ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Zelf rijden door Namibië

Adriënne 9 september 2021
Namibië Reistips

Ver weg van de bewoonde wereld. In geen velden of wegen zie je andere auto’s, alleen ruige woestijnvlaktes, een opkijkende oryx langs de weg en kilometers onverhard kiezelwegdek tot aan de horizon. Je rijdt door één van de dunst bevolkte gebieden ter wereld, je rijdt door de Afrikaanse bush van Namibië.

Een selfdrive door Namibië, wat moet je erbij voorstellen? In dit blog lees je er alles over.

lees meer

Kampeeravonturen in Namibië

Naomi 25 maart 2021
Namibië Bijzonder overnachten, Reistips

Ik zie ik zie wat jij niet ziet, tijdens je rondreis door Namibië kijk je je ogen uit. Opeens duikt er een oryx op aan de horizon terwijl je over de zandvlaktes van Kalahari rijdt. In Fish River Canyon, de Grand Canyon van Namibië, slaap je onder de sterren.

Een rondreis door Namibië is één groot avontuur. Spot zebra’s, giraffen, olifanten en antilopen in Etosha National Park. In dit blog vertellen wij je over alles over wat je kunt verwachten van een selfdrive Namibië en wat handig is om mee te nemen in je bagage.  

lees meer

Wat je moet weten voor je rondreis Namibië

Adriënne 13 december 2019
Namibië Reistips, Beste reistijd

Namibië, het is één van de minst dichtbevolkte landen ter wereld, waardoor de natuur overweldigend, ongerept en kolossaal is. Wanneer je het land doorkruist kom je allerlei verschillende natuurfenomenen tegen. Van de droge Kalahari woestijn, tot de eindeloze duinvlaktes van de Sossusvlei en de bush van Etosha National Park. Als natuurliefhebber kun je in Namibië je geluk niet op en zie je plaatjes die je voor altijd bij zullen blijven. 

Voor je voet gaat zetten op dit ‘stukje’ Afrikaanse bodem wil je er natuurlijk zoveel mogelijk over weten. In dit blog beantwoorden wij daarom de meest gestelde vragen over een rondreis door Namibië. Zo kun jij goed geïnformeerd op reis.

lees meer

Beste reistijd Namibië

Carol-Jean 26 juli 2019
Namibië Beste reistijd

Voor het grootste gedeelte bestaat Namibië uit de bekende Namib woestijn. Deze begint bij de Namibische kust en loopt ver het binnenland in. Bij een land grotendeels bedekt door woestijn denken reizigers al gauw dat het land het hele jaar door goed te bereizen is. Toch is Namibië de ene maand iets reizigersvriendelijk dan de andere, Local Hero Carol-Jean legt het je uit.

lees meer

Namibië: wat, hoe en wanneer boeken?

Carol-Jean 22 november 2018
Namibië Reistips, Beste reistijd

Namibië, een ongewone vakantiebestemming, een land vol uitgestrekte zandvlakten, kleurige zandduinen en kloven. Maar ook bijzondere Nationale parken waar je een geweldige Big 5 ervaring opdoet. Je gaat een individuele Namibië rondreis maken, per huurauto of 4WD met daktent. Maar hoe zit het met je verblijf? En wanneer moet je boeken? Hieronder 5 Namibië tips van Carol-Jean, de lokale reisspecialist van Local Hero Travel, die er zelf woont.

lees meer