Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

De stadsjungle van Kuala Lumpur

Mark 27 mei 2024
Borneo Maatwerk reis, Rondreis buiten Europa

Midden in wereldstad Kuala Lumpur, vol moderne gebouwen, snelwegen en metrolijnen, maken we een wandeling door de boomtoppen in een oud stuk tropisch regenwoud.

Maar eerst gaan we naar een aangelegd stadpark, waar het uitzicht anders, maar ook fraai is.  

lees meer

Laat je ringgits rollen in Kuala Lumpur!

Mark 29 april 2024
Borneo Reistips

De Maleisische hoofdstad is ook een winkelparadijs. Van een chique shoppingmall en via een straatmarkt in Chinatown, gaan we naar de creatieve Central Market.

Alle gelegenheid om de Maleisische munt, de ringgit, aan mooie spulletjes uit te geven (en aan heerlijk eten en drinken)!

lees meer

Kuala Lumpurs leukste wijk, en de Petronas torens

Mark 8 april 2024
Borneo Reistips

De leukste wijk van de hoofdstad van Maleisië vinden wij Bukit Bintang. Druk, gezellig, en vol met streetart en heerlijk eten! En natuurlijk gaan we het symbool van Kuala Lumpur in, de enorme Petronas Twin Towers.

lees meer

Hoeveel dagen blijf je in Kuala Lumpur?

Mark 5 februari 2024
Borneo Reistips

De meeste Maleisiëreizigers komen het land in via het internationale vliegveld van Kuala Lumpur, haar boeiende moderne hoofdstad.

“KL” heeft natuurlijk veel interessante attracties. “Maar hoe lang moeten we daar dan blijven?”, is een vaak gehoorde vraag.

Natuurlijk is dat ook afhankelijk van je beschikbare tijd, budget en voorkeuren, maar in dit blog helpen we je met een paar dagt(r)ips naar de leukste en populairste plekken van KL.

lees meer

Drie religies in Kuala Lumpur

Mark 14 september 2023
Borneo Reistips

“Maleisiërs zijn erg tolerant voor elkaars religies”, vertelt gids Emjay, onderweg naar de beroemde Hindoeïstische Batu Caves.

We maken een rondje in Kuala Lumpur langs drie godsdiensten, want we gaan ook naar de Nationale Moskee van Maleisië en een belangrijke Chinees-Boeddhistische tempel. 

lees meer

Op rondreis door Borneo

Eline 6 oktober 2022
Borneo Reistips

Je een weg slaan door de ongerepte regenwouden, snorkelen tussen de zeekoeien of huisgemaakte rijstwijn proeven: alles kan op je rondreis Borneo. Op het Maleisische eiland is voor ieder wat wils. Dat het een avontuurlijke rondreis wordt, daar kan je niet omheen. Maar wat valt er dan precies te beleven?

We vertellen je in dit blog alles over waarom Borneo het grootste avontuur van je leven kan worden. Reis je mee door Borneo? 

lees meer