Even bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Waarom local Hero?

De trend is dat steeds meer reizigers zelf hun reis op internet regelen. We worden reis doe-het-zelvers.

Wij geloven dat je makkelijk zelf je eigen rondreis kunt boeken. Gewoon rechtstreeks bij een ervaren reisorganisatie in het land waar je heen wilt. Je stelt je reis online samen met een lokale reisexpert met alle up-to-date lokale kennis .

Ter plaatse reis je kleinschalig en verantwoord. Je draagt bij aan de lokale gemeenschap en maakt écht contact. We vinden dit de leukste manier van reizen: “travel the real world: travel local”.    

Onze local Hero’s

Zo noemen we de ervaren reisexperts in de landen die we bezochten. Het zijn enthousiaste en integere reiskenners die werken bij, of eigenaar zijn van reisorganisaties met een hart. Vaak kennen hen al jaren en zijn het onze vrienden geworden.

We willen dit netwerk van “local Hero’s” graag met je delen. En zij delen hun leukste ervaringen weer met jou: de onverwachte dingen die gebeuren, de mooiste plekjes waar je zelf niet zo snel komt. (lees meer)

Wij van local Hero Travel 

Met onze reisexperts overzee werkten we jarenlang in de avontuurlijke reisbranche, onder andere bij Djoser, Baobab, NBBS, Riksja Travel, VNC en Askja Reizen. Samen hebben we de meeste landen op de wereldbol inmiddels wel bezocht en daarbij enorm veel beleefd.

Wie dat zijn: Eppo, Sander, Wilkin, Stef, Veerle en Lotte.
(lees meer)                                                                                                                    

Onze reisideeën

Je boekt wel direct maar hoeft gelukkig niet alles zelf te bedenken. We gebruiken onze kennis en ervaring om samen met onze “local Hero’s” voorbeeldreizen samen te stellen. Reizen die aansluiten bij de wensen en de manier van reizen van doe-het-zelf reiziger zoals jij.

Of je nu op zoek bent naar een budgetreis, je vooral alles uit je reis wilt halen óf dat je met je gezin op stap gaat. Wij helpen je op weg, je local Hero regelt het voor je. Oók als je zelf al een deel geboekt hebt bijvoorbeeld bij Booking.com of Airbnb. (lees meer)         

Local travel

We geloven in de kracht van lokale kennis en het ondersteunen van de lokale community. Pas dan leer je een land van binnenuit kennen.

Natuurlijk wil je de belangrijkste must-see's niet missen en wil je relaxen aan strand en zee. Maar net buiten de platgetreden paden liggen de verborgen juweeltjes: verstilde tempeltjes, een verborgen waterval, een dorpsmarkt of bijzonder fabriekje. Dáár vind je jezelf terug op een plaatselijk feest, dáár maak je contact. 

Share a smile

Wat herinneren we ons van al die gemaakte reizen? Natuurlijk, de prachtige paleizen en tempels, de wildste jungle, de witste stranden,de zee blauwer dan blauw.

Maar het zijn vooral verrassende ontmoetingen met bijzondere mensen die we niet meer vergeten. Locals die onze blik op de wereld veranderden en ons, al was het maar voor even, verbonden lieten voelen; wie we ook zijn, waar we ook wonen. Ontmoetingen die je niet kunt plannen. Maar die sneller tot stand komen als je er voor open staat. Daar helpen we je bij. Zodat je je glimlach deelt.