Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Op zoek naar een Java & Bali rondreis op maat?

Waarin de leukste highlights verwerkt zijn, zoals het bezoeken van het culturele Yogyakarta en het ontdekken van orginele Balinese watertempels. Fiets door de rijstvelden en kom bij op de perfecte bounty-eilanden; de Gili's. Deze hightlights zijn verwert in de Java & Bali top 5 to do's en toegevoegd aan onze voorbeeld rondreizen Java & Bali.

Onze Java & Bali reisspecialist Evy, je local Hero, helpt je met het samenstellen van je Indonesië reis. Zij geeft haar insider tips voor bijzondere plekjes en lokale restaurants die je reis compleet maken.

Zij snapt dat je wilt meemaken hoe anderen leven maar ook wilt genieten van de natuur. Zij regelt je hotels en vervoer te plekke.

Zoals onze klant Saskia ons mailde: ‘’Superleuk dat ik direct kon mailen met Evy. Ik werd er helemaal blij van en kreeg direct gevoel dat mijn vakantie begonnen was nog voordat ik zelf op reis ging”. 

Start met je Java & Bali reisplannen en mail Evy, je local Hero.

Meet the locals, share the world

Hello,

This is me, Evy, your local Hero. I can take you to the hidden spots of Indonesia, as I travelled there extensively. 

Really, there are so many exciting things to do that it will be hard to make your choice. My advice: try to participate in one of the many colorful local ceremonies. It is a real treat, not only for the eye but also for the soul.

See you soon,

Evy

Budget

Java & Bali rondreis betaalbaar

20 dagen €1090,-
 • Van Yogya overland naar Bali
 • Hotels en vervoer al geregeld
 • Fietstochten en plantage toer
 • Snorkelen bij de Gili eilanden
bekijk deze voorbeeldreis

Meest geboekt

Java & Bali rondreis de leukste

22 dagen €1265,-
 • Indonesië voor insiders
 • Vliegen of overland naar Bali
 • Goed gelegen comfort hotels
 • Veel opties en upgrades
bekijk deze voorbeeldreis

Met je gezin

Familiereis Bali met kinderen

17 dagen €820,-
 • Je komt op de leukste plekken
 • Comfortabele hotels met zwembad
 • Veel doen, maar ook ontspannen
 • Je reis wordt echt bijzonder
bekijk deze voorbeeldreis

Of weet je al hoe je reis eruit komt te zien? Bijzondere wensen, van de gebaande paden af?

Ontvang een voorstel op maat

Java en Bali

23 september 2023, Herman, Nijmegen

Toevallig op deze mogelijkheid gestuit. Handig dat je direct contact kunt opnemen met iemand in Indonesië zelf. We wilden met zijn vieren een minibusje huren en op eigen houtje rondtoeren. Maar al snel bleek dat het relaxter was om de route en hotels toch vast te leggen. Het bezoek aan de familie van Toos kon er gewoon in gepland worden. En overal hadden we een eigen chauffeur, heel relaxt.

Wij hoefden alleen maar te genieten

20 augustus 2023, Ilse Bieleveldt

Wij zijn met Local Hero Travel naar Indonesië geweest. Zelf heb ik de route uitgestippeld door Java, Bali en Gili Meno en aangegeven wat wij wel, maar ook juist niet willen. Hier is zo goed mee omgegaan. We hadden top chauffeurs, altijd ruim van tevoren aanwezig, gidsen en locals die ons rond hebben geleid door het echte lokale gebeuren. Wij hebben aangegeven te gaan voor kleinschalige accommodatie in minder toeristische delen van Bali. Ook hier weer een schot in de roos. Kortom, wij boeken volgend jaar weer!