Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Sri Lanka: weer veilig op reis

Julia 28 september 2021 Sri Lanka Reistips

Tropische stranden, theeplantages tot zover het oog reikt, oude sierlijke tempels en kleurrijke markten vol specerijen en fijngeweven sari’s. Sri Lanka, ook wel Azië in een notendop, is een eiland vol afwisseling: van wandelen door oude ruïnesteden, safari’s vol met wildlife tot zwemmen tussen de tropische vissen. Je vindt het op dit eiland allemaal.  

En misschien wel meer dan ooit zijn we er aan toe, na een jaar van weinig reismogelijkheden. Sri Lanka is een van de landen waar je weer veilig naar toe kunt. Maar hoe is het eigenlijk om daar nu te reizen?


24/7 ondersteuning ter plaatse

Je local Hero Viraj, jouw Sri Lanka reisspecialist, is geboren en getogen in Sri Lanka en werkt al jaren in de reiswereld. Daarnaast toert hij er met zijn eigen gezin ook regelmatig op los om de mooiste plekken van Sri Lanka te ontdekken. 24/7 staat Viraj voor je klaar en kan je van tevoren goed vertellen wat je kunt verwachten tijdens een rondreis door Sri Lanka. Zo weet je vooraf alles over de dan geldende maatregelen en kun je tijdens de reis altijd bij hem terecht.

Off the beaten track

Een rondreis door Sri Lanka maak je in een auto met chauffeur. Dit is de meest gebruikelijke manier om over het eiland te reizen. Je chauffeur kent de plaatselijke weggebruiken en omzeilt veilig de gaten in de weg. Daarnaast is het nu extra prettig, want je reist in je eigen veilige bubbel. Je reist kleinschalig, trekt de natuur en op die manier kan je de drukte vermijden.

Op reis naar Sri Lanka?

Zin gekregen in de tropische warmte van Sri Lanka, een lokaal ontbijt met verse Ceylon thee en een wandeling langs authentieke tempels? Neem dan contact op met je Sri Lanka reis-expert, local Hero Viraj en maak samen je reis op maat. Bekijk voor meer inspiratie onze Sri Lanka rondreizen.

Terug naar overzicht