ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Top 5 Alternatief Suriname

Kaylee 22 mei 2023
Suriname Rondreis, Maatwerk reis, Alternatief Suriname

Swietie Sranang, ofwel mooi Suriname. Een land wat zeker op jouw lijstje van droombestemmingen behoort. Hoe leuk is het om dit op een authentieke manier te beleven, buiten de gebaande paden valt zoveel moois te ontdekken. Lees snel verder en kom meer over alternatief Suriname te weten.

lees meer

Waarom naar Suriname?

Eline 11 januari 2023
Suriname Reistips

Suriname heeft het allemaal: het kleurrijke en levendige Paramaribo, de historische voormalige plantages, locals die leven alsof de tijd heeft stilgestaan én de Amazone is een kleine (maar fijne) vlucht verwijderd. Verblijven in homestays tussen de locals, of hoog in een lodge midden in de jungle, of kies jij voor een ontspannen afsluiter in een comfortabel boetiekhotel?

We nemen je mee langs de ‘must see’ en de highlights van een rondreis Suriname.

lees meer

Suriname, de beste reisroute

Stef 19 oktober 2021
Suriname Reiservaring, Reistips

Suriname, je wilde er altijd al eens heen. Maar: wat moet je zien? Waar moet je heen? En wat is de meest logische Suriname reis route voor een week of twee? We vroegen het local Hero Safira, de Suriname reisspecialist van Local Hero Travel. Zij woont in Suriname en kent dus alle ins en outs van dit mooie land:

lees meer

Podcast Suriname: het lokale eten

12 juli 2021
Suriname Reistips, podcast

Luister naar de podcast lokaal eten in Suriname. Over de meest geliefde keukens van Suriname en waar je deze kunt proeven.

Van slenteren over kleurrijke markten in Paramaribo, het bewonderen van de koloniale huizen in de binnenstad, tot fietsen langs voormalige plantages en drijven in een korjaal door de Surinaamse jungle. Wat je tijdens je rondreis Suriname ook doet, proeven van de lokale cuisine kan overal. En goed ook, want in Suriname gebruiken ze recepten en ingrediënten uit de wereldkeuken. Loopt het water je al in de mond?
 

lees meer

Meet the locals Suriname

Adriënne 17 november 2020
Suriname Meet the locals

Trekkings door dichte Amazone bossen, varen in een houten korjaal over het Brokopondo meer, fietsen over voormalige plantages of door het koloniale stadscentrum van Paramaribo. Een rondreis door Suriname is avontuurlijk en verveelt niet snel.

Toch kun je je rondreis door Suriname nog bijzonderder maken. Een onverwachts gesprek of een lokale ontmoeting die je voor altijd bij zal blijven.

lees meer

Top 5 bijzonder overnachten in Suriname

Lotte 1 oktober 2020
Suriname Bijzonder overnachten, Reistips

Suriname, dichte regenwouden, een douche onder een waterval, met de fiets over voormalige plantages en in een houten korjaal over de Suriname rivier de binnenlanden in. Suriname is perfect voor een avontuurlijke en actieve reis.

Maar kun je je Suriname rondreis ook upgraden? Dus wel de jungle in, de rivier af varen, maar ook bijkomen in een verfrissend zwembad en een comfortabel en kleinschalig hotel? Niet alleen overnachten op natuurcampings en eenvoudige hutjes met gedeeld sanitair? Dat kan, ook zonder in de grote onpersoonlijke hotels terecht te komen. Kortom, sfeervol en bijzonder overnachten in Suriname, je leest het in dit blog:

lees meer