Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Mexico, off the beaten track

Corine 26 maart 2024
Mexico Reistips, Bijzondere plekken, Rondreis Mexico, Top 5 Mexico

Denk je aan Mexico, dan denk je al snel aan Palenque, Chichén Itzá of Playa del Carmen. Stuk voor stuk meer dan de moeite waard, maar er is nog veel meer moois te ontdekken als je van de gebaande paden gaat. Local Hero Valeria stelde daarom een Top 5 ‘off the beaten track’ samen die jouw rondreis Mexico nóg specialer maakt. In dit blog lees je haar tips.

lees meer

Mexico veilig reizen: zo doe je dat

Adriënne 4 maart 2024
Mexico Reiservaring, avontuurlijke reis met kinderen, Rondreis Mexico

Mexico het land van tropische stranden, een azuurblauwe zee vol kleurige visjes, binnenlanden versierd met oude Maya tempels, verborgen ondergrondse cenotes om in te dompelen en natuurlijk rijk gevulde taco’s, pico de gallo en tequila.

Toch hoor je ook andere verhalen, over criminaliteit. In dit blog vertellen we je meer over de veiligheid tijdens een rondreis door Mexico.

lees meer

Vakantie Mexico, met deze tips haal je het beste uit je reis

Lotte 3 oktober 2023
Mexico Reistips

Tropische stranden, een duik in een helder blauwe cenote en ‘n cocktail onder een wuivende palm. Slapen in een cabana in het groene regenwoud en je verbazen over statige, koloniale steden en Maya tempels. Ja, Mexico heeft het allemaal.

In dit Mexico blog vertellen wij je alles wat je wilt weten over reizen naar Mexico. We geven antwoord op vragen als wanneer Mexico te bezoeken, tips voor vliegtickets naar Mexico en of je het beste door Mexico kunt reizen met het openbaar vervoer of een huurauto .

lees meer

Mexico met kinderen, familie Hogendoorn vertelt..

7 januari 2023
Mexico Reiservaring

Een familiereis Mexico, dat klinkt best een beetje spannend. Natuurlijk is dat het ook, maar het is vooral een groot familie avontuur met plezier voor jong en oud.

Laura en Oscar Hogendoorn stapten met hun drie kinderen op het vliegtuig, op naar hun grote Mexico avontuur. Bij terugkomst deelden zij hun verhaal met ons:

lees meer

¡Hola Mexico! Een filmpje van onze reizigers

Lotte 19 november 2021
Mexico Reiservaring

¡Hola Mexico! Een super leuk filmpje van onze reizigers Laura, Oscar en hun kids. Net terug uit het land van de taco's, sombrero's, gitaar spelende Mariachi's, de Maya's én hagelwitte stranden. Reis je lekker mee? Binnen 2 minuten waanden wij ons in Mexico.

lees meer

Mexico rondreis met je eigen huurauto

Adriënne 10 februari 2021
Mexico Reistips

Het land van de taco’s, sombrero’s en tropische stranden. Maar ook het land van de oude Maya cultuur, verborgen cenotes en rustieke vissersdorpjes. Een land waar je niet alleen lekker eten langs de weg kunt scoren, maar ook zelf de weg kunt trosteren in je eigen huurauto. Kortom, een selfdrive door Mexico.

Een selfdrive over het Mexicaanse schiereiland Yucatan, is dat wel veilig? Ja zeker, wij deden het ook. Hobbelen over de Mexicaanse prairie met swingende Spaanse muziek op de radio. In deze blog vertellen wij je wat een selfdrive door Mexico zo leuk maakt.

lees meer