ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

De eerste keer naar China, onze tips

Corine 9 februari 2024
China Rondreis China, Top 5 China, China, Familireis China

De beslissing is gevallen. Het wordt een reis naar China. Maar dat land is zo enorm groot en er is zoveel te zien en te doen. Je bent er nog nooit geweest, dus hoe maak je nou een keuze uit die lange lijst met mogelijkheden? Onze local hero Stella heeft een handige top 5 gemaakt.

lees meer

Het Terracottaleger van Xi'An

Mark 16 oktober 2023
China Reistips, Rondreis China

Een bezoek aan het wereldberoemde terracottaleger van Xi’an zal zonder twijfel één van de hoogtepunten van je China reis zijn.

De levensechte verstilde kleisoldaten zijn – hoewel dat niet zo bedoeld was – ook indrukwekkend mooie kunst.

lees meer

Rondreis China: 10 treintips

Stella 9 november 2022
China Reistips

Je gaat op rondreis door China. Je hebt al een datum uitgezocht en misschien ook al een vliegticket geboekt. Maar hoe bereis je dit enorme land? Vliegen zou je zeggen. Maar er rijden steeds meer snelle HSL/TGV achtige treinen dus is het niet leuker om de trein te pakken? Maar welke treinen dan en hoe regel je het? We vroegen het local Hero Stella, zij is geboren en getogen in China en weet dus alles van dit mooie land. Ze heeft 10 tips voor het reizen per trein door China:

lees meer

Alles wat je wilt weten over je reis naar China

Adriënne 10 juli 2022
China Reistips, Maatwerk reis, Rondreis China

China, een gigantisch land vol geschiedenis en tegelijktijdig ultramodern. Een mix die je blijft verrassen. Om het land te snappen moet je er toch eens geweest zijn.
Is het zo ver en ga jij een rondreis maken door China? Dan wil je goed voorbereid op pad. Je hebt vast vragen als: Heb ik vaccinaties nodig? In welke tijd kan ik het beste afreizen naar China? Of, hoe is het om te reizen door China met kinderen? En waar moet ik mij op voorbereiden wanneer mijn reis naar China samenvalt met een nationale feestdag, zoals bijvoorbeeld het Chinees Nieuwjaar? In dit blog geven wij je antwoord op deze meest gestelde vragen.

lees meer

Rondreis China: een kijkje in het Chinese nieuwjaar

Stella 22 februari 2022
China Reistips

Vorige maand werd het Chinese nieuwjaar gevierd. De grootste feestdag van China. Dit wordt niet op één dag gevierd, maar het feest duurt wel 15 dagen. Chinezen brengen deze dagen door met familie en vrienden onder het genot van lekker zelfgemaakt eten. Onze Local Hero Stella vertelt hoe haar Chinese nieuwjaar was.

lees meer

Beste reistijd China

Thom 11 februari 2022
China Beste reistijd, Rondreis China

Gaaf, je wilt op reis naar China. Maar je vraagt je af wanneer je er het beste naartoe kunt gaan. Wat voor temperatuur is het in Beijing en is het nu zomer of winter in Chongqing? Veel vragen met uitgebreide antwoorden. Het ligt er namelijk sterk aan welke provincie of stad je wilt gaan bezoeken, er zitten bijvoorbeeld flinke (klimaat)verschillen tussen Shanghai en Lhasa. Onze Local Hero Stella helpt je graag verder:

lees meer