reisduur:
15 dagen / 14 nachten
route:
Buenos Aires – Ushuaia – El Calafate – Bariloche – Buenos Aires
reissom:
va. € 760,- (p.p. 2 volw/2 kinderen) Bijboeken 4 vluchten ca. € 800,-

Kort naar Argentinië. Gewoon om dat het kan. Met je gezin of toch samen. Tijdens deze Argentinië familiereis kan je genieten van de spectaculaire natuur van Patagonië, wandelen rond of kajakken op de blauwe meren rond Bariloche Buenos Aires op de fiets verkennen met een local en als toetje de watervallen van Iguazú. Een korte reis, een paar ingrediënten en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring.

Toegeven, het is nogal wat vliegen voor een korte reis. Maar heb je beperkt tijd en wil je een bijzondere indruk krijgen van het land, dan is deze route een optie. Wil je langer weg, kijk dan ook bij de andere reizen of laat je local Hero een reis op maat voor je uitstippelen. Hoe dan ook, je komt net als bijna alle andere reizigers, enthousiast terug.

Inclusief:

 • aankomsttransfer; 
 • alle overnachtingen in 3 sterren hotels en cortijo’s met ontbijt; 
 • privétransfers als omschreven; 
 • excursies met gids als omschreven; 
 • assistentie van je local Hero en gidsen waar genoemd. 


Exclusief: 

 • 4 binnenlandse vluchten (ca. € 800,-)
 • overige maaltijden;
 • korte transfers naar en van bus/trein station of luchthaven indien niet genoemd;
 • upgrades of extra excursies;
 • (park)entrees.  

Beste reistijd Argentinië

Argentinië is het op één na grootste land van Zuid-Amerika en kent grote klimaat verschillen. De jaargetijden zijn precies tegengesteld aan die van ons: onze winter is in Argentinië de zomer. Maar ook dan zijn de verschillen groot: in het noorden heerst een subtropisch klimaat maar zo gauw je in de bergen komt gaat de hoogte een rol spelen. Op de bergen in het zuiden ligt eeuwige sneeuw. Hoe verder zuidelijk hoe groter de verschillen. De herfst en winter lopen van mei t/m oktober. Het is echt koud in het zuiden; het midden en noorden van het land zijn dan goed te bereizen.

De beste reistijd in Argentinië ligt tussen half oktober en eind april. Oktober is net voor het hoogseizoen begint, april is er net na, de prijzen zijn dan gunstig en het klimaat nog prima. November is vanwege het gunstige weer een van de populairste maanden voor een Argentinië rondreis met je gezin, afgezien van de Argentijnse vakanties in januari/ februari. In het noorden van het land is het deze maanden behoorlijk warm. 

Visum & paspoort

Voor reizen naar Argentinië is geen visum nodig. Bij aankomst krijg je een stempel in je paspoort dat recht geeft op een verblijf van maximaal 90 dagen. Je paspoort moet bij vertrek uit Argentinië nog tenminste 6 maanden geldig zijn en je moet een geldig retourticket hebben. Voor een bezoek aan de Braziliaanse kant van de Iguazú watervallen heb je ook geen visum nodig. Je krijgt bij de grens een dagstempel.

Vaccinaties & gezondheid

Voor een reis naar Argentinië zijn geen vaccinaties verplicht. Aangeraden wordt wel een vaccinatie tegen DTP en hepatitis A. Bezoek je het gebied rond Iguazú en de noordelijke jungle dan wordt een gele koorts vaccinatie aangeraden.

Malaria komt in Argentinië vooral voor rond de Iguazú watervallen en bij de grens met Paraguay en Bolivia. Draag zoveel mogelijk beschermende kleding met lange mouwen, vooral bij zonsondergang, en spuit regelmatig anti muggen spray met 30-50% DEET. Het LCR kan je adviseren over malaria profylaxe. Ook Dengue, knokkelkoorts komt steeds meer voor. De muggen die deze ziekte overbrengen steken overdag, er is geen vaccinatie tegen dus smeer je ook overdag in.

Prijzen van vaccinaties zijn wisselend, dus een beetje shoppen kan geen kwaad. Vergeet niet je vaccinatieboekje mee te nemen tijden je Argentinië rondreis. Maak je op weg naar Argentinië een tussenstop in een land waar gele koorts voorkomt, dan is bij binnenkomst in Argentinië een vaccinatie stempel verplicht.

