Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Bestemmingen

Populaire tags

‘n Local experience in Marokko

Fleur 24 april 2024
Marokko Marokko, Gezinsvakantie Marokko

Sommige bestemmingen vragen gewoon om een local experience! Marokko is er eentje van, want als er een land gastvrij is, dan is het Marokko wel. Combineer je het met natuur, dan maak je de reizigers van Reisbijbel.nl helemaal blij. Jong en oud trouwens, want het is ook een ideale bestemming voor gezinnen. Zij geven jou hun Marokko-tips om off the beaten track te gaan. 

lees meer

Marokko in de voorjaarsvakantie; 5 leuke activiteiten

Tessa 25 oktober 2023
Marokko Reistips, Eten, UNESCO, Maatwerk reis, Rondreis, Gezin, Boetiek rondreis, Off the beaten track, familiereis, Marokko

Ontsnap aan de Hollandse winter en dompel je onder in een oase van cultuur en natuur. Marokko is de ideale bestemming in de voorjaarsvakantie. Gezellige, smalle steegjes, klaterende fonteinen, betoverende moskeeën, geurige kruiden en gastvrije locals.

Na de stad stap je over op een kameel en schommel je over de uitlopers van de Sahara. Waarna je eindigt in een vissersdorp aan zee en een handdoekje neerlegt op het zandstrand.

lees meer

Hoeveel dagen heb ik nodig voor een rondreis Marokko?

Lotte 4 september 2023
Marokko Reistips, Maatwerk reis

Een land waar je je ogen en neus achterna loopt in de verdwaal-hier-maar-gewoon souks. Medina’s, witmarmeren moskeeën, pleintjes en poortjes vol verrassende doorkijkjes en steegjes vol workshops en winkeltjes.

Een land waar je over de uitlopers van de Sahara schommelt op de rug van een kameel, waar een frisse wind waait in een vissersdorp aan zee en waar je aftopt op een warm zandstrand. Marokko, verassend dichtbij én veelzijdig.

lees meer

Marokko, de leukste ‘tussendoor’ vakantie

Lotte 3 augustus 2023
Marokko Reistips, Maatwerk reis

De Hollandse regen zat? Er even tussenuit dit najaar, met de kerst of in het voorjaar? Mooi weer, lekker eten, niet al te ver weg?

Naar een inspirerende omgeving met een bijzondere cultuur? En liefst met je partner of gezin iets  ‘wow’, iets bijzonders beleven?

lees meer

Bijzonder overnachten in Marokko

Eline 9 november 2022
Marokko Bijzonder overnachten

Van de drukbezochte, kleurrijke marktjes in Marrakesh en de Berberdorpjes waar de kleden nog met de hand worden gemaakt, tot de rust van de zonsopkomst in de uitlopers van de Sahara. Niet al te ver van huis vind je een hele andere wereld: Marokko. Zelfs in korte tijd valt hier meer te beleven dan je ooit had gehoopt.

lees meer

Beste reistijd Marokko

Thom 14 juni 2022
Marokko Beste reistijd, Reistips

In Marokko kun je terecht voor betaalbare en avontuurlijke rondreizen niet te ver van huis, aan de rand van Europa. Met nog geen 4 uur vliegen zit je al in een compleet andere wereld qua zowel natuur als cultuur. Ervaar de unieke Koningssteden en maak een trekking door de Sahara, het kan in Marokko! Local Hero Abdellatif legt uit wat de beste reistijd voor Marokko is. 

lees meer