ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Costa Rica: weer veilig op reis

Julia 9 augustus 2021 Costa Rica Reistips

Costa Rica is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Weelderige jungle, tropische palmstranden, actieve vulkanen en heetwaterbronnen, dat is wat je te wachten staat als je een rondreis door Costa Rica maakt.

Maar reizen voelt nu net iets anders aan. Costa Rica is een van de landen waar je weer veilig naar toe kunt. En misschien wel meer dan ooit zijn we er aan toe, na een jaar van weinig reismogelijkheden. Maar hoe is het eigenlijk om daar nu te reizen?


24/7 ondersteuning ter plaatse

Je hebt altijd een vast contactpersoon ter plaatse, je local Hero Wil. Wil is geboren en getogen in Costa Rica. Daardoor kent hij zijn land door en door. Leuk én fijn voor jou als reiziger, zo zie je niet alleen de highlights maar kom je ook op de authentieke en meer ‘off the beaten track’ plaatsen. Natuurlijk is Wil continu op de hoogte van het laatste nieuws. Hij deelt dit met jou voor én ook tijdens je reis door Costa Rica. Zo ben je altijd up-to-date, dat reist wel zo fijn

 

Off the beaten track

Er zijn nauwelijks grote, drukke steden, waardoor je makkelijk weg reist van de massa. In Costa Rica doen ze er alles aan om de veiligheid van de toeristen te waarborgen door rondreizen op een veilige manier te organiseren. Verken het land per eigen 4WD huurauto. Je reist kleinschalig, trekt de natuur en op die manier kan je de drukte vermijden. Gelukkig kan je dit in Costa Rica heel goed.

 

Op reis naar Costa Rica?

Local Hero Wil helpt je graag bij het samenstellen van je ideale rondreis. Voor meer inspiratie, bekijk onze voorbeeld rondreizen Costa Rica en geniet zelf van de Costa Ricaanse jungle, tropische stranden en relaxte levensstijl. Pura Vida!

Terug naar overzicht