Op zoek naar een Sri Lanka rondreis op maat?

Waarin de leukste highlights verwerkt zijn, zoals het bezoeken van de Boeddhistische monniken in de Bahirawakanda tempel en mountainbiken langs de vele theeplantages. Ga op olifantsafari in Yala National Park en verblijf in echte boomhuizen in het hart van Sri Lanka. Deze highlights staan verwerkt in de Sri Lanka top 5 to do's en toegevoegd aan onze voorbeeld rondreizen Sri Lanka.

Onze Sri Lanka reisspecialist Nipun, je Local hero, helpt je met het samenstellen van je reis. Hij geeft zijn insider tips voor bijzondere plekjes en lokale restaurants die je reis compleet maken.

Hij snapt dat je wilt meemaken hoe anderen leven maar ook wilt genieten van de natuur. Hij regelt je eigen auto met chauffeur en je overnachtingen in heerlijke comforthotels.

Zoals onze klant Saskia ons mailde: ‘’Superleuk dat ik direct kon mailen met Nipun. Ik werd er helemaal blij van en kreeg direct gevoel dat mijn vakantie begonnen was nog voordat ik zelf op reis ging”. 

Start met je Sri Lanka reisplannen en mail Sachin, je Local hero.

Meet the locals, share the world

Hello,

Hi friends, my name is Sachin from Sri Lanka. I can help you to do the best ever dream trip to my lovely little island. I guarantee: you will not go where everyone else does and you will leave Sri Lanka with loads of unique experiences.

See you in Sri Lanka, the good old Ceylon as some call it. Ayubowan, may you live longer!

Sachin

Budget

Sri Lanka rondreis betaalbaar

15 dagen €1049,-
 • Rondreis met auto met chauffeur
 • Hotels in de sfeer van het land
 • Complete reis, maar wel flexibel
 • Tropisch strand bij Unawatuna
bekijk en pas aan

Meest geboekt

Sri Lanka rondreis de leukste

19 dagen €1469,-
 • Je reist per auto met chauffeur
 • Comfort hotels, deels zwembad
 • Fijne mix van cultuur en natuur
 • Talalla, verborgen paradijsstrand
bekijk en pas aan

Met je gezin

Sri Lanka rondreis familie avontuur

19 dagen €1069,-
 • Je eigen privé auto met chauffeur
 • Comfort hotels, vaak zwembad
 • Sportief, actie gegarandeerd
 • Bijkomen op een lekker strand
bekijk en pas aan

Of weet je al hoe je reis eruit komt te zien? Bijzondere wensen, van de gebaande paden af?

Ontvang een voorstel op maat

50 tinten groen :)

8 augustus 2019, Peter en José, Haarlem

Zoveel groen hebben we nog nooit bij elkaar gezien. Maar de wegen zijn nog vrij slecht, goed dat we een auto met chauffeur hadden, anders hadden we in zo’n korte tijd nooit zoveel kunnen doen. De bungalows aan het strand van Tangalle waren een hele mooie vondst. Geen bling bling maar low key, super relaxt, een waar paradijsje.

Thee drink je nooit hetzelfde

14 juni 2019, de meiden uit Leiden

Onze top ervaring waren de theeplantages rond Nuwara Elia. We hebben heel wat afgefietst. Wel erg heuvelachtig, dat hadden we als Nederlanders niet op tijd door. Maar de beloning was ernaar: de pluksters lieten ons precies zien wat ze deden, we zijn in het fabriekje geweest en zelfs nog bij een thee pluk familie thuis. Wat een hardwerkende lieve mensen, je drinkt nooit zomaar meer een kop thee als je weet hoeveel werk er nog in gaat zitten.