Top 5 beste hikes van onze bestemmingen

Lisanne 12 januari 2021
Reistips

Van de Himalaya tot in Patagonië en van Georgië tot Peru, deze bestemmingen laten het hart van elke wandelliefhebber sneller kloppen. Wandelroutes weg van de massa, puur natuur en waar je komt voor rust, natuur en ruimte.

In deze top 5 zetten wij de meest bijzondere en mooiste hikes voor je op een rij.

lees meer

Beste reistijd Nicaragua

Adriënne 31 december 2020
Nicaragua Beste reistijd

Wandelen door smalle straatjes met oude koloniale gebouwen, alles leren over koffie op een lokale koffiefarm, ontspannen aan tropische palmstranden en klauteren langs hoge vulkanen. In Nicaragua kan het allemaal.

Rijdend in je eigen 4x4 huurauto aanschouw je de uitbundige flora en fauna en leer je meer over de koloniale geschiedenis van het onbekendere zusje van Costa Rica. Dit alles doe je natuurlijk het liefst met de zon aan de horizon. Wat is de beste reistijd voor een rondreis door Nicaragua? In dit blog vertellen wij je wanneer je het beste naar Nicaragua kunt reizen:

lees meer

Ecuador met tieners

Lisanne 21 december 2020
Ecuador Gezin

De één vindt het spannend, de ander vindt het fantastisch: reizen met tieners. Ecuador is zo’n bestemming waar je perfect kunt rondreizen met kinderen en tieners. De verschillende landschappen liggen op relatief korte afstand van elkaar.

Van hiken door de hoogvlaktes in de Andes tot ziplinen in de jungle om vervolgens bij te komen op het strand of badderend in thermale bronnen: Ecuador heeft het. Een rondreis met tieners door Ecuador? Nog twijfels of al plannen? Lees er alles over in dit blog:

lees meer

Het andere Zuid-Afrika ontdekken

Adriënne 15 december 2020
Zuid-Afrika Reistips

Het zuidelijkste puntje van Afrika is een geliefde vakantiebestemming voor veel reizigers. Wij snappen dat, want in Zuid-Afrika vind je ruige natuur met afwisselende landschappen, talloos veel wildlife en een bijzondere geschiedenis.

De meeste reizigers rijden vanaf Johannesburg via de ruige Drakensbergen, Kruger Park en wijnvalleien van Stellenbosch naar Kaapstad. Vind jij het leuk om Zuid-Afrika net op een andere manier te ontdekken en ben je op zoek naar ‘highlights’ buiten de gebaande paden? In dit blog vertellen wij je hoe je Zuid-Afrika op een andere manier kunt ontdekken.

lees meer

5 redenen om naar Alaska te reizen

Lotte 10 december 2020
Alaska Reistips

Alaska is een droombestemming voor natuur- en roadtrip liefhebbers, voor jong en oud, koppels en gezinnen. Het is de Amerikaanse staat van de machtige gletsjers, hoge bergpieken, dichte wouden en spiegelgladde meren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de walvissen, orka’s, beren en al het ander wildlife dat je in Alaska kunt aanschouwen.

Mocht je nog twijfelen waarom je ooit een keer naar Alaska moet, wij geven je 5 hele goede redenen:

lees meer

Veilig vliegen in 2021

7 december 2020
Reistips

Vliegen voelt door het afgelopen jaar toch net wat anders aan. Je bent op zoek naar meer zekerheid bij het boeken van je vliegticket, je wilt immers voldoende flexibiliteit en niet het risico lopen dat de luchtvaartmaatschappij onverhoopt failliet gaat. Het liefst vlieg je vanwege het coronavirus zo rechtstreeks mogelijk en wil je er zeker van zijn dat de gezondheidsmaatregelen goed worden opgevolgd, ook tijdens je vlucht. 

Per bestemming hebben wij de, volgens ons, beste en meest betrouwbare luchtvaartmaatschappijen voor je op een rij gezet.

lees meer