Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

De leukste verre reizen met je gezin

Stef 10 augustus 2023 Maatwerk reis, familiereis, reis met kinderen

Op zoek naar meer inspiratie voor die verre reis met je kinderen die je volgend jaar wilt gaan maken? Twijfel je nog over de bestemming? Hoe pak je het aan? Wat is de beste route? Is het veilig? Wie geeft mij goede tips? Hieronder de TOP 5 waarover onze reizigers afgelopen jaar het meest enthousiast waren:

#1 Familiereizen Thailand

Waar elders vind je zoveel betaalbaar reis- en vakantieplezier? Indrukwekkende tempelcomplexen, witte palmenstrandjes, heerlijk eten en super kindvriendelijk. Je snapt het, voor ons en veel van onze (repeat) reizigers is en blijft Thailand nummer 1, of je nou in de zomer of winter reist: Thailand island hopping & Thailand zomervakantie.

#2 Familiereizen Mexico

Een directe vlucht, een ruime auto waarmee je alle kanten op kunt, de steun van onze Local Hero en Mexico ligt voor je open. Een gezinsrondreis door Yucatán is verrassend relaxt, de hotels zijn comfortabel, veelal met zwembad en excursiemogelijkheden zijn er volop. Maar niets hoeft: luieren in een hangmat aan een Caribisch strand is immers ook niet verkeerd.

#3 Familiereizen Colombia

Bij CNN in 2023 op de lijst van populaire familie vakanties gezet. Niet voor niets: een veilig land waar jij en je kinderen je welkom voelen. Waar je comfortabel reist maar net zo goed geniet van een middagje bij het zwembad van je kleinschalige hotel. En waar je je geen moment verveelt: fietsen door koloniale stadswijken, op safari door de natuur, een bezoek aan een koffieboerderij, kajakken en paardrijden maar ook languit aan het strand. Naar Colombia met kinderen is altijd een goed idee.

#4 Familiereizen  Zuid-Afrika

Ja, de vlucht is wat langer, wel rechtstreeks met KLM, er is geen tijdsverschil én met Engels en Afrikaans ben je altijd verstaanbaar. Met je huurauto (links rijden went snel) doorkruis je Schots aandoende heuvels, bijna Franse wijnstadjes, tropische stranden, Nationale parken en bruisende steden. Tanja, onze Local Hero maakt je familie rondreis Zuid-Afrika naar wens.

#5 Familiereizen Tanzania

We geven toe: het is en blijft een prijzige bestemming. Maar tegelijk ook een once-in-a-lifetime safari reis, die jullie nooit meer vergeten. Net zoals het respect voor die fantastische natuur dat je niet meer zal loslaten. En omdat onze Local Hero Marion er zelf woont, krijgt je goed georganiseerde Tanzania familiereis een echte ‘local touch'.

Toch liever wat dichterbij?

Ook op slechts enkele uurtjes vliegen van huis vind je bijzondere bestemmingen. Wat dacht je van 1001 nacht sferen in Marokko, of een selfdrive door de Baltische Staten? Wil je een echt tieneravontuur, dan is onze Pyreneeën & strand rondreis een aanrader: een avontuurlijke outdoor vakantie in het noorden van Spanje.

Terug naar overzicht