ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Hoeveel dagen heb ik nodig voor een rondreis Marokko?

Lotte 4 september 2023
Marokko Reistips, Maatwerk reis

Een land waar je je ogen en neus achterna loopt in de verdwaal-hier-maar-gewoon souks. Medina’s, witmarmeren moskeeën, pleintjes en poortjes vol verrassende doorkijkjes en steegjes vol workshops en winkeltjes.

Een land waar je over de uitlopers van de Sahara schommelt op de rug van een kameel, waar een frisse wind waait in een vissersdorp aan zee en waar je aftopt op een warm zandstrand. Marokko, verassend dichtbij én veelzijdig.

lees meer

Marokko, de leukste ‘tussendoor’ vakantie

Lotte 3 augustus 2023
Marokko Reistips, Maatwerk reis

De Hollandse regen zat? Er even tussenuit dit najaar, met de kerst of in het voorjaar? Mooi weer, lekker eten, niet al te ver weg?

Naar een inspirerende omgeving met een bijzondere cultuur? En liefst met je partner of gezin iets  ‘wow’, iets bijzonders beleven?

lees meer

Bijzonder overnachten in Marokko

Eline 9 november 2022
Marokko Bijzonder overnachten

Van de drukbezochte, kleurrijke marktjes in Marrakesh en de Berberdorpjes waar de kleden nog met de hand worden gemaakt, tot de rust van de zonsopkomst in de uitlopers van de Sahara. Niet al te ver van huis vind je een hele andere wereld: Marokko. Zelfs in korte tijd valt hier meer te beleven dan je ooit had gehoopt.

lees meer

Beste reistijd Marokko

Thom 14 juni 2022
Marokko Beste reistijd, Reistips

In Marokko kun je terecht voor betaalbare en avontuurlijke rondreizen niet te ver van huis, aan de rand van Europa. Met nog geen 4 uur vliegen zit je al in een compleet andere wereld qua zowel natuur als cultuur. Ervaar de unieke Koningssteden en maak een trekking door de Sahara, het kan in Marokko! Local Hero Abdellatif legt uit wat de beste reistijd voor Marokko is. 

lees meer

Een Riad in Marokko. Hoe kies je die?

Stef 24 mei 2022
Marokko Bijzonder overnachten, Reistips

Slapen in een echte Riad, dat is nog eens bijzonder overnachten. Omgebouwde traditionele herenhuizen met binnenplaats en niet al te veel kamers. De ene Riad in Marokko is nog mooier dan de ander. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van een Riad en welke Riads in Marokko zijn ‘t leukst? Lees hier de insider tips van onze local Hero Abdellatif over bijzonder overnachten in Marokko. 

lees meer

Hoe reis je in Marokko tijdens de Ramadan?

Myrthe 4 januari 2022
Marokko Reiservaring, Reistips, Beste reistijd

Hoe reis je in Marokko tijdens de Ramadan? Pakt je reis dan heel anders uit? Mag je dan nog wel eten en drinken overdag? Onze Myrthe bezocht Marokko tijdens de Ramadan en deelt haar ervaringen. Je leest ze hier:

lees meer