Tijdsverschil Argentinië

In Argentinië is het gedurende onze zomertijd 5 uur vroeger dan in Nederland. In de wintertijd is het 4 uur vroeger.

Veiligheid Argentinië

De veiligheid van jou als reiziger staat uiteraard voorop bij Local Hero Travel. Zowel wij als onze local Hero, de man of vrouw ter plaatse, checken regelmatig de actuele veiligheidssituatie in Argentinië en het van toepassing zijnde reisadvies en zullen je zo nodig adviseren. Kijk zelf ook op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Laat verder papieren en kostbaarheden niet achter op je kamer maar berg ze op in een kluis, zo hoef je niet met al die spullen over straat. Maar vergeet dan niet ze tijdig uit de kluis te (laten) halen.

Kleding & gewoontes

Op de budget Argentinië rondreis reis je op verschillende hoogten en door diverse klimaatzones. Zorg dus voor gelaagde kleding, zowel zomer- als winter. In het noorden van Argentinië ligt de temperatuur tussen de 15-30˚C, in het zuiden is dat van 15 tot aan het vriespunt en staat er vaak een ijskoude wind. Een goede winddichte fleece, muts en handschoenen zijn een must. Een dunne trui komt van pas bij loeiende airco. Ook een goede bescherming tegen de felle zon is nodig: zonder zonnebril en zonnecrème kun je niet. Goed ingelopen schoenen zijn een must, zeker in de natuurparken.

In Argentinië is kleding belangrijk, men wil er graag goed uitzien. Schone, hele en nette kleding dus. Bezoek je een kerk, draag dan een lange broek/jurk (schouders en knieën bedekt).

Geld & pinnen in Argentinië

In Argentinië betaal je met de Peso (ARS). Om een idee te krijgen kun je op de site van een convertor alvast de koers bekijken. In de steden en op de luchthavens van Argentinië kun je pinnen bij de automaten met cirruslogo. Pin altijd op een goed verlichte plaats, bij voorkeur overdag en liefst in een bankgebouw en wees op je hoede voor zakkenrollers. Laat niemand helpen of meekijken en vraag een bonnetje. Het maximum bedrag is ca. 3000 Peso per dag. Ook betaal je transactiekosten, vaak ca. € 2,-. Vergeet tenslotte niet je bankpas uit te breiden naar ‘wereld’, anders kun je geen geld pinnen. In de kleine dorpen van Argentinië zijn uiteraard geen pinautomaten.

In grotere hotels in Argentinië, winkels en restaurants worden creditcards geaccepteerd. Visa en Mastercard worden aanbevolen. Het is altijd aan te raden daarnaast genoeg cash bij je te hebben. Kleingeld is handig in kleine winkels, op markten of voor gidsen, chauffeurs enz. Cash US$ zijn makkelijker te wisselen dan cash euro’s. 

Fooien & entrees

Chauffeurs en lokale gidsen in Argentinië verwachten enkele US$ per dag. Ook in restaurants bars enz. doet een kleine fooi goed. De salarissen liggen doorgaans vrij laag, dus ga hier wat makkelijk mee om. Op je totale vakantiebudget valt het immers mee. In Nationale parken moet vaak entree worden betaald. Als dit bij je geboekte excursie is inbegrepen wordt het specifiek vermeld.

Elektriciteit

De stopcontacten in Argentinië werken op 220 volt. Je hebt een wereldstekker nodig, meestal zijn het stopkontakten met 3 poten. Straten op het platteland zijn vaak slecht verlicht, een kleine zaklamp meenemen is handig.

Getting around

Argentinië is 66 keer zo groot als Nederland dus als je geen 3 maanden de tijd hebt, moet je keuzes maken, zeker als je van plan bent het land te combineren met een familierondreis door Chili. Uiteraard speelt ook het budget een rol, rondreizen door het zuidelijkste stukje Zuid-Amerika is al snel prijzig. Reis in ieder geval van koud naar warm: dus begin na aankomst in Buenos Aires met Patagonië en reis daarna noordwaarts. Zo eindigt je Argentinië vakantie lekker warm op een terrasje of bij het zwembad. 

