Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Familie Bouter, Zuid-Afrika:


"We zijn net terug na een prachtige gevarieerde reis die we zelf samen met Local Hero Travel hebben samengesteld. De maanden vooraf erg prettig contact gehad met lokale team in NL en de reisagent op locatie. Keurig op tijd het reisplan zowel op papier als in een mooie digitale versie ontvangen.

We hebben een onvergetelijk mooie reis gemaakt door Zuid-Afrika met eigen vervoer waar alles perfect geregeld was, zowel de accommodaties als alle excursies, echt een aanrader!"

Familie Springer, Thailand:


"Wij hebben een fantastische reis door Thailand gemaakt met hulp van Henk. Alles was tot in de puntjes geregeld: vervoer was altijd op tijd in mooie busjes, aardige chauffeurs/gids, mooie hotels.

Dankzij de vooraf ontvangen reisbeschrijving en vouchers hoefden wij ons nergens zorgen over te maken en hebben wij volop kunnen genieten van dit prachtige land met heerlijk eten en vooral ook ontzettend lieve mensen."

Familie Koelmans, Indonesië:

"Wat een fijne vakantie. Onze wensen zijn heel goed vertaald, het leek af en toe of ze in onze hoofden hebben kunnen kijken. Alle gidsen, begeleiders en chauffeurs waren vriendelijk en uitermate behulpzaam. Lieve, hartelijke mensen waar we mooie gesprekken mee hebben gehad en veel van geleerd hebben over Indonesië.

De (meeste) hotels waren precies wat we zouden willen: kleinschalig met persoonlijk contact. Als we onzeker waren over transfers was de local hero direct paraat. Al met al een prachtige, gevarieerde en super fijne reis!"

Familie Delrue, Cuba:


"Onze reis naar Cuba met Local Hero was oprecht prima in orde. In de periode voor het vertrek vonden we gehoor voor onze vragen en bezorgheden. Eénmaal in Cuba is alles wat we via hen geboekt hadden (slaapplekken en transport), prima verlopen.

We kregen eerlijke informatie op onze vragen, ook al was dit niet altijd in het voordeel van Local Hero wat verkoop betreft. Respect! Doe zo voort! Ik zou bij een volgende reis zeker aan hen denken."

Familie Vegt, Tanzania:

"Onze ervaring met Local Hero Travel, zowel het hoofdkantoor als de plaatselijke held in Tanzania, was heel goed. Na het onzekere corona jaar waarbij we onze reis moesten cancelen zijn wij in de zomer van 2021 alsnog naar Tanzania geweest. Omdat het spannend bleek qua maatregelen twijfelden wij tot het laatste moment. Local Hero heeft ons hierin ondersteund en dankzij hun flexibiliteit en meedenken konden we dan in juli toch vertrekken. 

Het werd een geweldige reis! Het contact met de lokale held was super, de gids wist alles en de lodges/hotels hadden niet beter gekozen kunnen worden. Aanrader!"

Familie Hogendoorn, Mexico: 


"In oktober 2021 hebben we met onze drie jonge kinderen een schitterende reis naar Mexico gemaakt. Wat een aanrader! Tropische eilanden, de jungle in, bergdorpen bezoeken, heerlijk eten, lieve mensen..

Zo bijzonder om deze reis met het gezin te maken. We zouden zo weer terug willen. Dank Local Hero Travel voor het meedenken en de goede zorgen! Alles was perfect geregeld."

 

Zij gingen je al voor..


Wil je nog meer reviews lezen? Op de website van Trustpilot, een onafhankelijk review platform, en op Google kunnen onze reizigers een beoordeling achterlaten: objectief en eerlijk.

Lees hier nog meer beoordelingen van reizigers die jou al voor gingen.