ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Een reis door Nepal in onze zomer

Adriënne 10 april 2022
Nepal Reistips, Beste reistijd

Nepal, als een zomerbestemming? Ja, zeker! Is het dan niet moesson? Klopt, maar ook in onze zomer kun je naar Nepal. 

Ben je nog niet helemaal overtuigd? In dit blog vertellen wij je de redenen waarom een rondreis Nepal tijdens onze zomermaanden juist een goed idee is.

lees meer

Nepal trekking, 5 bagage tips

Stef 29 juli 2021
Nepal Reistips

Een trekking maken tijdens je Nepal rondreis. Wat neem je dan mee? Wat mag je absoluut niet vergeten en wat kun je beter achterwege laten? Yashodha, je reisspecialist die in Nepal woont, vertelt je er alles over in dit blog.

lees meer

Paklijst wandelbestemming Nepal

Adriënne 18 maart 2021
Nepal Reistips

Opeens hoor je het gewapper van de kleurige gebedsvlaggetjes, je bent bij de top. Enkele dagen geleden begon je meerdaagse hike in een oude koningsstad en nu sta je bovenop ‘het dak van de wereld’. Je beloning, een spectaculair uitzicht over de besneeuwde toppen van de Himalaya.

Van ijzige bergtoppen, nationale parken tot vruchtbare valleien, je vindt het in Nepal allemaal. Dus wat neem je mee in je bagage en waar moet je nog meer aan denken? In dit blog vertellen we het je.

lees meer

Nepal, Luxe hotels mét sfeer

Yashodha 23 oktober 2020
Nepal Bijzonder overnachten, Reistips

Nepal, dat zijn de bergen. De machtige Himalaya. Die je het best ziet op een trekking langs kleine dorpen en met sneeuw bedekte bergpieken. Maar kun je je Nepal rondreis ook upgraden? Niet alleen overnachten in basic teahouses of community stays maar eens slapen in échte luxe en comfort? Wel zonder in grote onpersoonlijke hotels terecht te komen, luxe Nepal hotels mét sfeer dus. Kortom, bijzonder overnachten in Nepal, je leest het in dit blog:

lees meer

Beste reistijd Nepal

Yashodha 8 april 2020
Nepal Reistips, Beste reistijd

Reizen door de Himalaya, geen land is er zo geschikt voor als Nepal. Van de schone natuur tot de gezellige Nepalese cultuur in Kathmandu, dit is letterlijk reizen op een nieuwe hoogte. Maar een rondreis maken door bergen heeft altijd een belangrijke factor die meespeelt: het weer. Wat voor weer kun je in Nepal verwachten en is het land nou echt het hele jaar door één groot winterwonderland? Local Hero Yashodha, reisspecialist Nepal, voorkomt verwarring en legt je uit wat de beste reistijd Nepal is:

lees meer