Verder zal je, tenzij je echt een budgetreis Argentinië boekt, vaak gebruik maken van binnenlandse vluchten. Deze zijn niet inbegrepen bij de rondreizen en komen er dus nog bij. Reken per vlucht op ca. € 200,- p.p. Een gemiddelde vlucht duurt al snel 3-5 uur, onderschat het niet en zorg voor rust op zijn tijd. Rondreizen zijn wel te verlengen, maar vaak nauwelijks te verkorten.

Kijk voor een populaire Argentinië route bij de meest geboekte toer. Tussen half juli en half december reis je na Buenos Aires vaak door naar Valdés voor de walvissen. Buiten deze maanden vlieg je direct naar Ushuaia. Via de gletsjers van Calafate vlieg je noordwaarts. Een fijn rustpunt is Bariloche. Je kunt terug naar Buenos Aires maar veel reizigers plakken Salta nog aan hun reis vast. Ook Iguazu is te bezoeken en je kunt er ook voor kiezen via Rio de Janeiro naar huis te vliegen, zodat je de beroemde stranden, die Argentinië niet heeft, niet hoeft missen.

Zelf boeken 

Tegenwoordig kun je gemakkelijk zelf een internationale vlucht boeken bij de luchtvaartmaatschappij zelf of op een van de vliegticketsites. Kijk bijvoorbeeld op: 
-vliegwinkel.nl  
-vliegtickets.nl 
-cheaptickets.nl 
-tix.nl 
-skyscanner.com

Let hierbij op het volgende:

* juist invullen volledige voornaam en (meisjes) achternaam. Later wijzigen om fouten te herstellen, al is het maar 1 letter, kost extra. 
* je betaalt het volle bedrag direct, doorgaans via i-Deal of creditcard. Zorg er dus voor dat voor je boekt dit bedrag op je rekening staat. 
* je ticket(s) ontvang je na boeking direct via email. Check deze dan ook direct op fouten. 
* bij de tickets zit informatie over voorwaarden en een begeleidende brief met informatie. 
* geef na boeking je local Hero de gegevens tijdig door, ook als er iets gewijzigd is. 
* wil je terug vanaf Santiago of Iguaçu of Rio de Janeiro etc., kies dan voor de optie ‘terug vanaf een andere luchthaven’ 

Je vliegt naar

Je vliegt doorgaans eerst naar Buenos Aires. Terug vanaf een andere luchthaven kan ook en kost meestal iets meer dan een gewoon retour. Wil je terug vanaf Iguaçu, dan kun je bijvoorbeeld met KLM direct naar Buenos Aires vliegen en vanaf Iguaçu met een Braziliaanse binnenlandse vlucht naar Sao Paulo vanwaar je met KLM rechtstreeks terugvliegt naar Amsterdam.

Wil je Argentinië combineren met Chili, dan vlieg je bijvoorbeeld heen naar Santiago de Chili en terug vanaf Buenos Aires of andersom. Dit kan met luchtvaartmaatschappijen als Iberia, Air France en Lufthansa. Iberia vliegt daarbij ook nog terug vanaf Lima, Rio de Janeiro of Sao Paulo.

Kosten

Reken voor een intercontinentale retourvlucht naar Buenos Aires al snel op € 1000,-. In het laagseizoen kun je nog wel eens voor € 800,- of minder weg, maar in drukke tijden moet je rekenen op ca. € 1000, tot € 1200,-. Let erop dat er bij het geboekte landgedeelte, tenzij je gebruik maakt van lijnbussen, nog binnenlandse vluchten bijkomen van ca. € 200,- per vlucht.

Tijden

* Na je lange vlucht kom je doorgaans aan het eind van de dag aan in Buenos Aires of aan het begin van de volgende dag aan. De terugvlucht is altijd een nachtvlucht. Houd hier rekening mee bij je dag planning. 
* Je local Hero zorgt voor aansluiting van je vlucht op het landgedeelte. Kom je laat aan, dan is het prettig als je transfer en hotel al geregeld zijn, zelfs als je een ervaren reiziger bent. 
* Naast prijs zijn vluchtduur en overstap natuurlijk ook belangrijk.

