Wat doet je local Hero?

Je vliegtickets boek je zelf, bij de luchtvaart- maatschappij of bij een van de vliegsites zoals cheaptickets.nl, vliegwinkel.nl, vliegtickets.nl.

Je local Hero zorgt voor een goede aansluiting van je ticket op de door jouw geplande reis. Geef dus wel de juiste tijden en data door en controleer dit nog eens voordat de boeking definitief wordt.

Je local Hero regelt dus geen internationale vluchten. 

Binnenlandse vluchten

Je local Hero boekt meestal je binnenlandse vlucht voor je. Zelf boeken kan, maar raden we niet aan. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van eventuele vluchtwijzigingen aan je local Hero.

Herbevestigen van vluchten, ook lokale, blijft jouw verantwoordelijkheid. Meestal hoeft het niet, maar in drukke periodes, zoals bij lokale feestdagen, raden we het zeker aan. Je local Hero kan je adviseren.

De annuleringsvoorwaarden van de betreffende luchtvaartmaatschappij zijn van toepassing. 

Vliegen in corona tijd, dat roept veel vragen op. 

We begrijpen dat je op dit moment twijfelt of je wel een internationale vlucht moet boeken en zo ja, bij welke airline je dat dan het beste kunt doen.

In onze blog 'Corona: veilig vliegen' helpen wij je graag een beetje op weg en zetten wij de volgens ons beste en meest betrouwbare luchtvaart-maatschappijen voor je op een rij.


Vliegticket boeken? Kijk op: