ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Op zoek naar een actieve Europa rondreis op maat?

Waarin de leukste highlights verwerkt zijn van Noord-Spanje, zoals een huttentocht door de Pyreneeën, sfeervolle bergdorpen waar je de leukste outdoor activiteiten beleeft en surfen aan de Costa Verde. Die highlights zijn allemaal verwerkt in onze voorbeeld rondreis Pyreneeën & strand.  

Onze Noord-Spanje reisspecialist Jochum, je local Hero, helpt je met het samenstellen van je reis. Hij geeft zijn insider tips voor bijzondere plekjes en lokale restaurants die je reis compleet maken.  

Hij snapt dat je wilt meemaken hoe anderen leven maar ook wilt genieten van de natuur. Hij regelt kleinschalige hotels buiten de drukte. Of een comfortabel strandhotel aan het einde van je reis.  

Zoals onze klant Saskia ons mailde: ‘’Superleuk dat ik direct kon mailen met Jochum. Ik werd er helemaal blij van en kreeg direct gevoel dat mijn vakantie begonnen was nog voordat ik zelf op reis ging”. 

Start met je Noord-Spanje reisplannen en mail Jochum, je local Hero.

Meet the locals, share the world

Hello,

Mijn naam is Jochum, ik woon sinds 2010 met m’n vrouw en drie kinderen in de Spaanse Pyreneeën. We organiseren actieve vakanties voor outdoor-liefhebbers en runnen daarnaast ook een eigen café/restaurant.

De natuur hier is overweldigend mooi en de outdoor-mogelijkheden lijken wel oneindig. Ik help je graag met het organiseren van een onvergetelijke reis door dit ruige en ongerepte gedeelte van Europa. 

Jochum

Met je gezin

Familiereis Pyreneeën & strand

14 dagen €1235,-
  • Family fun Spaanse Pyreneeën
  • Complete outdoor rondreis
  • Met 2-daagse berghuttrek
  • Relax surfstrand & actief Pamplona
bekijk deze voorbeeldreis

Of weet je al hoe je reis eruit komt te zien? Bijzondere wensen, van de gebaande paden af?

Ontvang een voorstel op maat