Mexico rondreis met je eigen huurauto

Adriënne 27 oktober 2020
Mexico Reistips

Het land van de taco’s, sombrero’s en tropische stranden. Maar ook het land van de oude Maya cultuur, verborgen cenotes en rustieke vissersdorpjes. Een land waar je niet alleen lekker eten langs de weg kunt scoren, maar ook zelf de weg kunt trosteren in je eigen huurauto. Kortom, een selfdrive door Mexico.

Een selfdrive over het Mexicaanse schiereiland Yucatan, is dat wel veilig? Ja zeker, wij deden het ook. Hobbelen over de Mexicaanse prairie met swingende Spaanse muziek op de radio. In deze blog vertellen wij je wat een selfdrive door Mexico zo leuk maakt.

lees meer

Beste reistijd Mexico

Lisanne 28 september 2020
Mexico Reistips, Beste reistijd

¡Hola Mexico! Het land van verse burritos, de oude Maya-cultuur en de hagelwitte stranden. Als foodlover kan je je geluk hier niet op, want overal langs de kant van de weg vind je kraampjes met de lekkerste streetfood.

Naast lekker eten wil je natuurlijk ook de rest van het land verkennen, maar hoe en wanneer doe je dat? Wanneer is de beste reistijd naar Mexico? Wij vertellen het je in dit blog:

lees meer

De leukste reistips volgens Lisette van Travellust

Lotte 20 juli 2018
Mexico Interview, Reistips

Hoe is het om als digital nomad de wereld rond te reizen? Wat is onmisbaar op reis? Lisette, oprichtster en eigenaar van reisblog Travellust deelt haar reistips met ons. Maak kennis met haar en haar blog. Lees hier het interview:

lees meer