Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Bestemmingen

Populaire tags

De leukste highlights voor je rondreis Ecuador

Adriënne 9 augustus 2023
Ecuador Reistips, Rondreis Ecuador

Een koloniale hoofdstad gelegen op hoogte, een actieve vulkaan ver boven de wolkengrens, het dichtbegroeide Amazone woud waar inheemse stammen leven en een eilandengroep vol unieke flora en fauna.

Zo maar een greep uit de hoogtepunten van Ecuador. Dat wordt nog lastig kiezen. Daarom helpen wij je een eindje op weg met onze favoriete highlights voor een rondreis door Ecuador.

lees meer

Beste reistijd Ecuador

Thom 22 maart 2022
Ecuador Beste reistijd, Reistips, Rondreis Ecuador

Van het hooggelegen Quito in het Andes-gebergte tot de unieke Amazone in het oosten en de bijzondere flora en fauna van de Galapagoseilanden in het westen. Je bent overtuigd en gaat een rondreis maken door Ecuador! Maar wat voor weer is het er nou en hoe zit het met de regenseizoenen?

lees meer

Van Ecuador naar Galapagos: hoe werkt dat?

Julia 7 december 2021
Ecuador Meet the locals, Reistips, Beste reistijd

De Galapagos eilanden: bekend om de diverse wildlife. Een bestemming die bij vele reizigers op het lijstje staat. Je herkent het wel: er heel graag heen willen maar niet goed weten waar te beginnen. Kan je het zelf regelen? Of boek je het als rondreis? En hoeveel kost een reis naar de Galapagos? Wij vertellen het je in deze blog.

lees meer

Ecuador rondreis met je gezin

Lisanne 1 september 2021
Ecuador Gezin

De één vindt het spannend, de ander kan niet wachten en vindt het fantastisch: reizen met kinderen. Ecuador is zo’n bestemming waar je relatief makkelijk kunt rondreizen met kinderen. Reizen door Ecuador is niet alleen leuk met tieners, ook met peuters en kleuters is het een bijzonder avontuur om het land te ontdekken.

Een gezinsrondreis door Ecuador: twijfels of al plannen? Lees er alles over in deze blog:

lees meer

Een dag op de markt in Quito

Helen 3 mei 2021
Ecuador Reistips

Naar de markt gaan in Quito is een echte ervaring. Maar voor de local in Quito is een bezoek meer een soort traditie. De koopwaren op de markten verschillen per locatie variërend van de kust tot het Andes gebergte. Allemaal met hun eigen specialiteiten. Lekker eten en onderhandelen zijn op alle markten aanwezig.

lees meer

In Ecuador is stemmen wel een feest!

Helen 14 maart 2021
Ecuador Meet the locals, Reistips

Als je denkt dat stemmen overal het zelfde gaat, heb je het fout. Want in Ecuador is de verkiezing niet het belangrijkste (dit gebeurt toch vaker dan om de 4 jaar). Tijdens de verkiezingsdag ben je bij familie. Samen geniet je van lekker eten en struin je langs de winkelkraampjes die speciaal voor de verkiezingen zijn opgezet.

lees meer