ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Wat maakt Costa Rica bijzonder?

Eline 14 november 2022
Costa Rica Reistips

Het zijn de apen die je uit je slaap wekken: brullend slingeren ze door de hoge toppen van de bomen. Kleurrijke vogels strekken hun vleugels uit en fladderen vrolijk rond en de ochtendgloren verlichten langzaam de groene bossen: het geeft een sprookjesachtig beeld. Een rondreis Costa Rica is divers en verrassend: ongerepte regenwouden, een actieve vulkaan en als comfortabele afsluiter: witte zandstranden. Wij tippen je de bijzondere plekjes in Costa Rica. 

lees meer

De ongerepte wandelspot van Zuid-Costa Rica

Adriënne 16 augustus 2022
Costa Rica Reistips, Gezin

Bij het eerste ochtendgloren komt de jungle om je heen tot leven. De apen brullen luid vanuit de boomtoppen. Kleurrijke vogels tjilpen en fladderen in het rond en op de grond schiet een tapir al snuffelend voorbij op zoek naar zijn ontbijt.

Ja, je bent in Costa Rica! De plek om te wandelen door weelderige jungle met bijzondere flora en fauna. Zeker in Zuid-Costa Rica vind je nog veel ongerepte plekken. Wij tippen je de mooiste wandelspots.

lees meer

Duurzaam reizen, hoe doe je dat?

Wil 8 augustus 2022
Costa Rica Duurzaam, Reistips

Reizen: ontsnappen uit de dagelijkse routine, je blik verruimen en nieuwe vrienden maken. Maar ook: gevolgen waar jij én de locals niet op zitten te wachten.

We vroegen Wil, de reisspecialist van Local Hero Travel in Costa Rica om advies:

lees meer

Een rondreis Costa Rica, hoe is dat? Erik & Lisa vertellen...

17 maart 2022
Costa Rica Reiservaring

Wandelen door het nevelwoud, nieuwsgierige aapjes die op je neerkijken en luieren onder een wuivende palmboom op een tropisch zandstrand. Ja, je bent in Costa Rica.

Benieuwd hoe reizen door Costa Rica eruit ziet? Wij spraken bloggers Lisa en Erik over hun rondreis door Costa Rica.

lees meer

De voorbereiding op je Costa Rica reis, Erik & Lisa vertellen...

1 maart 2022
Costa Rica Reiservaring

Zie jij jezelf al je handdoek uitleggen op het strand in Samara, lopen over de hangbruggen in Monteverde of luiaarden spotten in Cahuita park? Je rondreis Costa Rica is (bijna) geboekt en je bent druk met de voorbereidingen.

Waar moet je allemaal rekening mee houden? Wij spraken bloggers Lisa en Erik over hun voorbereiding op hun rondreis naar Costa Rica.

lees meer

Wat je moet weten voor je rondreis Costa Rica

Maureen 5 februari 2020
Costa Rica Reistips, Beste reistijd

Het motto van dit land is Pura Vida, oftewel, puur leven. Het bestaat voor 30% uit beschermd natuurgebied en er komen ruim een half miljoen flora en fauna in voor. Ook is dit het land van de Tica’s en Tico’s. Het gaat hier natuurlijk over Costa Rica!

Voordat je Costa Rica gaat bezoeken is het goed om wat achtergrond informatie te hebben voor je rondreis. Daarom hebben wij deze blog geschreven waarin we de meest gestelde vragen beantwoorden, zodat jij straks helemaal klaar bent voor je Costa Rica rondreis!

lees meer