Boek rechtstreeks bij onze ´local Hero´: je reisspecialist ter plaatse. Met lokale kennis wordt je reis écht uniek. Betaalbaar maatwerk voor de doe-het-zelf reiziger, zoals jij.

lees meer

Travel the real world? Travel local

Door Argentinië reizen kan op veel manieren. Je kunt een complete 3 weekse Argentinië rondreis maken, combi met Chili, maar ook twee weken kleinschalig Argentinië is mogelijk. Lees verder

De highlights van Argentinië, het zijn er nog al wat. En je moet er flink voor vliegen, het land is immers 70 keer zo groot als Nederland. Maar dan heb je een fantastische ervaring: romantisch Buenos Aires, de walvissen van Valdés, de gletsjers van Patagonië en de machtige watervallen bij Iguazú.

In Buenos Aires ga je op stap met een local, zodat je de minder bezochte plekjes ontdekt. Op het schiereiland Valdés maak je een walvistoer. Maar sportief bezig ben je ook: bij Bariloche peddel je over de blauwe meren en in Patagonië trek je over het ijs van de Perito Moreno gletsjer. Vraag je local Hero, je reis specialist ter plaatse. Ben je er voor het eerst, kijk dan bij de Argentinië Top 5: de leukste dingen die je er mee kunt maken. Want waar vindt je zulke spectaculaire gletsjers en trek je als een ware ontdekkingsreiziger langs de besneeuwde pieken en watervallen?

Local Hero Travel

Onze local Hero, je Argentinië reisspecialist ter plaatse, helpt je bij het plannen van een kleinschalige Argentinië rondreis. Dat is ideaal als je het als doe-het-zelver eigenlijk helemaal zelf wilt uitstippelen maar het toch prettig vindt om daarbij wat hulp te hebben.

Neem direct contact op met je reisspecialist on-the-spot en laat je voor je Argentinië rondreis door hem of haar verder inspireren. Kijk eerst eens bij de Argentinië Top 5, de leukste dingen die je er kunt doen.

Met een lange ervaring met kleinschalig Argentinië reizen en up-to-date lokale kennis wordt jouw Argentinië rondreis echt helemaal top! Local Hero Travel ondersteunt de lokale communities. Doe mee, boek een Argentinië homestay, drink wat in een lokale kroeg, ga eten in een typisch Argentijns buurtrestaurant, kortom meet the locals.

Want: To travel the world is to travel local.

Budget

Argentinië rondreis betaalbaar

22 dagen €1835,-
 • Van Buenos Aires naar Iguazú
 • Met sportieve lokale tours
 • Nachtbus trajecten inbegrepen
 • Bijboeken: twee lokale vluchten
bekijk en pas aan

Meest geboekt

Argentinië rondreis de leukste

20 dagen €1569,-
 • Complete Argentinië rondreis
 • Slimme hotelkeuze, ook upgrades
 • Salta & het koloniale noorden
 • Bijboeken: vier lokale vluchten
bekijk en pas aan

Met je gezin

Argentinië rondreis familie avontuur

15 dagen €759,-
 • Compacte & complete rondreis
 • Buenos Aires, Patagonië & Andes
 • Iguazú, de ultieme watervallen
 • Bijboeken: vier lokale vluchten
bekijk en pas aan

Weet je het zelf al? Je eigen Argentinië rondreis al samengesteld?
Bijzondere wensen of nog meer van de gebaande paden af?

stuur Lilian een email

Top geregeld.

20 January 2017, familie van Veen, Alkmaar

Wat fijn dat we een lokaal aanspreekpunt hadden. De geboekte vluchten veranderden van tijd, wat best verwarrend was. De hotels lagen op de juiste plekken, handig als je overal maar kort bent. Lilian had gelijk: in Iguazú een dagje extra blijven: super jungle tracks en dan die gekleurde iguana’s, we bleven maar fotograferen. Ga wel vroeg in de ochtend, dat is rustiger.

Persoonlijk advies, prachtige reis!

8 November 2016, Robin en Marloes

Net terug van onze Argentinië reis. Wat een land, wat een mensen. De afstanden zijn enorm, je realiseert je dat als Nederlander niet zo. Ondanks dat we net voor het hoogseizoen zaten, nog helemaal niet druk.

Autorijden rond Salta ging beter dan verwacht. Wel maat houden met de wijn ’s avonds. Gelukkig hadden we ons allebei als bestuurders opgegeven. Dank je, Lilian en Susana, voor de goede zorgen.

Onze garanties

De hotspots van je Local Hero

* Bar: de grootste biertuin van Buenos Aires
* Restaurant: eten aan het Beagle kanaal 
* Website: join the party, mundial de Tango

lees meer