Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Middenin de spectaculaire natuur op de Galapagos eilanden

Mark 26 juli 2023
Galapagos Reistips, Maatwerk reis, rondreis Galapagos

Iedere natuurliefhebber zou de Galapagos Eilanden moeten bezoeken. Misschien zijn de afgelegen eilanden, ruim duizend kilometer van het vasteland van Ecuador, in de Pacifische Oceaan, wel de ultieme natuurbestemming.

Op de indrukwekkende reuzenschildpaden na, leeft er geen “groot wild”, maar het is onvermijdelijk dat je hele bijzondere dieren, en soms unieke soorten, van heel dichtbij ziet.

lees meer

Local Hero Ashley op de Galapagos

28 september 2021
Galapagos achter de schermen, Meet the locals, Reiservaring

Een berichtje vanaf de Galapagos, van je lokale reisspecialist Ashley. Na een jaar van weinig reismogelijkheden vertelt ze je hoe het leven daar er nu uit ziet. Want wie kan je dat nou beter vertellen dan een echte local? De zeehonden en zeeleeuwen op de achtergrond kletsen vrolijk met haar mee ;)

lees meer

Podcast Galapagos

13 juli 2021
Galapagos Reistips, podcast

Luister naar de podcast over Galapagos. Over de verhalen achter Darwin's ontdekking en de bijzondere dieren die er leven. De verhalen van de locals, oftewel de local stories.

De Galapagos eilanden, het rijk van talloze unieke dieren die niet achteruitdeinzen van mensen doordat ze jarenlang zonder tussenkomst van de mens hebben kunnen evolueren. Natuurlijk wil je spelen met zeehondjes en je laten verrassen door schildpadden die langs je duikbril voorbij schieten. Maar de Galapagos biedt meer: er zijn talloze verhalen, die van de locals die nu de eilanden met de dieren delen.

lees meer

Beste reistijd Galapagoseilanden

Lotte 3 februari 2021
Galapagos Reistips, Beste reistijd

Een reis naar die bijzondere archipel. Eilandhoppen per boot en oog in oog staan met exotische en unieke dieren zoals de reuzenschildpad, blue footed boobies en zeeleeuwen. Natuurlijk ook snorkelen in de zee en relaxen op het strand. Heb je besloten op reis te gaan naar de Galapagos, dan wil je vast weten wat de beste reistijd voor deze bij Ecuador horende archipel is. Je leest het hier:

lees meer

3x Galapagos off-the-beaten track

Helen 16 november 2020
Galapagos Reistips

Gefeliciteerd! Je hebt besloten, het gaat er van komen: je reis naar het paradijs. Dat van Darwin wel te verstaan. Die mysterieuze archipel met eilanden vol exotische en unieke dierensoorten: de Galapagos. Want wat dacht je van de eeuwenoude reuze schildpad, de fotogenieke Blue Foot boobies of de besnorde zeeleeuw die op de kade, zonder enige schaamte, je bankje-in-de-zon bezet houdt? We vroegen local Hero Helen om haar Galapagos tips: budget, bijzonder en super de luxe. Helens Top 3 Galapagos off-the-beaten track:

lees meer