Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

In Costa Rica is de natuur overal

Mark 13 oktober 2023
Costa Rica Reistips, Rondreis Costa Rica

Geen land ter wereld beschermt een groter deel van haar natuur dan Costa Rica. Maar liefst vijfentwintig procent van het land is natuurgebied met de status van National Park. Ook buiten die officiële natuurreservaten zie je overal kleurrijke dieren en planten.

In hoofdstad San José zweven kolibries bij felrode bloemen in tuinen en parken en op balkons, op zoek naar nectar. De zon laat de fraaie diepe kleuren schitteren op hun vleugels, waarmee ze honderden keren per minuut slaan.

lees meer

Verantwoord op reis naar Costa Rica

Tessa 21 september 2023
Costa Rica Reistips, Duurzaam, Bijzonder overnachten, Meet the locals, Rondreis, Rondreis Costa Rica

Costa Rica is een bestemming waar je jezelf helemaal kunt onderdompelen in de rijke kleuren van de jungle. De apen slingeren door de bomen, de vogels tjirpen rustgevende liederen en s ’avonds krijg je een prachtige lichtshow van de vuurvliegjes. Hetzelfde Costa Rica, heeft als doel om het eerste carbon-neutrale land te worden. In dit blog delen wij een paar tips waar je als reiziger rekening mee kunt houden. Zo kun jij ook jouw steentje bijdragen wanneer je afreist naar het veelzijdige Costa Rica.

lees meer

Top 5 Off the beaten track Costa Rica

Kaylee 3 juli 2023
Costa Rica Reistips, Off the beaten track, Alternatief Costa Rica

We nemen je mee naar Costa Rica, we verklappen alle verborgen en unieke plekjes die je zeker eens gezien moet hebben. Ga van de gebaande paden in Costa Rica, dit land heeft zoveel meer te bieden dan alleen de bekende highlights. Zie je het al voor je?: bijzonder overnachten in een accommodatie gelegen naast een vulkaan, kajakken in de zee bij Playa Carrillo of een boottocht door de jungle in Boca Tapada. Pura Vida, ofwel haal alles uit het leven en geniet van alle kleine momenten!

lees meer

Wat maakt Costa Rica bijzonder?

Eline 14 november 2022
Costa Rica Reistips

Het zijn de apen die je uit je slaap wekken: brullend slingeren ze door de hoge toppen van de bomen. Kleurrijke vogels strekken hun vleugels uit en fladderen vrolijk rond en de ochtendgloren verlichten langzaam de groene bossen: het geeft een sprookjesachtig beeld. Een rondreis Costa Rica is divers en verrassend: ongerepte regenwouden, een actieve vulkaan en als comfortabele afsluiter: witte zandstranden. Wij tippen je de bijzondere plekjes in Costa Rica. 

lees meer

Local Hero Wil in Tortuguero

Wil 30 oktober 2022
Costa Rica Reistips

Hello! 

Tortuguero is one of my favorites places in the world. It is a long strip of land surrounded by water.

lees meer

De ongerepte wandelspot van Zuid-Costa Rica

Adriënne 16 augustus 2022
Costa Rica Reistips, Gezin

Bij het eerste ochtendgloren komt de jungle om je heen tot leven. De apen brullen luid vanuit de boomtoppen. Kleurrijke vogels tjilpen en fladderen in het rond en op de grond schiet een tapir al snuffelend voorbij op zoek naar zijn ontbijt.

Ja, je bent in Costa Rica! De plek om te wandelen door weelderige jungle met bijzondere flora en fauna. Zeker in Zuid-Costa Rica vind je nog veel ongerepte plekken. Wij tippen je de mooiste wandelspots.

lees meer