je natuurlijk zoveel mogelijk te weten komen over het land: Hoe is het weer in Vietnam? Hoe verplaats je je ter plaatse? Is Vietnam ook mogelijk met het gezin? In deze blog beantwoorden wij de meest gestelde vragen over Vietnam, zodat jij straks onbezorgd op reis kunt.

lees meer

Must visit’s tijdens jouw Argentinië rondreis…

Esmee 28 november 2019
Argentinië Reistips, Beste reistijd, Argentinië, Plaatsen

Ben jij van plan binnenkort een rondreis Argentinië te maken? Dan ben je vast al een “must-visit” lijstje aan het maken? Begrijpelijk… Argentinië heeft veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan het mooie Patagonië of de indrukwekkende Iguazú watervallen of wat dacht je van een verkenningstocht door het bruisende Buenos Aires!

Om jou te helpen met je lijstje hebben wij ons eigen lijstje gemaakt, vol met bijzondere plekken in Argentinië. Lees snel dit blog, doe inspiratie op en droom alvast lekker weg bij deze indrukwekkende plekken.

lees meer

Op vakantie naar Thailand, de meest gestelde vragen op een rijtje.

Esmee 11 november 2019
Thailand Reistips, Beste reistijd

Zit je te denken aan een rondreis door Thailand? Groot gelijk! Thailand is een gevarieerde bestemming voor elke type reiziger. Voor zowel reisveteranen als reizigers die voor het eerste buiten Europa gaan reizen, voor jong & oud, voor avontuurlijke of juist relaxte reizigers: Thailand heeft het. Het land verdient door haar reisgemak en uitgebreide aanbod vakanties zeker wel de titel ‘Azië in een notendop’. Kortom, of je nou wilt relaxen op je vakantie of juist een avontuurlijke rondreis wilt maken, alles is mogelijk in Thailand.

lees meer

Reiziger Gerben aan ’t woord: ‘Costa Rica met een local touch’

Esmee 4 november 2019
Costa Rica Reiservaring

Samen met zijn gezin heeft reiziger Gerben al een hoop van de wereld mogen zien, maar Costa Rica komt met stip binnen in hun top 3. De natuur, aardige en relaxte locals, en de enorme diversiteit aan wildlife maken Costa Rica echt een geweldige bestemming voor een rondreis. Een van de leukste gebeurtenissen tijdens Gerben’s Costa Rica reis was toch wel hun ontmoeting met tourguide Alvaro. Waarom? Hij vertelt het je in dit blog:

lees meer

Cuba reistips

Esmee 29 oktober 2019
Cuba Reistips, Beste reistijd, Cuba

Cuba, het land van de sigaren, gekleurde casas en natuurlijk het land met op elke hoek van de straat zo’n gave oldtimer. Ja een hele bijzondere en mooie bestemming voor een rondreis. Eentje waar je zeker eens geweest moet zijn. Maar voordat je aan een rondreis Cuba start wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. En wij helpen je daarmee.

In dit blog bespreken we een aantal goede reistips en beantwoorden we de meest gestelde Cuba vragen. Vragen zoals het hebben van een reisvisa voor Cuba, wat de beste reistijd Cuba is, wat je echt gezien moet hebben tijdens je Cuba rondreis of hoe je het beste naar Cuba kan vliegen.

lees meer

Marokko reistips

Esmee 22 oktober 2019
Marokko Reistips, Beste reistijd

Ga jij binnenkort een rondreis door Marokko maken? Of heb je plannen voor deze Noord-Afrikaanse bestemming? Dan heb je vast vragen. Vragen als wat is de beste reistijd voor Marokko, wat moet ik écht zien tijdens een Marokko rondreis, hoe kom ik er, hoe reis ik ter plaatse en welke kleding neem ik mee tijdens mijn Marokko rondreis?  

In dit blog geven we je antwoord op deze vragen en delen we praktische tips voor je Marokko rondreis.

lees meer