Op zoek naar een Java & Bali rondreis op maat?

Waarin de leukste highlights verwerkt zijn, zoals het bezoeken van het culturele Yogyakarta en het ontdekken van orginele Balinese watertempels. Fiets door de rijstvelden en kom bij op de perfecte bounty-eilanden; de Gili's. Deze hightlights zijn verwert in de Java & Bali top 5 to do's en toegevoegd aan onze voorbeeld rondreizen Java & Bali.

Onze Java & Bali reisspecialist Indah, je Local hero, helpt je met het samenstellen van je reis. Zij geeft haar insider tips voor bijzondere plekjes en lokale restaurants die je reis compleet maken.

Zij snapt dat je wilt meemaken hoe anderen leven maar ook wilt genieten van de natuur. Zij regelt je hotels en vervoer te plekke.

Zoals onze klant Saskia ons mailde: ‘’Superleuk dat ik direct kon mailen met Indah. Ik werd er helemaal blij van en kreeg direct gevoel dat mijn vakantie begonnen was nog voordat ik zelf op reis ging”. 

Start met je Java & Bali reisplannen en mail Indah, je Local hero.

Meet the locals, share the world

Hello,

My name is Indah, and I live in beautiful Bali Island.

I would like to help you to get the best experiences during your trip in Indonesia. I have been contributed in Indonesia Tourism for many years now. Showing the never ending beauty of Indonesia to the world is my utmost intention.

Come! And let Indonesia blows your mind with its countless beauties both nature and culture. A priceless story you could tell to others.

See you!

Indah

Budget

Java & Bali rondreis betaalbaar

20 dagen €995,-
 • Van Yogya overland naar Bali
 • Hotels en vervoer al geregeld
 • Fietstochten en plantage toer
 • Snorkelen bij de Gili eilanden
bekijk en pas aan

Meest geboekt

Java & Bali rondreis de leukste

22 dagen €1299,-
 • Indonesië voor insiders
 • Vliegen of overland naar Bali
 • Goed gelegen comfort hotels
 • Veel opties en upgrades
bekijk en pas aan

Met je gezin

Bali rondreis familie avontuur

17 dagen €725,-
 • Je komt op de leukste plekken
 • Comfortabele hotels met zwembad
 • Veel doen, maar ook ontspannen
 • Je reis wordt echt bijzonder
bekijk en pas aan

Of weet je al hoe je reis eruit komt te zien? Bijzondere wensen, van de gebaande paden af?

Ontvang een voorstel op maat

Goed contact en goed geregeld.

15 augustus 2018, familie Vissers, Sneek

We hebben regelmatig gemailed met Indah, want we hebben al veel gereisd en we wisten ook best wel wat we wilden. Maar ze heeft de reis snel en goed in elkaar gezet. Ook de hotels waren boven verwachting, vooral op Bali en op de Gili’s. Volgend jaar komen we terug met onze buren, we hebben ze al helemaal lekker gemaakt.

Java en Bali

21 juli 2018, Herman, Nijmegen

Toevallig op deze mogelijkheid gestuit. Handig dat je direct contact kunt opnemen met iemand in Indonesië zelf. We wilden met zijn vieren een minibusje huren en op eigen houtje rondtoeren. Maar al snel bleek dat het relaxter was om de route en hotels toch vast te leggen. Het bezoek aan de familie van Toos kon er gewoon in gepland worden. En overal hadden we een eigen chauffeur, heel relaxt.