Binnenlandse vluchten

Het is aan te raden je binnenlandse vluchten, ook die tussen Argentinië en Chili of v.v. tevoren te laten boeken door je Local Hero, al of niet gebruik makend van een Airpass. Soms is het boeken van lokale vluchten trouwens goedkoper dan met een Airpass. Omdat je doorgaans enkele maanden van tevoren boekt, hebben lokale maatschappijen de vervelende gewoonte om prijzen, vluchtschema’s en tijden veelvuldig te veranderen, soms nog last minute. Dit betekent dat elke keer ook je route gecheckt en evt. aangepast moet worden. Uiteraard betekent dit extra werk, ook voor je local Hero die dan over je vluchtgegevens moet beschikken. Een eventuele kleine besparing door alles zelf te boeken weegt niet op tegen de moeite en risico’s bij vluchtwijzigingen, zo is de ervaring.

Tips 

*Boek je intercontinentale vlucht bij voorkeur zo vroeg mogelijk, ook buiten het hoogseizoen als kerst-of zomervakantie. Gemiddeld 170 dagen voor vertrek is statistisch het voordeligst. 
*Omdat veel maatschappijen na het weekend dus maandags hun capaciteit checken en evt. hun prijzen aanpassen, zijn op maandag avond of dinsdag de sites weer up-to-date met nieuwe prijzen. Dinsdag rond middernacht is statistisch het best. Boek niet op vrijdag of in het weekend, en gebruik ctrl-shift-n, zo vermijdt je de zgn. tracing cookies. Deze zorgen er soms voor dat de prijs die je krijgt na enkele bezoeken verder omhoog gaat. 
*Let op speciale actieperiodes, bv. de KLM voordeelweken.

reisduur:
15 dagen / 14 nachten
route:
Buenos Aires – Ushuaia – El Calafate – Bariloche – Buenos Aires
reissom:
va. € 760,- (p.p. 2 volw/2 kinderen) Bijboeken 4 vluchten ca. € 800,-
Kort naar Argentinië. Gewoon om dat het kan. Met je gezin of toch samen. Tijdens deze Argentinië familiereis kan je …
︿

Inclusief:

 • aankomsttransfer; 
 • alle overnachtingen in 3 sterren hotels en cortijo’s met ontbijt; 
 • privétransfers als omschreven; 
 • excursies met gids als omschreven; 
 • assistentie van je local Hero en gidsen waar genoemd. 


Exclusief: 

 • 4 binnenlandse vluchten (ca. € 800,-)
 • overige maaltijden;
 • korte transfers naar en van bus/trein station of luchthaven indien niet genoemd;
 • upgrades of extra excursies;
 • (park)entrees.  

Beste reistijd Argentinië Argentinië is het op één na grootste land van Zuid-Amerika en kent grote klimaat verschillen. De jaargetijden zijn …
︿
Zelf boeken Tegenwoordig kun je gemakkelijk zelf een internationale vlucht boeken bij de luchtvaartmaatschappij zelf of op een van de vliegticketsites. …
︿

Zo maak je deze reis op maat, vink aan:

Dag 1 - 3: Aankomst familiereis Argentinië, verblijf Buenos Aires

Samen met je gezin kom je aan op de luchthaven van Buenos Aires. Je haalt je bagage van de band en met een uurtje ben je in je hotel in het centrum. Buenos Aires is meest Europese stad van het Zuid Amerikaanse continent. Brede boulevards, indrukwekkende koloniale gebouwen, stad van de tango, het voetbal en Evita Peron.

Je slaapt drie nachten in het stadshart, vlakbij de restaurants. Tijdens je verblijf maak je een fietstocht met een Engelstalige lokale gids. Niet per excursie bus maar rustig trappend op je pedalen. Zo zie je ook de minder bezochte plekjes. Tegen de middag eindig je de toer en is het tijd voor een lokaal lunch restaurantje.

local Hero

Ga voor een stevige steak en een avond echte tango naar El Viejo Almacén in San Telmo. Liever zelf dansen? Neem dan eerst een les bij tangoschool Mariposa, ook in San Telmo.

meet the locals

Dag 1 - 3: Aankomst familiereis Argentinië, verblijf Buenos Aires

Samen met je gezin kom je aan op de luchthaven van Buenos Aires. Je haalt je bagage van de band en met een uurtje ben je in je hotel in …

︿

Zo maak je deze reis op maat, vink aan:

 • De eerste nacht(en) regel ik liever zelf.

 • De eerste nacht(en) regel ik liever zelf.

 • Een comfort hotel boeken. Reken op ca. € 8,- p.p.p.n. extra.

 • Een comfort hotel boeken. Reken op ca. € 8,- p.p.p.n. extra.

