Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

5 slimme tips voor je rondreis Japan

Stef 24 juli 2024
Japan Reistips, Rondreis Japan

Als je voet zet op Japanse bodem, worden talloze film-, foto- en tv-beelden werkelijkheid: highspeed treinen, geisha’s, drukke zebrapaden en hete baden. Je komt voor het eerst in Japan, maar eigenlijk heb je het idee dat je er al eens bent geweest. Geen wonder dat Japan zowel vreemd als vertrouwd aanvoelt. Maar tips van een lokale reisexpert zijn natuurlijk welkom. Onze local Hero Thijs deelt ze graag met je in dit blog.

lees meer

Eet 'the local way', rijst, rijst, rijst

Evy 18 juli 2024
Java & Bali Reistips, Eten, Rondreis Indonesië

Altijd al willen weten wat de Indonesiër eet voor ontbijt, lunch en avondeten? Rijst, ja dat klopt. Maar zeker niet 3x hetzelfde. Onze Local Hero in Indonesië vertelt je hier meer over. Ook legt ze uit wat hun motto "4 healthy, 5 perfect" betekent.

Local Hero Indonesië: “Een bezoek aan Indonesië gaat niet alleen om het prachtige landschap en de  culturele rijkdom. Het gaat ook om het genieten van de overheerlijke culinaire ervaring. Je zult versteld staan van de variatie in het Indonesische eten in iedere provincie die je bezoekt.”

lees meer

(Rijst) eten Thai style:

Stef 17 juli 2024
Thailand For Insiders Reistips

Omdat het leuk is wat te weten van de Thaise eetgebruiken, hierbij een aantal tips:

lees meer

Kalasin: off the beaten track in Thailand

Mark 15 juli 2024
Thailand Reistips, Rondreis Thailand, Off the beaten track

Isaan, de Thaise naam voor Noordoost Thailand, is onbekend gebied voor veel reizigers. We reizen door één van haar provincies, het authentieke Kalasin, en zien bijzondere landbouw, traditioneel - maar bijzonder – vissen, en dorpsmarkten.        

lees meer

Drie generaties op reis; hoe je het gezellig houdt

Corine 10 juli 2024
Reistips, familiereis, multi generatie reis

Als je met je hele familie op reis gaat, komt daar nogal wat bij kijken. Zoveel mensen, zoveel wensen. Hoe hou je het dan gezellig en hoe pak je het aan? Wij geven je in dit blog tips & tricks, zodat je samen met opa en oma, kinderen én kleinkinderen terug kunt kijken op een mooie drie generatie reis.

lees meer

Boon Bang Fai: het raketten-festival van Kalasin

Mark 8 juli 2024
Thailand Rondreis Thailand, Must do Thailand, Festival Thailand


In Kalasin, een weinig bezochte landbouwprovincie in het noordoosten van Thailand, bezoeken we het Boon Bang Fai-festival, de oude traditie om Boeddha om veel hemelwater te vragen. Regen is essentieel, nu het weer tijd is om rijst - in Thailand onmisbaar bij elke maaltijd - te planten. Dat regenverzoek doen de mensen door indrukwekkende raketten vanaf simpele bamboe-installaties kilometers hoog en ver de lucht in te vuren….   

lees meer