ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Vakantie Mexico, met deze tips haal je het beste uit je reis

Lotte 3 oktober 2023
Mexico Reistips

Tropische stranden, een duik in een helder blauwe cenote en ‘n cocktail onder een wuivende palm. Slapen in een cabana in het groene regenwoud en je verbazen over statige, koloniale steden en Maya tempels. Ja, Mexico heeft het allemaal.

In dit Mexico blog vertellen wij je alles wat je wilt weten over reizen naar Mexico. We geven antwoord op vragen als wanneer Mexico te bezoeken, tips voor vliegtickets naar Mexico en of je het beste door Mexico kunt reizen met het openbaar vervoer of een huurauto .

lees meer

Mexico met kinderen, familie Hogendoorn vertelt..

7 januari 2023
Mexico Reiservaring

Een familiereis Mexico, dat klinkt best een beetje spannend. Natuurlijk is dat het ook, maar het is vooral een groot familie avontuur met plezier voor jong en oud.

Laura en Oscar Hogendoorn stapten met hun drie kinderen op het vliegtuig, op naar hun grote Mexico avontuur. Bij terugkomst deelden zij hun verhaal met ons:

lees meer

¡Hola Mexico! Een filmpje van onze reizigers

Lotte 19 november 2021
Mexico Reiservaring

¡Hola Mexico! Een super leuk filmpje van onze reizigers Laura, Oscar en hun kids. Net terug uit het land van de taco's, sombrero's, gitaar spelende Mariachi's, de Maya's én hagelwitte stranden. Reis je lekker mee? Binnen 2 minuten waanden wij ons in Mexico.

lees meer

Mexico rondreis met je eigen huurauto

Adriënne 10 februari 2021
Mexico Reistips

Het land van de taco’s, sombrero’s en tropische stranden. Maar ook het land van de oude Maya cultuur, verborgen cenotes en rustieke vissersdorpjes. Een land waar je niet alleen lekker eten langs de weg kunt scoren, maar ook zelf de weg kunt trosteren in je eigen huurauto. Kortom, een selfdrive door Mexico.

Een selfdrive over het Mexicaanse schiereiland Yucatan, is dat wel veilig? Ja zeker, wij deden het ook. Hobbelen over de Mexicaanse prairie met swingende Spaanse muziek op de radio. In deze blog vertellen wij je wat een selfdrive door Mexico zo leuk maakt.

lees meer

Beste reistijd Mexico

Lisanne 28 september 2020
Mexico Reistips, Beste reistijd

¡Hola Mexico! Het land van verse burritos, de oude Maya-cultuur en de hagelwitte stranden. Als foodlover kan je je geluk hier niet op, want overal langs de kant van de weg vind je kraampjes met de lekkerste streetfood.

Naast lekker eten wil je natuurlijk ook de rest van het land verkennen, maar hoe en wanneer doe je dat? Wanneer is de beste reistijd naar Mexico? Wij vertellen het je in dit blog:

lees meer

De leukste reistips volgens Lisette van Travellust

Lotte 20 juli 2018
Mexico Interview, Reistips

Hoe is het om als digital nomad de wereld rond te reizen? Wat is onmisbaar op reis? Lisette, oprichtster en eigenaar van reisblog Travellust deelt haar reistips met ons. Maak kennis met haar en haar blog. Lees hier het interview:

lees meer