Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Laat ze
de wereld
zien


Familiereizen
Europa

Familiereizen
Midden-Amerika

Familiereizen
Zuid-Amerika

Familiereizen
Azië

Familiereizen
Azië

Waarom Local Hero Family

What’s in it for me
 • We snappen precies wat je wilt
 • De 'pareltjes' voor jullie ontdekt
 • Je reist kleinschalig en verzorgd
 • Zo leuk is het... de reviews

Laat ze de wereld zien

Je kinderen zijn echt welkom
 • Aangepaste reis en reistempo
 • Individueel & 24/7 back-up
 • Ontdekken. Strand. Wifi 👍
 • Avontuur voor ouders & kinderen

No worries

Slim reizen
 • Je eigen reisspecialist ter plaatse
 • Flexibel aan te passen reisroute
 • Altijd up-to-date lokale kennis
 • We have been there, done that

Hier slapen jullie

Je local Hero kiest in overleg met jou voor kleinere, charmante hotels.

Dit zijn 3 tot 4 sterren hotels, in de sfeer van het land waar je rondreist. Afhankelijk van de plek soms met een minnetje, soms met een flinke plus.

Uitgangspunt is een goede prijs/kwaliteit verhouding, een verzorgde, schone kamer met eigen sanitair en airco als dat nodig is. Prima toch?

Meet the locals

Even local onder de locals? Wij regelen het. Bezoek een lokale community & slaap 'n nachtje in een homestay. Vaak de mooiste ervaring van je reis.

Wanneer je reist met kinderen, reis je net even anders. Een zwembad, familiekamer of kamers naast elkaar, handig gelegen hotels en lodges in de sfeer van het land,...   Lees verder

... leuke activiteiten en niet teveel onderweg, want het is immers ook vakantie. Onze familiereizen zijn hierop ingericht, zodat zowel jij als je kinderen kunnen genieten van een waar familie avontuur. Helemaal afgestemd op jouw gezin. 

Wij maken zelf familiereizen over de hele wereld en snappen wat je wilt. Veel gezinnen gingen je al voor. Waar ga jij heen?

Local Hero Travel

De local Hero van jouw reis bestemming helpt je graag bij het plannen van jouw ideale familiereis. Wij brengen je rechtstreeks in contact met je local Hero, oftewel je reisspecialist ter plaatse. Samen met je eigen lokale reisexpert stel je je eigen reisplan samen. Dat is ideaal voor als je als doe-het-zelver het liever zelf wilt uitstippelen, maar het wel prettig vindt om daarbij hulp te hebben. Het bespaart je tijd, gedoe en je komt op de leukste, onontdekte plekken.

Zo helpen wij je met slim samengestelde familiereizen en adviseren wij je in de beste routes, de leukste lokale activiteiten en kleinschalige, comfortabele lodges en hotelletjes. Je local Hero kijkt welke slaapplekken, reisafstanden en reistempo het best bij jullie wensen past. Je reist individueel, met je eigen gezin, bijvoorbeeld in een huurauto of vooraf geregelde transfers. 

Local Hero: je eigen ervaren lokale reisspecialist

Onze local Hero’s hebben ruime ervaring in het organiseren van rondreizen voor gezinnen. Doordat zij woonachtig (en vaak geboren) zijn op jouw bestemming, hebben zij de leukste insider tips. Uiteraard delen ze deze graag met jou en je gezin. Zo wordt je gezinsreis pas echt uniek! 

Laat je alvast inspireren voor je familiereis en bekijk onze familie voorbeeldreizen en de Top 5 voor leuke tips die je tijdens je rondreis kunt doen.

Meet the locals

Een bijzondere ontmoeting is je beste reisherinnering. Geen standaard aangeklede reis, maar een familiereis met een local touch. De highlights net even anders. Want juist die lokale ontmoetingen zijn leuk én leerzaam voor je kinderen. Local Hero Travel ondersteunt lokale communities en kleinschalig reizen.

Doe mee: boek een homestay, drink wat in een lokaal café, doe een workshop of bezoek een lokaal festival. Kortom meet the locals.