Dag 4 - 5: Vlucht naar Ushuaia, verblijf

Op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Buenos Aires voor de vlucht naar Tierra del Fuego, ofwel Vuurland, naar de brandende vuren die de Spaanse veroveraars er zagen branden. Ushuaia, een voormalige strafkolonie, ligt tussen de Andes en het Beagle kanaal en is tegenwoordig een druk knooppunt voor reizigers naar Patagonië en Antarctica.

De stad ligt vlakbij het Tierra del Fuego National Park: meer dan 600 km2 blauwe meren, ruige bossen, bergen, ijzige gletsjers en wilde watervallen. Dit is frontier land van Argentinië: de ongerept Andes op zijn best. Je kunt er zelf op uit of meegaan op een dagexcursie over de belangrijkste nature trails en Rendonda eiland. Of boek een 4WD toer of een boottocht over het befaamde Beagle kanaal.

Dag 4 - 5: Vlucht naar Ushuaia, verblijf

Op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Buenos Aires voor de vlucht naar Tierra del Fuego, ofwel Vuurland, naar de brandende vuren die de Spaanse veroveraars er zagen branden. Ushuaia, …

︿

Zo maak je deze reis op maat, vink aan:

 • Reken op ca. € 55,- p.p.

 • Reken op ca. € 55,- p.p.

 • Ca. € 70,- p.p.

 • Ca. € 70,- p.p.

 • Ca. € 90,- p.p. incl lunch en trekking op Bridges Island. Met catamaran is ca. € 80,- (2,5 uur)

 • Ca. € 90,- p.p. incl lunch en trekking op Bridges Island. Met catamaran is ca. € 80,- (2,5 uur)

Dag 6 - 7: Familiereis Argentinië, vlucht El Calafate, gletsjer bootexcursie

Vandaag vlieg jij en je gezin naar El Calafate, koud en winderig plaatsje met nog geen 3000 inwoners tussen de bergen van Patagonië. Nauwelijks verharde wegen en slecht bereikbaar. Terecht groeit het toerisme hier vanwege de toegang tot het Glaciares National Park met de 5 km brede en 80 meter hoge Perito Moreno gletsjer. Één van je hoogtepunten van je familiereis Argentinië.

Het is 1,5 uur rijden en nog een half uurtje lopen naar de platformen met het mooiste uitzicht. De gletsjer beweegt ca. 2 meter per dag en regelmatig breken stukken ijs af. Daarna vaar je naar de overkant van het meer. Voorzichting loop je ca. 2 uur achter elkaar aan over de witte en helblauwe ijsschotsen langs de diepe gletsjerspleten.

Dag 6 - 7: Familiereis Argentinië, vlucht El Calafate, gletsjer bootexcursie

Vandaag vlieg jij en je gezin naar El Calafate, koud en winderig plaatsje met nog geen 3000 inwoners tussen de bergen van Patagonië. Nauwelijks verharde wegen en slecht bereikbaar. Terecht …

︿

Dag 8: Verken El Calafate en omgeving

De extra dag hier is zeker de moeite waard, want je kunt dan een excursie maken naar El Chaltén. Je vertrekt rond 07.30 langs de beroemde route 40 en Argentino lake naar La Leona rivier. Via lake Viema en de gelijknamige gletsjer (mooie foto momenten) bereik je na een uur of 3 het Chaltén National Park.

Hier kun je met je gezin op eigen gelegenheid verschillende wandelroutes volgen tussen de 3 tot 6 uur. Mooi uitzicht heb je bij Mount Fitz Roy, Cerro Torre en Laguna de los Tres. Voor de picknick lunch onderweg wordt gezorgd. Zelf zorg je voor goede themo kleding, windicht jack, muts, handschoenen en dikke sjaal. Ja, ook in Argentinië kan het echt koud zijn.

local Hero

In tegenstelling tot rond Bariloche, raad ik autohuur hier af. De lange afstanden, de vaak onverharde, monotone wegen zonder mogelijkheid voor hulp bij pech en de snijdende wind maken zelf rijden hier geen feest.

Dag 8: Verken El Calafate en omgeving

De extra dag hier is zeker de moeite waard, want je kunt dan een excursie maken naar El Chaltén. Je vertrekt rond 07.30 langs de beroemde route 40 en Argentino …

︿

Zo maak je deze reis op maat, vink aan:

 • Va. ca. € 175,- p.p.

