ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Samen de mooiste reisherinneringen maken


Familiereizen Mid-Amerika

Familiereizen Zuid-Amerika

Familiereizen Azië

Familiereizen Azië

Laat ze de wereld zien

je kinderen zijn echt welkom
 • Aangepaste reis en reistempo
 • Avontuur voor ouders & kinderen
 • Vrijheid en tevens 24/7 back-up
 • We have been there done that

Waarom Local Hero

What's in it for me
 • Top 5 off the beaten track
 • Hotels geschikt voor kinderen
 • Ontdekken, strand en wifi ;)
 • De reis die je wilt

Slim reizen

Orginele reis-ideeën
 • Écht reizen: weg van de massa
 • Je eigen reisspecialist ter plaatse
 • Altijd up-to-date lokale kennis
 • Flexibel aan te passen reisroute

Local Hero Travel: hoe werkt het?

Via Local Hero Travel heb je de gelegenheid makkelijk rechtstreeks in contact te komen met een reis- professional ter plaatse: de Local Hero. Hij of zij is je contactpersoon in het land waar je heen wilt en degene met wie je je reis op maat samenstelt.

Een bijzondere manier om ter plaatse aanwezige kennis en expertise efficiënt in te zetten bij het organiseren van je eigen individuele rondreis. Zo zie je niet alleen de highlights maar kom je ook op authentieke, minder bezochte plaatsen waar weinig reizigers komen.

Net als onze reizigers geloven we dat dit dé ultieme manier van reis plannen is. En ja, dat mag je gerust bijzonder noemen.

Meet the locals

Je even local onder de locals voelen? Wij regelen het voor je.

Local Hero's zijn onze vrienden. 
Wij zoeken ze regelmatig op, ook voor een hapje en drankje. 

In élk land zorgen zij ervoor dat je dichtbij je bestemming komt. 

Bezoek een lokale community, deel je passie met een local of boek een homestay: 
Meet the locals.

Wanneer je reist met kinderen, reis je net even anders. Een zwembad, familiekamer of kamers naast elkaar, handig gelegen hotels en lodges in de sfeer van het land,...   Lees verder

... leuke activiteiten en niet teveel onderweg, want het is immers ook vakantie. Onze familiereizen zijn hierop ingericht, zodat zowel jij als je kinderen kunnen genieten van een waar familie avontuur. Helemaal afgestemd op jouw gezin. 

Wij maken zelf familiereizen over de hele wereld en snappen wat je wilt. Veel gezinnen gingen je al voor. Waar ga jij heen?

Local Hero Travel

De local Hero van jouw reis bestemming helpt je graag bij het plannen van jouw ideale familiereis. Wij brengen je rechtstreeks in contact met je local Hero, oftewel je reisspecialist ter plaatse. Samen met je eigen lokale reisexpert stel je je eigen reisplan samen. Dat is ideaal voor als je als doe-het-zelver het liever zelf wilt uitstippelen, maar het wel prettig vindt om daarbij hulp te hebben. Het bespaart je tijd, gedoe en je komt op de leukste, onontdekte plekken.

Zo helpen wij je met slim samengestelde familiereizen en adviseren wij je in de beste routes, de leukste lokale activiteiten en kleinschalige, comfortabele lodges en hotelletjes. Je local Hero kijkt welke slaapplekken, reisafstanden en reistempo het best bij jullie wensen past. Je reist individueel, met je eigen gezin, bijvoorbeeld in een huurauto of vooraf geregelde transfers. 

Local Hero: je eigen ervaren lokale reisspecialist

Onze local Hero’s hebben ruime ervaring in het organiseren van rondreizen voor gezinnen. Doordat zij woonachtig (en vaak geboren) zijn op jouw bestemming, hebben zij de leukste insider tips. Uiteraard delen ze deze graag met jou en je gezin. Zo wordt je gezinsreis pas echt uniek! 

Laat je alvast inspireren voor je familiereis en bekijk onze familie voorbeeldreizen en de Top 5 voor leuke tips die je tijdens je rondreis kunt doen.

Meet the locals

Een bijzondere ontmoeting is je beste reisherinnering. Geen standaard aangeklede reis, maar een familiereis met een local touch. De highlights net even anders. Want juist die lokale ontmoetingen zijn leuk én leerzaam voor je kinderen. Local Hero Travel ondersteunt lokale communities en kleinschalig reizen.

Doe mee: boek een homestay, drink wat in een lokaal café, doe een workshop of bezoek een lokaal festival. Kortom meet the locals.