Marokko reistips

Esmee 22 oktober 2019
Marokko Reistips, Beste reistijd

Ga jij binnenkort een rondreis door Marokko maken? Of heb je plannen voor deze Noord-Afrikaanse bestemming? Dan heb je vast vragen. Vragen als wat is de beste reistijd voor Marokko, wat moet ik écht zien tijdens een Marokko rondreis, hoe kom ik er, hoe reis ik ter plaatse en welke kleding neem ik mee tijdens mijn Marokko rondreis?  

In dit blog geven we je antwoord op deze vragen en delen we praktische tips voor je Marokko rondreis.

lees meer

Beste reistijd Marokko

Thom 14 juni 2019
Marokko Beste reistijd

In Marokko kun je terecht voor betaalbare en avontuurlijke rondreizen niet te ver van huis, aan de rand van Europa. Met nog geen 4 uur vliegen zit je al in een compleet andere wereld qua zowel natuur als cultuur. Ervaar de unieke Koningssteden en maak een trekking door de Sahara, het kan in Marokko! Local Hero Abdellatif legt je uit wanneer je het beste Marokko kunt bezoeken.

lees meer

Bonbons uit de boom

Lotte 29 maart 2019
Marokko Reistips, Gezin

Ze zijn zacht, zoet en zalig. Dadels! Ooit aten we deze exotische vrucht alleen als borrelhapje, maar de laatste tijd is het een hit als alternatief voor suiker in taarten en koekjes. Gek genoeg weet niemand het naadje van de kous. Hoe groeit die dadel? En waar? Sonja van gezondNU stelde samen met Local Hero Brahim haar reis samen en trok met haar gezin door Marokko en ontdekte de groei en bloei van de dadel.

lees meer

Reizen naar Marokko tijdens de Ramadan

Myrthe 4 januari 2019
Marokko Reiservaring, Reistips, Beste reistijd

Hoe is het om te reizen door Marokko tijdens de Ramadan? Pakt je reis dan heel anders uit? Mag je dan nog wel eten en drinken overdag? Onze Myrthe bezocht Marokko tijdens de Ramadan en deelt haar ervaringen. Je leest ze hier:

lees meer

Een Riad in Marokko. Hoe kies je die?

Stef 24 mei 2018
Marokko Bijzonder overnachten, Reistips

Slapen in een echte Riad, dat is nog eens bijzonder overnachten. Omgebouwde traditionele herenhuizen met binnenplaats en niet al te veel kamers. De ene Riad is nog mooier dan de ander. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van een Riad en welke Riads zijn ‘t leukst? Lees hier de insider tips van onze local Hero Abdellatif over bijzonder overnachten in Marokko. 

lees meer