 • Va. ca. € 175,- p.p.

Dag 9 - 11: Familiereis Argentinië, vlucht Calafate naar Bariloche

Volgens de Argentijnen de mooiste stad ter wereld. Met zijn ligging aan de oever van het Nahuel Huapi meer en omgeven door besneeuwde bergen en dichte wouden valt daar zeker wat voor te zeggen. ’s Winters het beroemdste skiresort van Argentinië, ’s zomers groot in ecotoerisme: je kunt er fantastisch wandelen, zalmvissen en paardrijden.

Vanuit je herberg, rustig gelegen net buiten de drukte, kun je als gezin je eigen plan trekken. Huur een paar dagen een auto en zoek de mooiste wandelplekjes of maak een sportieve 5 uur durende kajak trip over het spiegelgladde water van het diepblauwe Lake Gutiérrez. Met gids en voorzien van instructies, wetsuit en alle benodigde materialen is die trip voor iedereen goed te doen.

local Hero

Ook leuk is de boottrip naar Isla Victoria. Per catamaran vaar je vanaf Puerto Panuelo in een half uurtje naar het eiland waar je op eigen gelegenheid door het kaneelkleurige arrayanes bos wandelt.

Dag 9 - 11: Familiereis Argentinië, vlucht Calafate naar Bariloche

Volgens de Argentijnen de mooiste stad ter wereld. Met zijn ligging aan de oever van het Nahuel Huapi meer en omgeven door besneeuwde bergen en dichte wouden valt daar zeker …

︿

Zo maak je deze reis op maat, vink aan:

 • Reken op ca. € 25,- p.p.p.n.

 • Reken op ca. € 25,- p.p.p.n.

 • ca. € 8,- p.p.p.n. extra

 • ca. € 8,- p.p.p.n. extra

 • Reken op ca. € 100,- p.p.

 • Reken op ca. € 100,- p.p.

Dag 12 - 13: Vlucht Bariloche naar Iguazú watervallen

Vlucht naar Iguazú en op eigen gelegenheid naar je hotel. Even bijkomen, terwijl je kinderen een plons in het zwembad van het hotel nemen. De dag erop een volledige dagtoer om de watervallen aan de kant van Argentinië te bekijken.

Je loopt door het regenwoud langs kleine watervallen tot aan de loopbrug en de Devils Gorge, de duivelskeel en het hart van deze enorme waterval, een highlight van je familiereis Argentinië. Met donderend geweld valt hier een enorme hoeveelheid water per seconde naar beneden, echt indrukwekkend. Pas op voor de capibara’s en wasbeertjes die, helemaal gewend aan de toeristen, op de gladde planken voorbij schieten.

Dag 12 - 13: Vlucht Bariloche naar Iguazú watervallen

Vlucht naar Iguazú en op eigen gelegenheid naar je hotel. Even bijkomen, terwijl je kinderen een plons in het zwembad van het hotel nemen. De dag erop een volledige dagtoer …

︿

Zo maak je deze reis op maat, vink aan:

 • Ik regel het verblijf liever zelf.

 • Ik regel het verblijf liever zelf.

 • Reken op ca. € 20,- p.p.p.n. extra

 • Reken op ca. € 20,- p.p.p.n. extra

 • Reken op ca. € 45.- p.p.p.n.

 • Reken op ca. € 45.- p.p.p.n.

Dag 14 - 15: Vertrek familiereis Argentinië, vanaf Iguazú watervallen

Vanochtend neem je na het ontbijt een taxi naar de luchthaven voor je terugvlucht terug naar huis. Meestal vlieg je via Sao Paulo of Buenos Aires terug naar Nederland.

Vlieg je via Buenos Aires, dan kunnen wij de transfers naar de luchthaven regelen. In de meeste gevallen vlieg je in de ochtend en kom je de volgende ochtend vroeg aan in Amsterdam. Je Argentinië familiereis is voorbij.

Dag 14 - 15: Vertrek familiereis Argentinië, vanaf Iguazú watervallen

Vanochtend neem je na het ontbijt een taxi naar de luchthaven voor je terugvlucht terug naar huis. Meestal vlieg je via Sao Paulo of Buenos Aires terug naar Nederland.

Vlieg …

︿

Reisplan aanvragen? Stuur je opmerkingen naar Sjors

stap 1/2

Kijk waar je verblijft tijdens je rondreis Argentinië: