ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Bestemmingen

Populaire tags

7 gave activiteiten met tieners in Georgië

Tessa 14 november 2023
Georgië Reistips, Bijzondere plekken, Rondreis, Gezin

Een vakantie niet te ver van huis en toch bijzonder: in Georgië wissel je rijke historie af met sportieve activiteiten tijdens je familiereis met tieners. Samen met je gezin geniet je volop van de spectaculaire Kaukasus natuur. Ga erop uit, trek de natuur in en adem de frisse lucht. Samen met je gezin ben je actief, maar slenter je ook door oude dorpjes met rijke cultuur en plof je neer bij een lokaal restaurantje.  

lees meer

Podcast Armenië, slechte wegen, zelfgemaakte wijn en kloosters

Julia 10 september 2021
Georgië Reistips, podcast

Luister naar de podcast over Armenië over een roadtrip door een land met avontuurlijke wegen, vele kerken en kloosters en gastvrije locals.

Het land is kleiner dan Nederland dus je stippelt makkelijk een route uit. Baan je een weg door de bergen, rijd over grindpaden, bezoek het Geghard klooster gehouwen uit een rots óf bewonder de oranjerode gloed van de zonsondergang bij het Noravank klooster.

Armenië: afwisselende natuur en eeuwenoude gebouwen. Je zult er geen genoeg van krijgen. Maar kijk niet raar op als er een boom uit het asfalt zweeft…

lees meer

Podcast Georgië, trekking Svaneti

12 augustus 2021
Georgië Reistips, podcast

Luister naar de podcast over Svaneti. Over een meerdaagse trekking door de hoge Kaukasus.

Je komt langs de hoogst bewoonde dorpen van Europa. Uitdagend, want je loopt gemiddeld 6 uur per dag en overbrugt flinke hoogteverschillen. Wil jij op je Georgië reis ook een trekking maken? 

lees meer

10 praktische reis tips voor je Georgië rondreis

Lela 29 juli 2021
Georgië Reistips

Je hebt erover gelezen. Je wilt een vakantie niet te ver van huis maar wel bijzonder. Een nog weinig bezocht land ontdekken. Op eigen houtje reizen. Ver van de drukte van de steden, veel frisse lucht, lekker de natuur in. Slenteren door smalle straatjes in een oude stad en lekker eten met een wijntje erbij. Kortom je wilt op reis naar Georgië. Maar hoe overtuig je je vriend, partner, broer of buurman? We vroegen het Local Hero Lela, Georgië reisspecialist die er woont. Ze deelt haar 10 tips met je voor een reis naar Georgië:

lees meer

Beste reistijd Georgië en Armenië

Lela 6 april 2021
Georgië Reistips, Beste reistijd

De Kaukasus-landen, jarenlang verborgen parels waar nog maar weinig mensen van gehoord hadden. Laat staan naar op reis te gaan. Onder de Sovjetregering waren de landen niet te bezoeken, dus toerisme staat er nog in de kinderschoenen. Een geweldige tijd om nu te gaan dus. Maar wat voor weer kun je er nou verwachten? Grenzend aan Turkije zou je denken dat het zonnetje er wel schijnt, maar vergeet niet dat het koude Rusland niet ver te zoeken is in het noorden. Local Hero Lela, reisspecialist Georgië, legt je uit wat de beste reistijd voor een reis naar Georgië en Armenië is.

lees meer

4x bijzonder overnachten in Georgië & Armenië

Lisanne 30 november 2020
Georgië Bijzonder overnachten

Georgië, het land van de ruige berglandschappen, uitgestrekte wijnvelden en eeuwenoude historie. Reis je naar Georgië & Armenië, dan reis je weg van de massa. Struin door de verassend moderne hoofdstad Tbilisi, wandel door de Kaukasus en proef verfijnde lokale wijntjes.

Maar, kun je tijdens een rondreis door Georgië & Armenië ook verblijven op wat luxere locaties? Geen grote massahotels, wel kleinschalige guesthouses en slapen op bijzondere plekken middenin de natuur. Dichtbij de locals en hun cultuur met een verfrissende duik in het zwembad en waar gewenst de nodige luxe. Ja, dat kan zeker in Georgië & Armenië. In dit blog hebben we '4 keer bijzonder overnachten in Georgië & Armenië' voor je op een rijtje gezet:

lees meer