ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Een boetiek rondreis Cuba

Eline 13 oktober 2022
Cuba Bijzonder overnachten

De gaafste oldtimers rijden door de straten, de geur van dikke sigaren sluipt je neus in en je hoort de vrolijke salsa muziek. Cuba staat bekend om de casas particulares: een verblijf bij de locals. Dit is een hele ervaring, en ook zeker een aanrader.

Maar we snappen als dit idee je overweldigt en je de casas niet meteen elke nacht wil boeken. Onze tip: wissel eens af met een comfortabel boetiekhotel. Want dat kan in Cuba ook! Hoe en wat? Wij leggen het uit.

lees meer

Kerst en nieuwjaar in Cuba

Adriënne 1 augustus 2022
Cuba Reistips, kerstvakantie

Geen dikke winterjas, maar kerst op het strand met een korte broek en je slippers aan. Ga swingend het nieuwe jaar in en proost om twaalf uur met een mojito terwijl je op straat de salsa danst. Sla de donkere, winterse dagen over en ruil deze in voor tropische warmte onder wuivende palmen en cruisen in een kleurige oldtimer door de straten van Havana.

Een Cubaanse kerst, dat is een bijzondere belevenis. In dit blog vertellen wij je meer over het spenderen van je kerst en oud en nieuw in Cuba.

lees meer

Waarom met de bus door Cuba?

Lotte 6 september 2021
Cuba Reistips

Cuba per bus of per huurauto? Kan ik met de bus wel overal komen en zijn de bussen in Cuba comfortabel? In deze blog leggen we het je uit. 

lees meer

Beste reistijd Cuba

Thom 1 juni 2021
Cuba Beste reistijd

Je beeld het jezelf al in: liggend onder een palmboom, een Mojito cocktail in de linker hand een echte Cubaanse sigaar in de rechter. Maar wanneer is de beste reistijd voor Cuba? Wanneer kun je nou het beste op vakantie naar Cuba? Hoe zit het met het regenseizoen en welke temperaturen mag je in Cuba verwachten? Local Hero Dariel, je Cuba reisexpert ter plaatse, legt je haarfijn uit wanneer naar Cuba reizen het slimst is.

lees meer

Het andere Cuba ontdekken

Adriënne 6 oktober 2020
Cuba Reistips

Het bruisende Havana met oldtimers en swingende salsa muziek op de hoek van elke straat, de oude koloniale steegjes van Trinidad en de azuurblauwe zee van het Caribische Varadero. Uiteraard wil je dit niet overslaan tijdens je rondreis door Cuba.

Toch kun je ook het andere Cuba ontdekken: slenteren door authentieke visserdorpjes waar tijd lijkt stil te hebben gestaan, varen door de Cubaanse tropen en fietsen langs de tabaksvelden. In dit blog zetten wij de leukste insider tips voor je op een rij.

lees meer

Cuba reistips

Esmee 29 oktober 2019
Cuba Reistips, Beste reistijd

Cuba, het land van de sigaren, gekleurde casas en natuurlijk het land met op elke hoek van de straat zo’n gave oldtimer. Ja een hele bijzondere en mooie bestemming voor een rondreis. Eentje waar je zeker eens geweest moet zijn. Maar voordat je aan een rondreis Cuba start wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. En wij helpen je daarmee.

In dit blog bespreken we een aantal goede reistips en beantwoorden we de meest gestelde Cuba vragen. Vragen zoals het hebben van een reisvisa voor Cuba, wat de beste reistijd Cuba is, wat je echt gezien moet hebben tijdens je Cuba rondreis of hoe je het beste naar Cuba kan vliegen.

lees meer