ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

5 redenen om Nicaragua te bezoeken

Tessa 19 september 2023
Nicaragua Meet the locals, Gezin, Rondreis Nicaragua, Nicaragua

Op zoek naar een bruisend maar toch rustgevend land, met veel cultuur en natuur? Dan hebben wij een tip voor jou! Vaak een vergeten gem; Nicaragua. Het zusje van Costa Rica is een bestemming voor de ideale rondreis, een echte must see! Pak alvast je koffers, wij delen de 5 redenen om Nicaragua te bezoeken.  

lees meer

Beste reistijd Nicaragua

Adriënne 31 december 2020
Nicaragua Beste reistijd

Wandelen door smalle straatjes met oude koloniale gebouwen, alles leren over koffie op een lokale koffiefarm, ontspannen aan tropische palmstranden en klauteren langs hoge vulkanen. In Nicaragua kan het allemaal.

Rijdend in je eigen 4x4 huurauto aanschouw je de uitbundige flora en fauna en leer je meer over de koloniale geschiedenis van het onbekendere zusje van Costa Rica. Dit alles doe je natuurlijk het liefst met de zon aan de horizon. Wat is de beste reistijd voor een rondreis door Nicaragua? In dit blog vertellen wij je wanneer je het beste naar Nicaragua kunt reizen:

lees meer

Bijzonder overnachten Costa Rica en Nicaragua

Adriënne 24 september 2020
Nicaragua Bijzonder overnachten, Meet the locals

Verlaten tropische palmstranden, dichtbegroeide jungle en kleurrijke oude koloniale panden. Dat is wat je kunt verwachten bij een rondreis door het avontuurlijke Costa Rica en het koloniale buurland Nicaragua. Een combi-rondreis die op zich al zelf bijzonder is, maar die nog bijzonderder kan worden door te slapen op unieke plekjes. Weg van de massa en dichtbij de lokale bevolking.

Wij geloven in kleinschalige family-run accommodaties in de stijl van het land en waar je in aanraking komt met de lokale bevolking. In ons blog vertellen wij je hoe je bijzonder kunt overnachten tijdens je rondreis door Costa Rica en Nicaragua.

lees meer