De 7 highlights van bruisend Havana, Cuba

Lotte 22 maart 2018
Cuba Reistips

Op een zonnig eiland in de Caraïbische zee heeft zich sinds 1959 een surrealistische wereld ontwikkeld. Sinds ik begin 2012 voet aan wal zette op Cuba ben ik verkocht. Vooral de mensen maken er een onverwoestbare indruk: met een opmerkelijk gevoel van eigenwaarde stappen ze door hun bepaald niet makkelijke leven. Gastvrije mensen, die je voortdurend het gevoel geven dat je welkom bent en altijd en overal een feestje weten te bouwen. 

lees meer

Cuba reistips volgens Mirre van 'Mirre op Reis'

Veerle 20 juli 2017
Cuba Interview

Dat we reistips van locals vragen en delen, dat is logisch. Maar reizigers zelf hebben ook veel tips, sommigen schrijven hierover hun eigen blog. Zo ook Mirre, ze schrijft over haar reizen op "Mirre op Reis". Wij vragen haar reistips over Cuba, maar maken ook graag kennis met haar zelf en haar blog. Zie hier ons interview: 

lees meer

5 redenen om in Cuba te slapen in casas particulares.

Veerle 27 juni 2017
Cuba Reistips

Bij het woord "homestay" denk je vaak direct aan een klein huisje, een hard bed en ergens op het platteland. Maar in Cuba is dit heel anders. Tijdens je rondreis kun je juist perfect gebruik maken van de lokale homestay: de casa particular. Te vergelijken met een bed & breakfast met comfort en centrale ligging. Daarom heb ik de 5 redenen om te slapen in een Cubaanse Casa voor je op een rijtje gezet.

lees meer