5 redenen om naar IJsland te gaan

Naomi 22 april 2021
IJsland Reistips

IJsland is een land dat steeds populairder wordt, maar waarom? Het komt niet alleen door de vriendelijke bevolking of het opspattende lava na een vulkaanuitbarsting. IJsland heeft jou als reiziger veel te bieden. Zo is er naast de unieke en afwisselende natuur ook bijzonder wildlife om te spotten en kun je van je reis een echt selfdrive avontuur maken.

Wat maakt IJsland nou zo’n unieke vakantiebestemming? Welke plekken raden wij je aan te bezoeken tijdens je rondreis door IJsland? Als je er bent geweest, dan weet je misschien ook hoe je ze uit moet spreken. In dit blog geven wij 5 redenen om het avontuur in IJsland aan te gaan.

lees meer

‘Coronaproof’ op ontdekking in Namibië

Naomi 19 april 2021
Namibië Bijzonder overnachten, Reistips

Struisvogels spotten en een wedstrijdje doen wie het eerst een giraf ziet, dat kan tijdens een rondreis door Namibië. Cruise door Etosha National Park en slaap in je eigen rooftop tent van je huurauto. Maak een wandeling naar de top van Bukkaros vulkaan of spot tijdens je combireis met buurland Botswana nijlpaarden in de Okavanga Delta.

In dit blog vertellen wij je meer over  reizen in Namibië in tijden van corona en de hidden gems die je tijdens je rondreis zeker niet mag missen. Ook lees je in dit blog meer over de geldende maatregelen, zodat je weet wat je kunt verwachten tijdens je rondreis Namibië.  

lees meer

Sri Lanka reizen in corona tijd

Adriënne 15 april 2021
Sri Lanka Reistips

Tropische stranden, theeplantages tot zover het oog reikt, oude sierlijke tempels en kleurrijke markten vol specerijen en fijngeweven sari’s. Sri Lanka, ook wel Azië in een notendop, is een eiland vol afwisseling: van wandelen door oude ruïnesteden, safari’s vol met wildlife tot zwemmen tussen de tropische vissen. Je vindt het op dit eiland allemaal.  

Zodra het weer kan stappen we maar al te graag weer op het vliegtuig. In dit blog vertellen wij je meer over veilig reizen in Sri Lanka in tijden van corona. Dat klinkt spannend, maar is ook nu op een veilige en verantwoorde manier te organiseren.

lees meer

Reizen in 2021 of 2022, wij tippen je 8 bestemmingen

Lotte 13 april 2021
Reistips

Sta je net als wij te trappelen om weer op reis te gaan? Nu er in veel landen een start is gemaakt met vaccineren, hopen wij dat er op korte termijn weer het een en ander mogelijk is. Veel reizigers kunnen niet wachten om weer een nieuwe reis te plannen. Onze local Hero's helpen onze reizigers hier graag bij en adviseren reizigers over de bestemmingen, de lokale regels en mogelijkheden.

Maar waar ga je dan naartoe? Wij hebben een reisbucketlist met 8 bestemmingen voor 2021 of 2022 gemaakt. Benieuwd? Lees snel dit blog:

lees meer

Costa Rica: veilig op reis in coronatijd

Adriënne 9 april 2021
Costa Rica Reistips

Weelderige jungle, tropische palmstranden, actieve vulkanen en heetwaterbronnen, dat is wat je te wachten staat als je een rondreis door Costa Rica maakt. Maar reizen in coronatijd, dat voelt toch net iets anders aan.

In dit blog delen wij hoe reizen door Costa Rica in coronatijd eruit ziet. Welke voorzorgsmaatregelen zijn er getroffen en hoe je toch corona-proof kunt genieten van je rondreis door dit bijzondere land.

lees meer

Rondreis Cuba in tijden van corona

Naomi 8 april 2021
Cuba Reistips

Swingend de salsa dansen, struinen door kleurrijke straten en de dag eindigen met een cuba libre in de hand. Een vakantie naar Cuba staat bij velen hoog op het lijstje. Wie wil er niet ineen felgekleurde oldtimer door Havana rijden en het bruisende centrum ontdekken.

Wandelen door de tabaksvelden in Vinales en de dag eindigen met een Cubaanse sigaar op de veranda van je hotel uitkijkend over de groene heuvels, dat is nog eens vakantie. Zodra het weer kan stappen we maar al te graag op het vliegtuig. In dit blog vertellen wij je meer over veilig reizen in Cuba tijdens corona.

lees meer