Sri Lanka volgens Travelaar

Veerle 19 augustus 2017
Sri Lanka Interview

Dat we reistips van locals vragen en delen, dat is logisch. Maar reizigers zelf hebben ook veel tips, sommigen schrijven hierover hun eigen blog. Zo ook Erick & Kirsten ze schrijven over hun reizen op "Travelaar - Backpack & Flashpack magazine". Wij vragen hun reistips voor Sri Lanka, maar maken ook graag kennis met hun zelf en hun blog. Zie hier ons interview: 

lees meer

5 redenen voor een bezoek aan Salta

Stef 10 augustus 2017
Argentinië Reistips

Je bent je Argentinië reis aan het voorbereiden en je weet nog niet goed welke route je gaan nemen. Wel of niet naar Salta? Wij zeggen volmondig: "ja!", maar waarom? Dat vertelt onze Local Hero Lilian, die woont en werkt in Argentinië. 

lees meer

De verschillen tussen de Gili eilanden

Stef 2 augustus 2017
Indonesië Reistips

Je reis naar Java en Bali staat in de steigers en je wilt aftoppen met een tropisch eilandje, zoals de Gili’s, een eilandengroep voor de kust van Lombok. Maar welk eiland trekt welk publiek, welk eiland is de leukst en waarom dan? Fransisca, de local Hero van Java&Bali legt het uit:

lees meer

Cuba reistips volgens Mirre van 'Mirre op Reis'

Veerle 20 juli 2017
Cuba Interview

Dat we reistips van locals vragen en delen, dat is logisch. Maar reizigers zelf hebben ook veel tips, sommigen schrijven hierover hun eigen blog. Zo ook Mirre, ze schrijft over haar reizen op "Mirre op Reis". Wij vragen haar reistips over Cuba, maar maken ook graag kennis met haar zelf en haar blog. Zie hier ons interview: 

lees meer

Tips voor het boeken van de goedkoopste vlucht

Veerle 17 juli 2017
Reistips

Je bent eruit waar je naartoe gaat op vakantie, maar nu het volgende probleem. Hoe vind je de beste en goedkoopste vlucht? Voordat je uren gaat zoeken heb ik hier een aantal tips voor je, die je hopelijk verder helpen om sneller de juiste vlucht te vinden.

lees meer

5 redenen om in Cuba te slapen in casas particulares.

Veerle 27 juni 2017
Cuba Reistips

Bij het woord "homestay" denk je vaak direct aan een klein huisje, een hard bed en ergens op het platteland. Maar in Cuba is dit heel anders. Tijdens je rondreis kun je juist perfect gebruik maken van de lokale homestay: de casa particular. Te vergelijken met een bed & breakfast met comfort en centrale ligging. Daarom heb ik de 5 redenen om te slapen in een Cubaanse Casa voor je op een rijtje gezet.

lees meer