Autorijden in Zuid-Afrika, 7 tips

Stef 14 augustus 2018
Zuid-Afrika Reistips, achter de schermen

Voor het eerst autorijden in Zuid-Afrika? Vier wielen en een stuur dat hebben de huurauto’s in Zuid-Afrika natuurlijk ook. Maar wat zijn de ins en outs van het maken van een rondreis Zuid Afrika per huurauto? Waar moet je op letten? Tanja de reisspecialist die in Zuid-Afrika woont vertelt:

lees meer

Wanneer waar naartoe op reis?

Veerle 9 augustus 2018
Reistips

De beste tijd om dieren te spotten in Zuid-Afrika? Wanneer is het regenseizoen in Thailand? Wanneer is dat lokale festival in Peru? Dat is nog best lastig met zoveel bestemmingen. We helpen je graag op weg met een handig overzicht per maand. Zo zie je precies wanneer je waar naar toe kunt reizen.

lees meer

Nepal trekking, 5 bagage tips

Stef 26 juli 2018
Nepal Reistips

Een trekking maken tijdens je Nepal rondreis. Wat neem je dan mee? Wat mag je absoluut niet vergeten en wat kun je beter achterwege laten? Arzoo, je reisspecialist die in Nepal woont vertelt je er alles over in dit blog.

lees meer

De leukste reistips volgens Lisette van Travellust

Lotte 20 juli 2018
Mexico Reistips, Interview

Hoe is het om als digital nomad de wereld rond te reizen? Wat is onmisbaar op reis? Lisette, oprichtster en eigenaar van reisblog Travellust deelt haar reistips met ons. Maak kennis met haar en haar blog. Lees hier het interview:

lees meer

Thailand, alternatieve eilanden voor 'gewone' reizigers

Stef 5 juli 2018
Thailand Reistips

Geen backpacker, geen luxe resorttoerist, wel op zoek naar een onbekende eilanden weg-van-de massa? Naar een fijn laagbouw bungalow resort, dat laid-back restaurantje, rustige dorpjes en dat witte tropische strand? Ongerepte eilanden tijdens een Thailand rondreis betekenen vaak ook slechte (boot)verbindingen, primitieve hutjes, simpel eten en als het weer tegenzit weinig te doen. Maar het kan anders. Henk, de local Hero, (reisspecialist) van Local Hero Travel, die er woont:

lees meer

Nepal, TOP 5 luxe hotels mét sfeer

Veerle 11 juni 2018
Nepal Reistips

Nepal, dat zijn de bergen. De machtige Himalaya. Die je het best ziet op een trekking langs kleine dorpen en met sneeuw bedekte bergpieken. Maar kun je je Nepal rondreis ook upgraden? Niet alleen overnachten in basic teahouses of community stays maar eens slapen in échte luxe en comfort? Wel zonder in grote onpersoonlijke hotels terecht te komen, luxe Nepal hotels mét sfeer dus.

lees meer